Restaurant Kale & de Bril map

Restaurant Kale & de Bril

10 · 360 recensies

Piet Heinstraat 3A, Goes

Opent straks

Restaurant Kale & de Bril
Restaurant Kale & de Bril Restaurant Kale & de Bril
Restaurant Kale & de Bril Restaurant Kale & de Bril Restaurant Kale & de Bril Restaurant Kale & de Bril Restaurant Kale & de Bril Restaurant Kale & de Bril Restaurant Kale & de Bril Restaurant Kale & de Bril Restaurant Kale & de Bril Restaurant Kale & de Bril Restaurant Kale & de Bril Restaurant Kale & de Bril Restaurant Kale & de Bril Restaurant Kale & de Bril Restaurant Kale & de Bril Restaurant Kale & de Bril Restaurant Kale & de Bril Restaurant Kale & de Bril Restaurant Kale & de Bril Restaurant Kale & de Bril Restaurant Kale & de Bril Restaurant Kale & de Bril Restaurant Kale & de Bril Restaurant Kale & de Bril Restaurant Kale & de Bril Restaurant Kale & de Bril Restaurant Kale & de Bril Restaurant Kale & de Bril Restaurant Kale & de Bril Restaurant Kale & de Bril Restaurant Kale & de Bril Restaurant Kale & de Bril Restaurant Kale & de Bril Restaurant Kale & de Bril Restaurant Kale & de Bril Restaurant Kale & de Bril Restaurant Kale & de Bril Restaurant Kale & de Bril Restaurant Kale & de Bril Restaurant Kale & de Bril Restaurant Kale & de Bril Restaurant Kale & de Bril Restaurant Kale & de Bril Restaurant Kale & de Bril Restaurant Kale & de Bril Restaurant Kale & de Bril Restaurant Kale & de Bril Restaurant Kale & de Bril Restaurant Kale & de Bril Restaurant Kale & de Bril Restaurant Kale & de Bril Restaurant Kale & de Bril Restaurant Kale & de Bril Restaurant Kale & de Bril Restaurant Kale & de Bril Restaurant Kale & de Bril Restaurant Kale & de Bril Restaurant Kale & de Bril Restaurant Kale & de Bril Restaurant Kale & de Bril Restaurant Kale & de Bril Restaurant Kale & de Bril Restaurant Kale & de Bril Restaurant Kale & de Bril Restaurant Kale & de Bril Restaurant Kale & de Bril Restaurant Kale & de Bril Restaurant Kale & de Bril Restaurant Kale & de Bril Restaurant Kale & de Bril Restaurant Kale & de Bril Restaurant Kale & de Bril Restaurant Kale & de Bril Restaurant Kale & de Bril Restaurant Kale & de Bril Restaurant Kale & de Bril Restaurant Kale & de Bril Restaurant Kale & de Bril Restaurant Kale & de Bril
Bekijk meer
Restaurant Kale & de Bril

Over deze locatie

Geniet van heerlijke gerechten die gemaakt zijn met mooie producten uit de provincie Zeeland. Vooral de kreeft is bij Kale & de Bril een echte aanrader!

Aan de Piet Heinstraat 3A in het gebied 'Goes-Centrum' in Goes ligt Restaurant Kale & de Bril. Zoek je in de categorie restaurant een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 360 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 10.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Restaurant Kale & de Bril accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 45 locaties in Goes waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Goes-Centrum hebben we nog 26 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Reserveren

Zeker zijn van een tafeltje in dit restaurant? Je kunt bij 'Restaurant Kale & de Bril' reserveren. Om te reserveren kun je het beste naar de website gaan van Restaurant Kale & de Bril. Je ziet direct de beschikbaarheid voor vandaag en de rest van de week.

City Guide

Wat te doen in Goes

Goes, de stad met de historische stadshaven. Door zijn kleine pleinen zoals de Vlasmarkt, Oude Vismarkt en Beestenmarkt, is Goes een erg gezellige en warme stad. Deze historische stad is dan perfect voor een stadswandeling of gewoon om lekker te shoppen!

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Goes. Meer van dit lees je in onze Goes City Guide.