GASSAN

5 locaties

7.5 · 1.141 recensies

Juwelier

De sieraden van GASSAN zijn van hoge kwaliteit en perfect voor een speciale gelegenheid. Het merk is bekend om zijn unieke ontwerpen en luxe uitstraling.

Betaal bij de juweliers van GASSAN met een Mastercard, VISA of American Express (AMEX) creditcard.

Betalen met een creditcard bij GASSAN

GASSAN is een Nederlandse juwelierszaak die luxe sieraden verkoopt. Het bedrijf is opgericht in 1946 en is gevestigd in Amsterdam. GASSAN sieraden zijn te vinden in verschillende exclusieve winkels in Nederland en wereldwijd.

Zoeken

Alle GASSAN locaties

American Express

Betaal met American Express creditcards bij GASSAN

Volgens ons is dit de creditcard met het leukste spaarprogramma. Met een American Express (AMEX) card spaar je met je uitgaven voor vluchten bij KLM en Air France, upgrades en overnachtingen.

Vanaf nu worden je uitgaven bij GASSAN beloond met Flying Blue Miles of AMEX Rewards.

  • Flying Blue punten sparen bij GASSAN
  • Gratis vliegtickets en overnachtigen
  • Sparen voor korting bij GASSAN
  • Aankopen verzekerd
American Express: Flying Blue Gold
Apple Pay Wallet mockup American Express Flying Blue Gold creditcard
KLM Logo
Transavia Logo
Priority Pass Logo
Hertz Logo
Hilton Logo
Dit zeggen anderen

Reviews

Benieuwd naar de reviews over GASSAN in Nederland?

Gemiddeld geven klanten GASSAN een 7.5. Ruim 1.141 klanten hebben een recensie achtergelaten. Enkele populaire GASSAN reviews lees je hieronder.

Zeer gastvrij en professioneel, gids in het Italiaans.

Giuseppe Z. 1 week geleden

Hele aardige ontvangst en een leerzame rondleiding. Aardig personeel, aanrader!

Pieter 1 week geleden

Zeer interessante rondleiding Vrij

Людмила Арнаутова 3 weken geleden

Het is de diamantfabriek in Amsterdam, het is een rondleiding en ze geven je uitleg over de verschillende soorten diamanten die er bestaan ​​en waar de diamantmijnen zich in de wereld bevinden, het is(...)

Eva P. 1 maand geleden

Kwon zorgde goed voor me, ook al was ik uitgeput van het reizen. Ik had de PERFECTE edelsteen nodig en hij beantwoordde elke vraag zonder mij het gevoel te geven dat ik absoluut niets over edelstenen(...)

Charlie V. 4 weken geleden

Na verschillende pogingen kon ik eindelijk mijn wens vervullen en verliet ik de winkel met een Rolex Datejust. Zonder wachtlijst of eerdere aankopen in de winkel. De adviseur Cora was erg vriendelijk,(...)

FAS H. 1 maand geleden

Ik wilde het personeel daar laten weten dat dit een van de beste winkelervaringen is die ik ooit heb gehad. Natalia (ik hoop dat ik me haar naam goed herinner) deed haar uiterste best om me te helpen(...)

Natasja L. 1 maand geleden

Ik zou mijn aanbevelingen willen geven aan de Gassan-winkel op de luchthaven in Amsterdam. Ik kocht een Breitling 43 Avenger-horloge als mijn verjaardagscadeau in november 2022. De Breitling die ik ko(...)

Antonios P. 9 maanden geleden

Goede service! De heer die ons hielp was zeer attent en bracht veel tijd met ons door, zelfs met champagne voor mijn verjaardag. Mooie diamanten

Betty J. 2 maanden geleden
.block-infinite { background: #000000 url('/images/block-infinite-dark.svg') no-repeat center; background-size: cover; } .block-infinite::before { height: 60px; background: linear-gradient(0deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #000000 100%); } .block-infinite::after { height: 60px; background: linear-gradient(180deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #000000 100%); } .block-infinite .card-cover{ background: #000000 !important; } .hero, .reviews { background: #00000010; }
FAQ

Veelgestelde vragen over de juweliers van GASSAN

Om je tijd te besparen, hebben we veelgestelde vragen over GASSAN al beantwoord. Per locatie staan de creditcards die geaccepteerd worden weergegeven.

Opzoek naar andere juweliers in Nederland?

Ontdek naast GASSAN nog andere juweliers in Nederland waar je kunt betalen met een creditcard.