Choices by DL map

Choices by DL

0 · 0 recensies

Nieuwe Uilenburgerstraat 173 -175, Amsterdam

Open

Choices by DL
Choices by DL

Over GASSAN

De sieraden van Choices by DL zijn van hoge kwaliteit en perfect voor een speciale gelegenheid. Het merk is bekend om zijn unieke ontwerpen en luxe uitstraling.

Aan de Nieuwe Uilenburgerstraat 173 -175 in het gebied 'Uilenburg' in Amsterdam ligt Choices by DL. Zoek je in de categorie juwelier een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 0 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 0.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Choices by DL accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 996 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Uilenburg hebben we nog 11 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

American Express

Betaal met American Express creditcards bij GASSAN

Goed nieuws! Bij Choices by DL in Amsterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
.block-infinite { background: #000000 url('/images/block-infinite.svg') no-repeat center; background-size: cover; } .block-infinite::before { height: 60px; background: linear-gradient(0deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #000000 100%); } .block-infinite::after { height: 60px; background: linear-gradient(180deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #000000 100%); } .block-infinite .card-cover{ background: #000000 !important; }
GASSAN

Alle GASSAN juweliers

De sieraden van GASSAN zijn van hoge kwaliteit en perfect voor een speciale gelegenheid. Het merk is bekend om zijn unieke ontwerpen en luxe uitstraling.

Benieuwd naar andere GASSAN juweliers in Nederland? GASSAN heeft in totaal 5 vestigingen waaronder deze in Amsterdam (Uilenburg) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van GASSAN lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle GASSAN juweliers
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.