Van der Valk Hotel Goes Goes

Van der Valk Hotel Goes

Bij Van der Valk Hotel Goes gelegen aan de Anthony Fokkerstraat 100 in Goes kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

Van der Valk Hotel Goes is één van de 6 locaties in Goes op CardMapr.

Van der Valk Hotel Goes

Anthony Fokkerstraat 100 in Goes

Van der Valk Logo

Betalen met creditcards bij Van der Valk Hotel Goes in Goes

In Goes aan de Anthony Fokkerstraat 100 bevindt zich Van der Valk Hotel Goes. Bij Van der Valk Hotel Goes kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard .

In de categorie Restaurant, scoort Van der Valk Hotel Goes een 8.4/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Reserveren bij Van der Valk Hotel Goes

Zeker zijn van een tafeltje? In verband met COVID-19 (Corona) raden wij aan om een reservering te maken bij Van der Valk Hotel Goes. Neem voor meer informatie contact op met dit restaurant.

Kamer boeken bij Van der Valk Hotel Goes

Overnacht en boek je hotelkamer bij Van der Valk Hotel Goes. Door online te boeken kun je betalen met American Express, MasterCard en VISA.

Bekijk alle faciliteiten, reviews én de laagste prijs via de website van Booking.com

Stad

Goes

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

8.4

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

0113 315 800
Routebeschrijving Bekijk kamerprijs
Van der Valk Hotel Goes Goes
Van der Valk Hotel Goes Goes
Van der Valk Hotel Goes Goes

Recensies

Wat zeggen anderen over Van der Valk Hotel Goes?

Van der Valk Hotel Goes wordt gewaardeerd met een 4.2 gebasseerd op 1808 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Er was iets mis met de riolering tijdens ons verblijf, waardoor onze kamer enorm stonk. Dit hebben wij vlak na aankomst direct aangegeven, waarna een van de medewerkers de boel kwam schoonmaken. De stank bleef echter hangen, maar de medewerker verzekerde ons dat de stank ‘s avonds weg zou zijn en dat - als dit niet het geval zou zijn - we zouden worden gecompenseerd. Bij terugkomst ‘s avonds was de stank helaas alleen maar toegenomen. Dit hebben we wederom gemeld bij de receptie, waarna het personeel zei dat ze - behalve het spuiten van luchtverfrisser - niets voor ons konden doen. Er waren namelijk volgens hen geen andere kamers meer beschikbaar, maar het leek erop dat de kamers naast ons nog leeg waren. Wat een absolute aanfluiting, en dat voor een kamer van ruim €180 per nacht. Tip: als je in (of nabij) Goes wilt verblijven, ga dan naar hotel Katoen.

Lees verder

1/5

Prachtig hotel, heerlijk ontbijt, alleen een tip om de gasten naar een tafel te brengen, er zaten heel veel mensen met twee aan een vier persoons tafel, waardoor er mensen met drie personen aan een twee persoons tafel moesten eten.

Lees verder

5/5

Op de laatste dag bij het ontbijt werden we geconfronteerd dat wij mondkapjes moesten dragen. We hadden die niet bij dus je zal wel begrijpen die kon je daar kopen. Er werd ons gezegd dat het alleen bij het buffet nodig was. Wat schetst onze verbazing, het voltallige personeel draagt totaal geen kapje. Ook niet het personeel wat bij het buffet werkt. Wat een schijnvertoning van van der valk. Gewoon een aanfluiting. Maar wel de gasten er op de valreep mee confronteren.

Lees verder

1/5

Vier dagen van te voren gelukkig geannuleerd omdat ik er zelf via de site achter kwam dat je ineens een mondkapje op moet bij het buffet. Zou zo netjes zijn als ze dit even gemaild hadden. Slecht voor vdvalk.

Lees verder

1/5

Eten was 9/10 - kamer was 9/10 - bar was 7/10 - inchecken was 7/10. Zolang hebben we nergens moeten wachten om ons aan te melden. Corona tijd, maar digitaal tijdperk ook; zou dus vlotter moeten gaan. ! Heb nog mensen hun ogen zien draaien als ze daar stonden te wachten. Spijtig !

Lees verder

3/5

Betaal met American Express creditcards bij Van der Valk Hotel Goes

Goed nieuws! Bij Van der Valk Hotel Goes in Goes kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Card kaarten

Andere creditcard locaties in Goes

Benieuwd naar andere locaties in Goes waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Goes zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in Goes
ALDI Goes Supermarkt

ALDI

Molenplein 6

Pearle Opticiens Goes Goes Opticien

Pearle Opticiens Goes

Kolveniershof 22-24

Blokker Goes Woonwinkel

Blokker

Kolveniershof 2830

C&A Goes Mode

C&A

Kolveniershof 14

Blokker Goes Woonwinkel

Blokker

Braillestraat 9

Jumbo Goes Supermarkt

Jumbo

Marconistraat 1-2

Andere Van der Valk restaurants in Nederland

Verdeelt over Nederland kent Van der Valk nog meer locaties. Naast Van der Valk Hotel Goes in Goes kun je ook terecht bij de onderstaande locaties.

Bekijk alle Van der Valk locaties
Van der Valk Hotel Sassenheim-Leiden Sassenheim Restaurant
Van der Valk Hotel Leiden Leiden Restaurant
Van der Valk Hotel Avifauna Alphen aan den Rijn Restaurant

Van der Valk Hotel Avifauna

Alphen aan den Rijn

Van der Valk Hotel Rotterdam - Nieuwerkerk Nieuwerkerk aan den IJssel Restaurant

Van der Valk Hotel Rotterdam - Nieuwerkerk

Nieuwerkerk aan den IJssel