Coolblue Amsterdam

Coolblue

Bij Coolblue gelegen aan de Gustav Mahlerlaan 320 in Amsterdam kun je betalen met een Visa, MasterCard creditcard.

Coolblue is één van de 230 locaties in Amsterdam op CardMapr.

Coolblue

Gustav Mahlerlaan 320 in Amsterdam

Betalen met creditcards bij Coolblue in Amsterdam

In Amsterdam aan de Gustav Mahlerlaan 320 bevindt zich Coolblue. Bij Coolblue kan betaald worden met Visa, MasterCard.

In de categorie Elektronicawinkel, scoort Coolblue een 8.6/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Coolblue Logo

Categorie

Elektronicawinkel

Stad

Amsterdam

Creditcards

Visa, MasterCard

Beoordeling

8.6

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

010 798 8999
Routebeschrijving
Coolblue Amsterdam
Coolblue Amsterdam
Coolblue Amsterdam

Reviews

Wat zeggen anderen over Coolblue?

Coolblue wordt gewaardeerd met een 4.3 gebasseerd op 2433 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Gisteren middag rond 13 uur werd door een medewerker die het beleid aan de ingang op dat moment voerde mijn beurt opzettelijk over geslagen. Hij liet namelijk een dame die achter mij in de rij stond eerst naar binnen. Toen ik naar binnen wou zei hij dat ik moest wachten. Na lang wachten kwam er een (andere) medewerkster mij vertellen dat ik uiteindelijk aan de beurt was. Verder was die asociaale medewerker niet meer bij de ingang te zien. Profiel: slank, blond v.h. mannelijk geslacht. Het is niet de eerste keer dat de team bij dit filiaal op eens verdwijnen; een tijdje terug werd ik verteld dat degene die mij aan 't helpen was, opeens met "pauze" was gegaan. Duidelijk is het dat er meerdere *verrotte appels tussen deze medewerkers zijn en directie er niets van merkt. *Dit groepje zijn duidelijk racisten; komt vaker voor en dat is jammer. Mijn volgende aankoop word niet bij de Coolblue. .

Lees verder

1/5

Super snelle service. Coolblue bezorgt zelfs op zondagen wat super fijn is als men door drukte pas in het weekend bestelt, zaterdag bestellen is zondag thuis! 💯💯💯

Lees verder

5/5

Het spijt me voor deze -op zich- aardig klinkende club, maar dit is echt een waar-de-loze lokatie. Je kunt hier nergens parkeren! Alleen maar laad/los plekken? ..En een enorme rij! Nu snap ik dat dit uitzonderlijke tijden zijn i.v.m. Corona, maar in de winkel zelf stonden maar drie man te helpen, waardoor het extreem traag ging! Een aardig meisje kwam vragen of je een afspraak had om je dan vervolgens naar een andere rij te verplaatsen. Was al de derde keer dat ik probeerde m'n printer op te halen, maar iedere keer was de rij extreem lang en kon nergens mijn auto kwijt. Vervolgens gebeld om de printer toch maar te laten bezorgen en zeker nog een kwartier in de wacht gehangen aan de telefoon ivm drukte ook daar. Dit moet echt beter kunnen. Zorg in ieder geval voor parkeergelegenheid als je de optie aanbied om zelf je pakket te halen.

Lees verder

2/5

Na ruim twee weken nog steeds geen accu bij mijn Bosch-decoupeerzaag ontvangen want Coolblue wil eerst onderzoeken of ik, als klant van Coolblue, niet valsspeel... En dat terwijl hun eigen online invulformulieren niet werken. Na het indienen van een klacht wordt mijn klacht beoordeeld door degene over wie de klacht gaat... te bizar voor woorden... VERVOLG: Zelf maar even met Bosch gebeld. Het kostte me twee minuten i.p.v. twee weken om er achter te komen dat Coolblue zich niet aan de voorwaarden van de actie houdt. Daarom stuurt Bosch de accu niet op. Wie speelt er nu vals, ik of Coolblue?

Lees verder

1/5

Deze winkel is absoluut top. Alle producten die je wenst zijn aanwezig of worden heel snel naar het filiaal getransporteerd zodat je het zelf kunt bekijken. Personeel is uitstekend opgeleid en zeer professioneel in de goede zin van het woord. Enige probleem is dat er geen parkeerplaatsen in de nabijheid van de winkel zijn. Parkeergarage om de hoek is €8,- per uur. Hier zou een oplossing voor moeten worden gevonden. Dit kan echt niet.

Lees verder

5/5

Toch met een American Express betalen bij Coolblue?

AMEX wordt op dit moment (nog) niet geaccepteerd bij Coolblue, maar via een kleine omweg toch mogelijk.

Door gebruik te maken van cadeaukaarten als Diner Cadeau, Bioscoopbon en Gift4You is het toch mogelijk om met American Express te betalen. Deze cadeaukaarten zijn via Bol.com te koop, waar je uiteraard met AMEX kunt betalen.

Bekijk alle cadeaukaarten
Cadeaukaarten

Andere locaties in Amsterdam

Benieuwd naar andere locaties in Amsterdam waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Amsterdam zijn er nog 230 andere locaties.

Bekijk alle locaties in Amsterdam
DoubleTree by Hilton Amsterdam Centraal Station Amsterdam Overnachting
MediaMarkt Amsterdam Centrum Amsterdam Elektronicawinkel

MediaMarkt Amsterdam Centrum

Oosterdokskade 67

vanHaren Schoenen Amsterdam Mode

vanHaren Schoenen

Jodenbreestraat 17