GASSAN

5 locaties

7.5 · 1.230 recensies

Juwelier

De sieraden van GASSAN zijn van hoge kwaliteit en perfect voor een speciale gelegenheid. Het merk is bekend om zijn unieke ontwerpen en luxe uitstraling.

Betaal bij de juweliers van GASSAN met een Mastercard, VISA of American Express (AMEX) creditcard.

Betalen met een creditcard bij GASSAN

GASSAN is een Nederlandse juwelierszaak die luxe sieraden verkoopt. Het bedrijf is opgericht in 1946 en is gevestigd in Amsterdam. GASSAN sieraden zijn te vinden in verschillende exclusieve winkels in Nederland en wereldwijd.

Zoeken

Alle GASSAN locaties

American Express

Betaal met American Express creditcards bij GASSAN

Volgens ons is dit de creditcard met het leukste spaarprogramma. Met een American Express (AMEX) card spaar je met je uitgaven voor vluchten bij KLM en Air France, upgrades en overnachtingen.

Vanaf nu worden je uitgaven bij GASSAN beloond met Flying Blue Miles of AMEX Rewards.

  • Flying Blue punten sparen bij GASSAN
  • Gratis vliegtickets en overnachtigen
  • Sparen voor korting bij GASSAN
  • Aankopen verzekerd
American Express: Flying Blue Gold
Apple Pay Wallet mockup American Express Flying Blue Gold creditcard
KLM Logo
Transavia Logo
Priority Pass Logo
Hertz Logo
Hilton Logo
Dit zeggen anderen

Reviews

Benieuwd naar de reviews over GASSAN in Nederland?

Gemiddeld geven klanten GASSAN een 7.5. Ruim 1.230 klanten hebben een recensie achtergelaten. Enkele populaire GASSAN reviews lees je hieronder.

Mijn tweede bezoek, deze keer voelde ik minder aandacht van de gids. De bezoekersroute was echter min of meer hetzelfde. Gratis koffie in de wachtkamer tegenover de ingang was leuk. Over het algemeen(...)

Patrycja B. 3 weken geleden

Geweldige service van Damien!

fang l. 3 weken geleden

✨✨✨✨ geweldig ✨✨✨

Cora De v. 1 maand geleden

Zhang Nan is erg hardwerkend, geduldig en vriendelijk. Het was een geweldige ervaring om door haar verzorgd te worden. We hadden problemen met betalingen en ze wachtte geduldig meer dan 1,5 uur na slu(...)

Rycx 2 maanden geleden

Na verschillende pogingen kon ik eindelijk mijn wens vervullen en de winkel verlaten met een Rolex Datejust. Geen wachtlijst of eerdere aankopen in de winkel. De adviseur Cora was erg vriendelijk, per(...)

FAS H. 7 maanden geleden

Geweldige klantenservice, zal zeker vaak terugkomen

Matteo 3 maanden geleden

Supervriendelijk personeel! Ik werd geholpen zodra ik binnenkwam. Ik moest het formaat van mijn verlovingsring aanpassen en dat deden ze binnen een uur! Super blij met ze. En ze zijn altijd blij om de(...)

Aleksandra S. 3 maanden geleden

Leuke voordeur, achter het gebouw krijg je diamanten voor 2 euro per stuk, super leuk natuurlijk en niet achterbaks ofzo. Kom hierheen voor leuke burgers en ijsjes.

Tovenaar p. 3 maanden geleden

Ik wilde het personeel daar laten weten dat dit een van de beste winkelervaringen is die ik ooit heb gehad. Natalia (ik hoop dat ik haar naam goed herinner) deed haar uiterste best om me te helpen bij(...)

Natasja L. 8 maanden geleden
.block-infinite { background: #000000 url('/images/block-infinite-dark.svg') no-repeat center; background-size: cover; } .block-infinite::before { height: 60px; background: linear-gradient(0deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #000000 100%); } .block-infinite::after { height: 60px; background: linear-gradient(180deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #000000 100%); } .block-infinite .card-cover{ background: #000000 !important; } .hero, .reviews { background: #00000010; }
FAQ

Veelgestelde vragen over de juweliers van GASSAN

Om je tijd te besparen, hebben we veelgestelde vragen over GASSAN al beantwoord. Per locatie staan de creditcards die geaccepteerd worden weergegeven.

Opzoek naar andere juweliers in Nederland?

Ontdek naast GASSAN nog andere juweliers in Nederland waar je kunt betalen met een creditcard.