HiFi Klubben Utrecht Utrecht

HiFi Klubben Utrecht

Bij HiFi Klubben Utrecht gelegen aan de Mariastraat 34 in Utrecht kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

HiFi Klubben Utrecht is één van de 79 locaties in Utrecht op CardMapr.

HiFi Klubben Utrecht

Mariastraat 34 in Utrecht

Betalen met creditcards bij HiFi Klubben Utrecht in Utrecht

In Utrecht aan de Mariastraat 34 bevindt zich HiFi Klubben Utrecht. Bij HiFi Klubben Utrecht kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard.

In de categorie Elektronicawinkel, scoort HiFi Klubben Utrecht een 9/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Categorie

Elektronicawinkel

Stad

Utrecht

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

9

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

030 268 6026
Routebeschrijving
HiFi Klubben Utrecht Utrecht
HiFi Klubben Utrecht Utrecht
HiFi Klubben Utrecht Utrecht

Reviews

Wat zeggen anderen over HiFi Klubben Utrecht?

HiFi Klubben Utrecht wordt gewaardeerd met een 4.5 gebasseerd op 177 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Hifi Klubben heeft naar mijn mening een review verdiend en een dikke 5 sterren als beoordeling! Ruim een jaar geleden heeft Hifi Klubben Utrecht mijn oude Lenco L78 platenspeler gereviseerd. Na aanschaf van een andere (betere) versterker trad het probleem op van een onverklaarbare en niet in mijn oude systeem op te lossen brom. Klubben heeft ondanks de reeds vervallen garantie mijn platenspeler opnieuw onder de loep genomen en de aarde en kabel aangepast, en dit alles geheel kosteloos! Mijn dank is groot!

Lees verder

5/5

Ik ben uitstekend geholpen door medewerkers van deze winkel toen ik een bestelling die ik online had geplaatst kwam ophalen. Uiteindelijk toen ik bij de winkel was kon ik gerust het product eerst uitpakken en testen voordat ik wegliep. Dat was wel fijn. Het personeel was ook best aardig. Zeker geen slechte winkel!

Lees verder

4/5

Ondanks mijn beperkte budget toch nog een mooie soundbar gevonden waar ik erg tevreden mee ben. Deze 2.1 set van Cambridge Audio heeft overtuigend beter geluid dan de "virtuele 5.1" LG soundbar die ik tegelijkertijd bij de Mediamarkt kocht. Na 2 jaar ging de soundbar kapot, maar dat is geen probleem want je krijgt 5 jaar garantie op alles zonder gedoe. Ondanks dat er naar het buitenland verstuurd moest worden was het binnen 2 weken kosteloos gerepareerd. TOP service.

Lees verder

5/5

Een van de weinige echte audio zaken waar je goede betaalbare spullen kunt kopen. Maar vooral ook kunt beluisteren

Lees verder

5/5

Goed geïnformeerde medewerkers demonstreren alles binnen het aangegeven budget. Mooie apparatuur voor een prima prijs. In de winkel hebben ze soms nog extra korting tov de internet prijzen. Een aanrader voor de aanschaf van mooie audio apparatuur, onder het genot van een kopje goede koffie luisteren naar geweldig geluid. Alsof er een engeltje in je oor piest 👌🏼

Lees verder

5/5

Betaal met American Express creditcards bij HiFi Klubben Utrecht

Goed nieuws! Bij HiFi Klubben Utrecht in Utrecht kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Card kaarten

Andere locaties in Utrecht

Benieuwd naar andere locaties in Utrecht waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Utrecht zijn er nog 79 andere locaties.

Bekijk alle locaties in Utrecht
HEMA Utrecht Warenhuis

HEMA

Hindersteinlaan 11

Dirk van den Broek Utrecht Supermarkt

Dirk van den Broek

Hindersteinlaan 2

KARWEI bouwmarkt Utrecht-Vleuterweide Utrecht Bouwmarkt