Coolblue winkel Amsterdam Amsterdam

Coolblue winkel Amsterdam

Alles voor een glimlach! Coolblue winkel Amsterdam staat bekend om haar service, aanbod en levering. Bij Cooblue kun je terecht voor een nieuwe televisie, telefoon of laptop voor je studie.

Bij Coolblue winkel Amsterdam gelegen aan de Gustav Mahlerlaan 320 in Amsterdam kun je betalen met een Visa en MasterCard creditcard.

Coolblue winkel Amsterdam

Gustav Mahlerlaan 320 in Amsterdam

Betalen met creditcards bij Coolblue winkel Amsterdam in Amsterdam

In Amsterdam aan de Gustav Mahlerlaan 320 bevindt zich Coolblue winkel Amsterdam. Bij Coolblue winkel Amsterdam kan betaald worden met Visa en MasterCard.

In de categorie Elektronicawinkel scoort Coolblue winkel Amsterdam een 8.4/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Openingstijden Coolblue winkel Amsterdam

Voor de actuele openingstijden van Coolblue winkel Amsterdam in Amsterdam raden we aan om de website van deze locatie te bekijken. Bekijk of Coolblue winkel Amsterdam nu geopend is en bekijk de rest van de openingstijden.

Stad

Amsterdam

Creditcards

Visa, MasterCard

Beoordeling

8.4

Website / openingstijden

Bekijk website

Telefoonnummer

010 798 8999
Coolblue winkel Amsterdam Amsterdam
Coolblue winkel Amsterdam Amsterdam
Coolblue winkel Amsterdam Amsterdam

Reviews

Benieuwd naar de reviews van Coolblue winkel Amsterdam?

Coolblue winkel Amsterdam krijgt een beoordeling van 8.4/10 gebasseerd op 2828 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Heel goed geholpen door Thomas bij de advisering over mobiele telefoon. Mijn mobiel liep vast door gebrek aan opslagcapaciteit. Ik was van plan om een nieuwe iphone aan te schaffen. Wel even online een afspraak maken van te voren, dan hoef je niet te wachten. Uiteindelijk ben ik naar huis gegaan zonder nieuwe iphone maar met een heel goed advies van Thomas om mijn huidige toestel terug te brengen naar fabrieksinstellingen. Hij nam uitgebreid de tijd om de oorzaak te zoeken hoe het komt dat mijn toestel vastliep. Zo gezegd, zo gedaan en nu doet de mobiel het weer als een zonnetje. Heel fijn dat Cool Blue niet gericht is op puur verkoop, anders was ik nu EUR 800 armer geweest ;) Mocht ik ooit een nieuwe mobiel nodig hebben dan meld ik me weer bij Thomas!

Lees verder

5/5

Tijdens de lockdown een winkelafspraak gemaakt. Omdat ik een vraag had, belde ik rond 14:45... Na de telefonische wachtrij was het te laat om voor dezelfde dag het product te proberen. Dus voor later een winkelafspraak gemaakt... Vervolgens was de winkel (amsterdam) niet bepaald coronaproof, want de artikelen staan grotendeels in het magazijn (niet in een display/schap) en iedereen stond in de file voor dezelfde 3 balies... Dus Coolblue... als je 'x' aantal personen in je winkel mag laten ivm het oppervlak, zorg dat niet iedereen bij de servicebalie staat geclusterd! Ver(drie)dubbel de capaciteit aan balies desnoods? Product is wel naar wens...

Lees verder

3/5

Helaas kan ik op basis van mijn ervaring maar 1 ster geven aan dit bedrijf. Ik zocht een nieuwe cd speler (mini audio set dan wel portable). Er was niets in de showroom want geen plek. Een ongeïnteresseerde jongeman bij de ingang achter een computer kon wel opzoeken wat ik wilde hebben. Ik zei dat ik dat ook wel thuis kon doen en dat ik door de regen kwam fietsen om juist persoonlijk advies te krijgen. Nou zei de jongeman (op een toon alsof dat heel vanzelfsprekend was). Zo vlak voor sluitingstijd geven wij geen advies. Er was nog een half uur te gaan trouwens. Ik ben naar de concurrent een verderop gefietst en daar hielp men mij uitgebreid, vakkundig en vriendelijk. Wat een verschil. (Overigens ben ik online wel diverse keren goed geholpen bij Cool Blue)

Lees verder

1/5

CoolBlue verkoopt graag mooie spullen van fabrikanten. Ik heb een Acer Predator gekocht en al vanaf het begin waren er problemen met de koeling. Dit zorgde voor dat je niet op het toetsenbord kon werken en uiteindelijk ook slechtere prestaties. Een reparatie door de fabrikant werkte maar tijdelijk en het probleem kwam weer terug. Coolblue trekt zijn handen er vanaf; ik moet als consument het maar uitzoeken met de fabrikant en zijn ook niet bereid om me tegemoet te komen voor het ondeugdelijke apparaat wat ze me hebben verkocht. Dus weet dat ze goed zijn in verkopen maar je niet zullen helpen als ze je een slecht apparaat verkopen.

Lees verder

1/5

Zeer goed geholpen door deze coolblue met mijn GoPro Hero 9. Door een productiefout kon mijn GoPro Hero 9 niet een Lens Mod erop zetten. Even langs geweest en zonder te veel tijd verspild te hebben wilden zij mij gelijk graag helpen. We hebben toen snel van camera kunnen wisselen en was ik weer snel vertrokken met een nieuwe GoPro Hero 9. Hartstikke bedankt jongens voor de service!

Lees verder

5/5

Toch met een American Express betalen bij Coolblue winkel Amsterdam?

AMEX wordt op dit moment (nog) niet geaccepteerd bij Coolblue winkel Amsterdam, maar via een kleine omweg toch mogelijk.

Door gebruik te maken van cadeaukaarten als Diner Cadeau, Bioscoopbon en Gift4You is het toch mogelijk om met American Express te betalen. Deze cadeaukaarten zijn via Bol.com te koop, waar je uiteraard met AMEX kunt betalen.

Bekijk alle cadeaukaarten
Cadeaukaarten

Wat te doen in Amsterdam

Benieuwd wat je naast Coolblue winkel Amsterdam nog meer in of rondom Amsterdam kunt doen? De onderstaande locaties liggen in de buurt.

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Bekijk ook onze Amsterdam CityGuide vol met hotspots.

A'DAM Lookout Amsterdam Overig

A'DAM Lookout

Overhoeksplein 5

Anne Frank Huis Amsterdam Musea

Anne Frank Huis

Westermarkt 20

Bierfabriek Amsterdam Amsterdam Bar & Uitgaan
Calf & Bloom Amsterdam Restaurant

Calf & Bloom

Singel 461

Moco Museum Amsterdam Amsterdam Musea

Moco Museum Amsterdam

Honthorststraat 20

W Amsterdam Amsterdam Overnachting

W Amsterdam

Spuistraat 175

Waldorf Astoria Amsterdam Amsterdam Overnachting

Waldorf Astoria Amsterdam

Herengracht 542-556

Andere Coolblue elektronica winkels in Nederland

Benieuwd naar andere Coolblue elektronica winkels in Nederland? Coolblue heeft in totaal 12 vestigingen waar betaald kan worden met een creditcard.

Is deze Coolblue winkel Amsterdam toch niet helemaal wat je zoekt? Klik hieronder om alle elektronica winkels van Coolblue te vinden.

Bekijk alle Coolblue elektronica winkels
Coolblue winkel Arnhem Arnhem Elektronicawinkel
Coolblue winkel Utrecht Utrecht Elektronicawinkel
Coolblue winkel Den Haag Den Haag Elektronicawinkel
Coolblue winkel Rotterdam Rotterdam Elektronicawinkel