Coolblue Almere map

Coolblue Almere

8.8 · 183 recensies

De Diagonaal 28, Almere

Coolblue Almere
Coolblue Almere Coolblue Almere
Coolblue Almere Coolblue Almere
Coolblue Almere

Over Coolblue

Alles voor een glimlach! Coolblue Almere staat bekend om haar service, aanbod en levering. Bij Cooblue kun je terecht voor een nieuwe televisie, telefoon of laptop voor je studie.

Aan de De Diagonaal 28 in het gebied 'Centrum Almere Stad' in Almere ligt Coolblue Almere. Zoek je in de categorie elektronicawinkel een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 183 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.8.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Coolblue Almere accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 143 locaties in Almere waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Centrum Almere Stad hebben we nog 73 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Ismael Salhi
Google Maps Logo

zeer slechte service ik heb een apple watch besteld bij coolblue. mijn pakket is nooit aangekomen. Hun hebben een onderzoek gestart en coolblue zegt dat het geleverd is en dat ze niks meer voor me kunnen betekenen. Al mijn mails worden genegeerd telefoon gesprekken worden beëindigd. ik wil graag een oplossing.

Ismael Salhi 2 maanden geleden
Peter van Rijn
Google Maps Logo

Hier krijg nog wel het winkel gevoel dat je als klant gewaardeerd wordt. Vriendelijk personeel die gelijk op je afloopt om te helpen of naar de juiste persoon te brengen. Puntje van kritiek er werd niet vermeld dat de chrome cast in het Duits wordt geleverd met Duitse handleiding. gelukkig voor mij geen probleem en je kunt hem snel overzetten naar Nederlands tijdens de installatie, Maar ik kan mij voorstellen dat het voor andere mensen moeilijk is. Dus als de verkoper het erbij had verteld, dan had dit 5 sterren opgeleverd

Peter van Rijn 2 maanden geleden
Valerie Bos
Google Maps Logo

Tja, ik ben toch eigenlijk heel erg enthousiast over het feit dat deze winkel ook fysiek in de stad zit en dat ze altijd snel en kundig helpen. Ik koop nu eigenlijk alles hier: tv, computer, accessoires. En als er iets mis ik wandel ik even terug en is het zo gefixt. Heel chill.

Valerie Bos 2 maanden geleden
Remy prive
Google Maps Logo

Leuk !! Een shop ... Helaas kan je er geen tel abbo verlengen

Remy prive 3 maanden geleden
Ad van Beem
Google Maps Logo

Aardig personeel maar wie ik heb gesproken was niet goed op de hoogte van specificatie van luidspreker systemen dat is weer jammer.

Ad van Beem 3 maanden geleden
.block-infinite { background: #df5f22 url('/images/block-infinite.svg') no-repeat center; background-size: cover; } .block-infinite::before { height: 60px; background: linear-gradient(0deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #df5f22 100%); } .block-infinite::after { height: 60px; background: linear-gradient(180deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #df5f22 100%); } .block-infinite .card-cover{ background: #b34c1c !important; }
Coolblue

Alle Coolblue elektronica winkels

Alles voor een glimlach! Coolblue staat bekend om haar service, aanbod en levering. Bij Cooblue kun je terecht voor een nieuwe televisie, telefoon of laptop voor je studie.

Benieuwd naar andere Coolblue elektronica winkels in Nederland? Coolblue heeft in totaal 12 vestigingen waaronder deze in Almere (Centrum Almere Stad) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van Coolblue lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle Coolblue elektronica winkels
Coolblue
Coolblue
Coolblue
Coolblue
Coolblue
Coolblue Almere
Coolblue
Coolblue
Coolblue
Coolblue
Coolblue
Coolblue
Coolblue
Coolblue
Coolblue
Coolblue
Coolblue
Coolblue
City Guide

Wat te doen in Almere

Almere Centrum is uitgeroepen tot Beste Binnenstad 2017/2020. Almere is een jonge en bruisende stad in Flevoland. Hier kom je om te shoppen of lekker te eten.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Almere. Meer van dit lees je in onze Almere City Guide.