Château Neercanne map

Château Neercanne

9.2 · 1010 recensies

Von Dopfflaan 10, Maastricht

Château Neercanne
Château Neercanne Château Neercanne
Château Neercanne Château Neercanne
Château Neercanne

Over deze locatie

Aan de Von Dopfflaan 10 in het gebied 'Sint Pieter' in Maastricht ligt Château Neercanne. Zoek je in de categorie overnachting een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 1.010 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 9.2.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Château Neercanne accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 118 locaties in Maastricht waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Sint Pieter hebben we nog 2 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Kamer boeken bij Château Neercanne

Overnacht en boek je hotelkamer bij Château Neercanne. Door online te boeken kun je betalen met alle creditcards American Express, MasterCard en VISA. Via de website van Booking.com lees je alle reviews en faciliteiten van deze plek.

Bekijk laagste kamerprijs
Dit zeggen anderen

Reviews

Max volmer
Google Maps Logo

Heel mooie plaats met die groten maar er was veels te wijnig eten en all het drinken was ook zo op. Een beetje slecht plening wat mij betreft

Max volmer 1 week geleden
HetStrijkkwartet
Google Maps Logo

Men noemt het balkon hier terecht het balkon van Europa. De grandeur en het bourgondische wat je ervaart als je hier ver weg kijkt is prachtig. Als strijkkwartet komen we hier gelukkig na corona ook weer terug. Het is prachtig en fijn om hier te zijn.

HetStrijkkwartet 3 weken geleden
Bianca Marciniw
Google Maps Logo

Super in ze geheel,zeer professionel,voortreffelijk eten,je wordt zeer verwend,en heel vakkundig personeel

Bianca Marciniw 3 weken geleden
Ruud Coenen
Google Maps Logo

Zeer gastvrij. Personeel uitmuntend. Grotten super. Helaas is de uitstraling van dichtbij niet zo geweldig. Staat van onderhoud aan de buitenkant is beroerd. Rotte kozijnen onkruid enzo. Was wel wat teleurgesteld maar ook weer opgelucht omdat ik dan weet dat ik op "mijn" kasteel het dan toch goed geregeld heb.

Ruud Coenen 1 maand geleden
René Vaanhold
Google Maps Logo

Wanneer we mijn geboortestad Maastricht bezoeken, lunchen we graag bij Chateau Neercanne. Voor mij is het de meest buitenlandse plek van Nederland! Het kasteel ligt in het prachtige Jekerdal naast de Apostelhoeve wijngaard waar de lekkerste Nederlandse witte wijnen vandaan komen.

René Vaanhold 1 maand geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij Château Neercanne

Goed nieuws! Bij Château Neercanne in Maastricht kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
City Guide

Wat te doen in Maastricht

Benieuwd wat je naast Château Neercanne nog meer in of rondom Maastricht (Sint Pieter) kunt doen? De onderstaande locaties liggen in de buurt.

Ontdek leuke restaurants, hotels of activiteiten om te doen in of rondom Sint Pieter.