de Bijenkorf Amsterdam map

de Bijenkorf Amsterdam

8.6 · 13808 recensies

Dam 1, Amsterdam

de Bijenkorf Amsterdam
de Bijenkorf Amsterdam de Bijenkorf Amsterdam
de Bijenkorf Amsterdam de Bijenkorf Amsterdam
de Bijenkorf Amsterdam

Over de Bijenkorf

de Bijenkorf Amsterdam is de plek om lekker te shoppen. Hier kan je terecht voor vele modemerken, verzorgingsproducten, sieraden en zelfs wooninspiratie!

Aan de Dam 1 in het gebied 'Oude Kerk e.o.' in Amsterdam ligt de Bijenkorf Amsterdam. Zoek je in de categorie mode een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 13.808 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.6.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, de Bijenkorf Amsterdam accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 874 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Oude Kerk e.o. hebben we nog 12 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Vikaash “Autobot” Mahabir
Google Maps Logo

Winkel ziet er altijd piekfijn uit en je loopt altijd naar buiten met een aankoop, ook al was je niet op zoek. Oké dat laatste slaat meer op mijn vrouw dan op mezelf 😅 Update 17-04-22: we komen tegenwoordig vooral voor het heerlijke eten op de bovenste verdieping.

Vikaash “Autobot” Mahabir 2 maanden geleden
Stijn
Google Maps Logo

De Bijenkorf werd in 1870 opgericht en op 23 maart van dat jaar ingeschreven bij de Kamer van Koophandel, door de Joods-Amsterdamse koopman Simon Philip Goudsmit (1845-1889). De oorspronkelijke fourniturenwinkel van Goudsmit was gevestigd op het adres Nieuwendijk 132. Het assortiment bestond aanvankelijk alleen uit garen en band, maar werd geleidelijk uitgebreid. Toch bleef het in de eerste twintig jaar een relatief kleine winkel met vier man personeel. Na de dood van Goudsmit in 1889 nam zijn neef Arthur Isaac de leiding over en bouwde met de weduwe Goudsmit de zaak verder uit. Ook haar zoon Alfred Goudsmit kwam in de zaak, toen hij daarvoor oud genoeg was. Dezen breidden het assortiment sterk uit en vergrootten de zaak door aankoop van naastgelegen panden.[1] In 1909 besloot men de losse panden door nieuwbouw ter plekke te vervangen. In 1912 werd een houten noodgebouw op het braakliggende terrein van de vroegere Beurs van Zocher aan het Damrak betrokken, aanvankelijk met de bedoeling na oplevering van het nieuwe pand terug te keren naar de Nieuwendijk. Omdat de zaken zich aan het Damrak bijzonder gunstig ontwikkelden, werd besloten op deze locatie te blijven. De fourniturenwinkel werd omgezet in een warenhuis, mede omdat dit gunstiger was om de financiering met de hypotheekbanken rond te krijgen. Door de schaarste van bouwmaterialen tijdens de Eerste Wereldoorlog liep de bouw enige vertraging op, waardoor het warenhuis pas in 1915 geopend kon worden.[2] Het pand is later diverse malen verbouwd en uitgebreid.

Stijn 8 maanden geleden
Patrick
Google Maps Logo

Totaal niet klant vriendelijk, we waren allebei jassen aan het uitzoeken, ik wilde wat maten van Canada Goose passen. Met veel moeite werd er naar gekeken. Vervolgens was de maat er niet en wilde andere jas passen, maar ze zeiden dat zijn de maten die er zijn en ze wezen naar de rekken. (Terwijl er gewoon andere maten waren, die ze voor iemand anders wel wilden halen, dat zagen we) Gelukkig in Amsterdam bij Tip de Bruijn en JPH fashion nemen ze wel de moeite voor je!

Patrick 11 maanden geleden
Jeroen Bakker
Google Maps Logo

Ondanks dat wettelijk niet meer op afspraak hoeft te worden gewerkt is de Bijenkorf van mening dat dit een goede verkooptechniek is. Nooit een liefhebber van een warenhuis geweest maar De Bijenkorf slaat naar mijn mening de plank mis. Te massaal, onpersoonlijk tegen een prijs waarvoor je ook naar een specialist kunt gaan. We 'mochten' niet naar binnen en daar was ik niet rouwig om 😄

Jeroen Bakker 1 jaar geleden
Willem Leemans
Google Maps Logo

Mooie locatie, na de verbouwing in 2016 nog overzichtelijker geworden, ruim aanbod van €€ tot €€€. Het personeel draagt verplicht een mondkapje (wisselen om de 3 uur). Aan de ingang kun je als klant een gratis mondkapje krijgen (dragen is niet verplicht, op dit moment o2/09/2020). Vriendelijk personeel, schoon, toilet is gratis en een mooi restaurant. We komen er graag, gisteren ook even binnen gelopen en wat gekocht.

Willem Leemans 1 jaar geleden
Alfred Florence
Google Maps Logo

18-08-20 Net gelezen op AT5, Jammer! de Bijenkorf Amsterdam is een van de mooiste en leukste warenhuizen. Sterkte allemaal! De Bijenkorf aan de Dam moet zeker veertien dagen dicht vanwege een aantal coronabesmettingen in het pand. Dat heeft burgemeester Femke Halsema, als voorzitter van de Veiligheidsregio Amsterdam-Amstelland, vandaag besloten.

Alfred Florence 1 jaar geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij de Bijenkorf

Goed nieuws! Bij de Bijenkorf Amsterdam in Amsterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
de Bijenkorf

Alle de Bijenkorf modewinkels

de Bijenkorf is de plek om lekker te shoppen. Hier kan je terecht voor vele modemerken, verzorgingsproducten, sieraden en zelfs wooninspiratie!

Benieuwd naar andere de Bijenkorf modewinkels in Nederland? de Bijenkorf heeft in totaal 7 vestigingen waaronder deze in Amsterdam (Oude Kerk e.o.) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van de Bijenkorf lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle de Bijenkorf modewinkels
De Bijenkorf Rotterdam
de Bijenkorf Amstelveen
de Bijenkorf Eindhoven
de Bijenkorf Maastricht
de Bijenkorf Den Haag
de Bijenkorf Utrecht
De Bijenkorf Rotterdam
de Bijenkorf Amstelveen
de Bijenkorf Amsterdam
de Bijenkorf Eindhoven
de Bijenkorf Den Haag
de Bijenkorf Utrecht
De Bijenkorf Rotterdam
de Bijenkorf Amstelveen
de Bijenkorf Amsterdam
de Bijenkorf Eindhoven
de Bijenkorf Maastricht
de Bijenkorf Den Haag
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.