Coolblue

12 locaties

8.8 · 20.784 recensies

Elektronicawinkel

Alles voor een glimlach! Coolblue staat bekend om haar service, aanbod en levering. Bij Cooblue kun je terecht voor een nieuwe televisie, telefoon of laptop voor je studie.

Betaal bij de elektronica winkels van Coolblue met een MasterCard, VISA creditcard. Helaas nog niet met een American Express (AMEX) creditcard.

Betalen met een creditcard bij Coolblue

Voor beeld & geluid, witgoed, telefonie en computers en tablets ben je bij Coolblue aan het juiste adres. Met een enorm aanbod van elektronica kun je gemakkelijk producten met elkaar vergelijken. En voor 23:59 bestelt is morgen nog in huis!

Cooblue is uitgeroepen als beste webwinkel in 2019/2020. Met meer dan 10 fysieke winkels door Nederland kun je nieuwe producten testen alvorens je het koopt. Naast de nieuwste producten testen ben je hier ook welkom voor persoonlijk advies, reparatie of het ophalen van je bestelling.

Zoeken

Alle Coolblue locaties

Dit zeggen anderen

Reviews

Benieuwd naar de reviews over Coolblue in Nederland?

Gemiddeld geven klanten Coolblue een 8.8. Ruim 20.784 klanten hebben een recensie achtergelaten. Enkele populaire Coolblue reviews lees je hieronder.

Op afspraak met m'n Samsung S20 Ultra met kapotte hoofdcamera in de winkel geweest voor reparatie. Daar gekomen bleek verkeerd onderdeel besteld te zijn door verkeerde communicatie(...)

Barbara Oosterman 3 maanden geleden

Vind Coolblue fantastisch Alleen bij de laatste keer dat ik iets wilde kopen, moest ik wel erg lang wachten. Normaal heb ik daar begrip voor, als het druk is. Maar er was bijna ni(...)

Jan Koopmans 4 maanden geleden

De kracht van Coolblue is dat ze weten hoe belangrijk verwachtingsmanagement is. Bij binnenkomst werd verteld dat het vrij druk was en dat het wel even zou duren voordat we geholpe(...)

Dirk Jan van Zoest 5 maanden geleden

Heel erg blij met de service van Coolblue! De site vind ik altijd duidelijk en handig bij het kiezen. In de winkel is iedereen ook heel vriendelijk, geduldig en hulpvaardig. Wat ik(...)

Ajg van Herk 6 maanden geleden

Ik ben een aantal keer naar de fysieke winkel geweest in Arnhem. Soms om iets uit te proberen, soms om gewoon iets te kopen wat ik online heb gezien. Het is een hele toegankelijke(...)

Stijn Berendsen 7 maanden geleden

Bij de Coolblue in Arnhem is het personeel heel meedenkend en je kunt er zelfs vlak voor sluitingstijd nog terecht. Mijn Sony oortjes waren kapot gegaan en moesten gerepareerd word(...)

Mauritcio Verheijen 8 maanden geleden

Hele fijne reparatie winkel! Ik wist niet dat je bij Coolblue ook je telefoon kon laten repareren. Gelukkig hadden ze binnen 2 uur mijn iPhone 12 scherm vervangen.

Hidde Bos 2 maanden geleden

Geweldige winkel, bij de ingang al opgevangen door personeel die vroeg voor wat voor een producten we kwamen. Wij kwamen hier voor een tv, laptop, Soundbar, ring voordeur bel, blue(...)

Dennis Goezinne 3 maanden geleden

Je wil iets kopen... Je weet precies wat.. Je had het al getest bij veel huur betalende showroom winkel... En dan kijk je... info... Cooblue komt >8% lager met prijs... Maar je wil(...)

Waldek Jarota 5 maanden geleden
.block-infinite { background: #df5f22 url('/images/block-infinite.svg') no-repeat center; background-size: cover; } .block-infinite::before { height: 60px; background: linear-gradient(0deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #df5f22 100%); } .block-infinite::after { height: 60px; background: linear-gradient(180deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #df5f22 100%); } .block-infinite .card-cover{ background: #b34c1c !important; } .hero, .reviews { background: #df5f2210; }
FAQ

Veelgestelde vragen over de elektronica winkels van Coolblue

Om je tijd te besparen, hebben we veelgestelde vragen over Coolblue al beantwoord. Per locatie staan de creditcards die geaccepteerd worden weergegeven.

Opzoek naar andere elektronica winkels in Nederland?

Ontdek naast Coolblue nog andere elektronica winkels in Nederland waar je kunt betalen met een creditcard.