Codium map

Codium

10 · 94 recensies

Vlasmarkt 6, Goes

Gesloten

Codium
Codium Codium
Codium Codium Codium Codium Codium Codium Codium Codium Codium Codium Codium Codium Codium Codium Codium Codium Codium Codium Codium Codium Codium Codium Codium Codium Codium Codium Codium Codium Codium Codium Codium Codium Codium Codium Codium Codium Codium Codium Codium Codium Codium Codium Codium
Bekijk meer
Codium

Over deze locatie

Aan de Vlasmarkt 6 in het gebied 'Goes-Centrum' in Goes ligt Codium. Zoek je in de categorie restaurant een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 94 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 10.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Codium accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 45 locaties in Goes waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Goes-Centrum hebben we nog 26 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Reserveren

Zeker zijn van een tafeltje in dit restaurant? Je kunt bij 'Codium' reserveren. Om te reserveren kun je het beste naar de website gaan van Codium. Je ziet direct de beschikbaarheid voor vandaag en de rest van de week.

American Express

Betaal met American Express creditcards bij Codium

Goed nieuws! Bij Codium in Goes kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
City Guide

Wat te doen in Goes

Goes, de stad met de historische stadshaven. Door zijn kleine pleinen zoals de Vlasmarkt, Oude Vismarkt en Beestenmarkt, is Goes een erg gezellige en warme stad. Deze historische stad is dan perfect voor een stadswandeling of gewoon om lekker te shoppen!

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Goes. Meer van dit lees je in onze Goes City Guide.