HiFi Klubben

12 locaties

10 · 2.225 recensies

Elektronicawinkel

Goede kwaliteit geluid voor een goede prijs, daar staat HiFi Klubben voor. Probeer eerst je audio apparaat uit bij HiFi Klubben. Zo weet je zeker dat het perfect bij je past.

Betaal bij de elektronica winkels van HiFi Klubben met een Mastercard, VISA creditcard. Helaas nog niet met een American Express (AMEX) creditcard.

Betalen met een creditcard bij HiFi Klubben

HiFi Klubben is een elektronicawinkel die zich focust op audio. Ze zorgen ervoor dat je naar huis gaat met het audio product die bij jou past. 

Zoeken

Alle HiFi Klubben locaties

Dit zeggen anderen

Reviews

Benieuwd naar de reviews over HiFi Klubben in Nederland?

Gemiddeld geven klanten HiFi Klubben een 10. Ruim 2.225 klanten hebben een recensie achtergelaten. Enkele populaire HiFi Klubben reviews lees je hieronder.

Donderdagmiddag kwam ik spontaan langs omdat ik terugkwam van vakantie. absoluut fantastische winkel. Ook al wisten ze dat ik alleen maar wilde rondkijken en niets kopen, ze waren heel vriendelijk e(...)

Marius R. 2 weken geleden

Fijne winkel met goed advies. Je kunt in de winkel diverse sets met verschillende boxen beluisteren. Van te voren had ik iets in gedachte, van wat ik wilde hebben. Voor ons waren er andere klanten die(...)

Ernest K. 1 maand geleden

Mooie winkel voor echte Hifi liefhebbers, goed assortiment, deskundig personeel.

Roy O. 1 maand geleden

Hele goede ervaring en service bij de HiFi voor het aanschaffen van mijn platenspeler en boks. Ook een goede uitleg over het installeren van de platenspeler door Freek!

Bibiche ter S. 1 maand geleden

Geweldig behulpzaam personeel, als ze iets niet hebben, verwijzen ze je door naar iemand die het misschien wel heeft. Ik raad ze aan!

Ferenc F. 3 weken geleden

Mooie winkel met erg goede apparatuur. Geen uitgebreide keuze in de winkel. Verkopers nemen de tijd voor uitleg en demonstraties!

Job J. 1 maand geleden

Vriendelijk en deskundig geholpen. Totaal niet opdringerig gelukkig. Er werd de tijd genomen om mijn vragen te beantwoorden. Bij mijn volgende bezoek zal ik niet met lege handen de winkel uitlopen!

Giel B. 1 maand geleden

Fijne winkel met vriendelijk personeel

Lianne H. 4 weken geleden

Goeie mooie stereo installaties. En goeie uitleg.

rob d. 1 maand geleden
FAQ

Veelgestelde vragen over de elektronica winkels van HiFi Klubben

Om je tijd te besparen, hebben we veelgestelde vragen over HiFi Klubben al beantwoord. Per locatie staan de creditcards die geaccepteerd worden weergegeven.

Opzoek naar andere elektronica winkels in Nederland?

Ontdek naast HiFi Klubben nog andere elektronica winkels in Nederland waar je kunt betalen met een creditcard.