Coolblue Utrecht

Coolblue

Bij Coolblue gelegen aan de Europaplein 351 in Utrecht kun je betalen met een Visa, MasterCard creditcard.

Coolblue is één van de 79 locaties in Utrecht op CardMapr.

Coolblue

Europaplein 351 in Utrecht

Betalen met creditcards bij Coolblue in Utrecht

In Utrecht aan de Europaplein 351 bevindt zich Coolblue. Bij Coolblue kan betaald worden met Visa, MasterCard.

In de categorie Elektronicawinkel, scoort Coolblue een 9/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Coolblue Logo

Categorie

Elektronicawinkel

Stad

Utrecht

Creditcards

Visa, MasterCard

Beoordeling

9

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

010 798 8999
Routebeschrijving
Coolblue Utrecht
Coolblue Utrecht
Coolblue Utrecht

Reviews

Wat zeggen anderen over Coolblue?

Coolblue wordt gewaardeerd met een 4.5 gebasseerd op 2077 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Na twee weken geen wasmachine te hebben uiteindelijk na 45 minuten telefoongesprek nog steeds niks opgeschoten voor onze garantie. Samsung heeft aangegeven dat we een vervangende machine krijgen en dat alles via Coolblue geregeld kan worden. Een nieuwe klant? Dan heb je hem morgen in huis. Garantie? Dan gaan we het binnen 3 werkdagen in behandeling nemen en “komt u onderop de stapel meneer”. Alles voor een glimlach? Ja! Totdat je (was)machine kapot gaat, dan ben je 4 weken en drie afdelingen verder. Wanneer krijgen we een nieuwe? Samsung zegt: zeer binnenkort, Wouter van Coolblue: “over drie dagen nemen we het in behandeling.” Wat een service...

Lees verder

1/5

In vergelijking met de grote "mediagigant" is dit de beste keuze als het gaat om service en vriendelijkheid. De winkel binnen lopen is al top . Een medewerker achter de welkomscommitee counter verwelkomt je met een glimlach en vraagt direct waar je voor komt en wijst je erop dat als je even moet wachten waar je de gratis koffie, thee e.d. kunt pakken. Als je nummer aan de beurt is komt de Coolblue medewerker achter zijn balie vandaan om je welkom te heten. Ook alweer een pluspunt. De technische knowhow van de medewerker is van hoog niveau en zodoende kunnen ze je ook goed helpen met je vraag of vragen. Het kan zomaar zijn dat je een bepaalt product in gedachte hebt voor een bepaalde prijs maar je na advies met een minder duur product de winkel uitstapt. Het advies gaat dusdanig ver dat ze de moeite nemen een product te vinden wat bij jouw eisen en gebruik past. Dus voor goed advies en een geweldige winkelervaring.......Cool blue.

Lees verder

5/5

Fijne winkel. Goede service, doorgaans goede prijzen.

Lees verder

5/5

De beste service en alles voor klantevredenheid. Tot zover de theorie, in de praktijk komt daar niks van terecht. Bij abonnement zou gratis geïnstalleerd worden. Bleek niet het geval. Vervolgens betaald voor een monteur, expliciet om gevraagd. Krijg je vervolgens een pakketbezorger aan de deur die stelt dat ie je vaatwasser niet kan aansluiten. "Ik heb de technische school niet afgemaakt." Vrij teleurstellend als je al 3/4 verschillende medewerkers expliciet om een monteur vraagt die dergelijke klus kan klaren. "Ja dat komt zeker goed." Niks van waar dus. Klantenservice praat je een hoop naar de mond, maar maakt niks klaar. Tot zover "de service van coolblue". Echt om je kapot te schamen.

Lees verder

1/5

Fijn om een afhaalmogelijkheid (relatief dichtbij) te hebben. Erg vriendelijk personeel met gevoel voor humor, zelfs in coronatijd. Wel zou het nog beter zijn als ze meer producten ten toon kunnen stellen. Nu is dat nog enigszins beperkt

Lees verder

4/5

Toch met een American Express betalen bij Coolblue?

AMEX wordt op dit moment (nog) niet geaccepteerd bij Coolblue, maar via een kleine omweg toch mogelijk.

Door gebruik te maken van cadeaukaarten als Diner Cadeau, Bioscoopbon en Gift4You is het toch mogelijk om met American Express te betalen. Deze cadeaukaarten zijn via Bol.com te koop, waar je uiteraard met AMEX kunt betalen.

Bekijk alle cadeaukaarten
Cadeaukaarten

Andere locaties in Utrecht

Benieuwd naar andere locaties in Utrecht waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Utrecht zijn er nog 79 andere locaties.

Bekijk alle locaties in Utrecht
HEMA Utrecht Warenhuis

HEMA

Hindersteinlaan 11

Dirk van den Broek Utrecht Supermarkt

Dirk van den Broek

Hindersteinlaan 2

KARWEI bouwmarkt Utrecht-Vleuterweide Utrecht Bouwmarkt