Creditcard vergelijken in Nederland

City Guide 2024 Goes

Goes, de stad met de historische stadshaven. Door zijn kleine pleinen zoals de Vlasmarkt, Oude Vismarkt en Beestenmarkt, is Goes een erg gezellige en warme stad. Deze historische stad is dan perfect voor een stadswandeling of gewoon om lekker te shoppen!

Goes heeft 46 locaties waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, Mastercard of VISA. In deze City Guide lichten we de leukste restaurants, hotels en attracties uit die je in Goes kunt doen en beleven.

City Guide Goes

Goes is een schitterende havenstad, die bruist van de leuke terrassen en culturele gelegenheden. Ben je een echt buiten mens, dan is Goes een hele goede stad voor je. Met veel outdoor activiteiten zoals watersport en wandeltochten. 

  • Historische stad
  • Havenstad
  • Vele rijksmonumenten
  • Gezellige horeca

Leuke dingen om te doen in Goes

In Goes kan je helemaal uit de voeten. Zo heb je vele winkels en gezellige terrassen. Wil je wat meer cultuur zien? Dan is de Stg. Maria Magdalenakerk Goes een erg mooie bezienswaardigheid. Deze kerk stamt al uit 1423 en heeft binnen een erg indrukwekkend orgel.

Ga gratis met de kinderen naar De Hollandsche Hoeve. Hier kunnen de kinderen lekker uitwaaien, door de speeltoestellen. Het park is ook maar 15 minuten lopen vanaf het centrum.

Ontsnap volledig bij DaVinci Bioscoop. Hier kijk je de leukste films. Perfect voor wanneer het wat minder weer is op je dagje uit!

Wat zijn de leukste, beste en lekkerste restaurants in Goes?

Goes heeft het allemaal! Van gerechten gemaakt met lokale producten, heerlijke kreeft of een all in ervaring. In Goes zal je altijd heerlijk eten.

Restaurant de Kluizenaer
10

Restaurant de Kluizenaer

Bij restaurant De Kluizenaer koken ze met lokale en seizoensgeboden producten. Hier diner of lunch je in een warme sfeer met vriendelijk personeel.

Restaurant Kale & de Bril
10

Restaurant Kale & de Bril

Geniet van heerlijke gerechten die gemaakt zijn met mooie producten uit de provincie Zeeland. Vooral de kreeft is bij Kale & de Bril een echte aanrader!

Slot Oostende - Restaurant, hotel, brouwerij en winkel
8

Slot Oostende - Restaurant, hotel, brouwerij en winkel

Slot Oostende is een all in ervaring. Hier kan je genieten van een mooie verfijnde menukaart, er heerlijk overnachten en zelf hun eigen gebrouwen bier proeven!

Overnacht in de mooiste hotels in Goes

Goes heeft meerdere opties voor overnachten. Zo kan je heerijk in he centrum overnachten of juist wat meer buitenaf, zodat je al direct in de natuur zit.

Niet meer je hotel uit willen? Bij Slot Oostende kan je gneieten van heerlijk eten, een fijne overnachting en hun zelf gebrouwen bier!

Midden in het centrum van Goes ligt Hotel & Brasserie Katoen. Hier kan je erg goed tot rust komen en vervolgens het mooie Goes ontdekken.

City Guides

City Guides in Zeeland

Wil je een dag in Goes combineren met een andere stad in Zeeland? Met onze City Guides van populaire steden in Zeeland ontdek je nog meer mooie restaurants, hotels, hotspots of dingen om te doen in de buurt van Goes.

Onze City Guides worden samengesteld door ons team, locals en tips vanuit de CardMapr community. Heb je zelf een tip voor Goes? Laat het ons weten via de contactpagina.