HiFi Klubben Rotterdam Rotterdam

HiFi Klubben Rotterdam

Bij HiFi Klubben Rotterdam gelegen aan de Hoogstraat 137 in Rotterdam kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

HiFi Klubben Rotterdam is één van de 128 locaties in Rotterdam op CardMapr.

HiFi Klubben Rotterdam

Hoogstraat 137 in Rotterdam

Betalen met creditcards bij HiFi Klubben Rotterdam in Rotterdam

In Rotterdam aan de Hoogstraat 137 bevindt zich HiFi Klubben Rotterdam. Bij HiFi Klubben Rotterdam kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard.

In de categorie Elektronicawinkel, scoort HiFi Klubben Rotterdam een 8.8/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Categorie

Elektronicawinkel

Stad

Rotterdam

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

8.8

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

010 412 5000
Routebeschrijving
HiFi Klubben Rotterdam Rotterdam
HiFi Klubben Rotterdam Rotterdam
HiFi Klubben Rotterdam Rotterdam

Reviews

Wat zeggen anderen over HiFi Klubben Rotterdam?

HiFi Klubben Rotterdam wordt gewaardeerd met een 4.4 gebasseerd op 191 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Slechte service! Eerst gemaild, toen gebeld en daarna 50 km gereden voor de luisterafspraak en de aankoop. Kom je daar aan zegt de beste man dat hij niks op vooraad heeft maar ik best even mag luisteren. Maar het was blijkbaar ook teveel moeite om 2 systemen te laten horen. Het was teveel moeite om een bijbehorende subwoofer aan te sluiten. En ik kreeg niet echt de mogelijkheid om te luisteren naar de set omdat hij het geluid steeds heel zacht zette om er vervolgens doorheen te praten. Super irritant allemaal! Hij had ook geen enkele versterker staan. Was al maanden niet meer leverbaar. Showmodel mocht ik niet kopen want dan kreeg hij een lege plek op z'n plank. Super slechte service dus. Vervolgens heb ik bij de mediamarkt de versterker gekocht die ze bij klubben al maanden niet kunnen krijgen . Daarna belde ik nogmaals naar deze man van klubben en hij wist een uur later niet eens meer dat ik geweest was en geluisterd had in de winkel. Wat een dwaas. Ik zal nooit meer 1 stap in deze winkel zetten en ik hoop dat ze failliet gaan! Waardeloze winkel Waardeloze vent Waardeloze service

Lees verder

1/5

Drukke zaak en dat kan alleen als je kwaliteit levert. Vijf jaar garantie is niet niks!!

Lees verder

4/5

hier zijn we echt perfect geholpen , volledige aandacht voor jou wensen en dan samen de beste keuze proberen te maken , uit proberen , luisteren , een aanrader voor alle audio liefhebbers.

Lees verder

5/5

Top plaats om he audio te kopen. Super goed advies, maar ook gewoon heel eerlijk. Daar kunnen heel wat bedrijven nog wat van leren. Welke vraag je ook stelt, hier hebben ze het antwoord waar jij naar zoekt. English Top place to buy the audio. Super good advice, but also very honest. Many companies can still learn a lot from this. Whatever question you ask, here they have the answer that you are looking for. Deutsch Top Ort, um das Audio zu kaufen. Super guter Rat, aber auch sehr ehrlich. Viele Unternehmen können noch viel daraus lernen. Welche Frage Sie auch stellen, hier haben sie die Antwort, die Sie suchen.

Lees verder

5/5

goede en snelle service van de verkopers met verstand van zaken

Lees verder

5/5

Betaal met American Express creditcards bij HiFi Klubben Rotterdam

Goed nieuws! Bij HiFi Klubben Rotterdam in Rotterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Card kaarten

Andere locaties in Rotterdam

Benieuwd naar andere locaties in Rotterdam waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Rotterdam zijn er nog 128 andere locaties.

Bekijk alle locaties in Rotterdam
HEMA Rotterdam Warenhuis

HEMA

Beursplein 2

ZARA Rotterdam Mode

ZARA

Beursplein 8

Parfumerie Douglas Rotterdam Verzorging

Parfumerie Douglas

Beurstraverse 41