de Bijenkorf Amsterdam Amsterdam

de Bijenkorf Amsterdam

Bij de Bijenkorf Amsterdam gelegen aan de Dam 1 in Amsterdam kun je betalen met een American Express, Visa en MasterCard creditcard.

de Bijenkorf Amsterdam

Dam 1 in Amsterdam

Betalen met creditcards bij de Bijenkorf Amsterdam in Amsterdam

In Amsterdam aan de Dam 1 bevindt zich de Bijenkorf Amsterdam. Bij de Bijenkorf Amsterdam kan betaald worden met American Express, Visa en MasterCard.

In de categorie Mode scoort de Bijenkorf Amsterdam een 8.6/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Openingstijden de Bijenkorf Amsterdam

Voor de actuele openingstijden van de Bijenkorf Amsterdam in Amsterdam raden we aan om de website van deze locatie te bekijken. Bekijk of de Bijenkorf Amsterdam nu geopend is en bekijk de rest van de openingstijden.

Categorie

Mode

Stad

Amsterdam

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

8.6

Website / openingstijden

Bekijk website

Telefoonnummer

020 808 9333
de Bijenkorf Amsterdam Amsterdam
de Bijenkorf Amsterdam Amsterdam
de Bijenkorf Amsterdam Amsterdam

Reviews

Benieuwd naar de reviews van de Bijenkorf Amsterdam?

de Bijenkorf Amsterdam krijgt een beoordeling van 8.6/10 gebasseerd op 13049 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Mooie locatie, na de verbouwing in 2016 nog overzichtelijker geworden, ruim aanbod van €€ tot €€€. Het personeel draagt verplicht een mondkapje (wisselen om de 3 uur). Aan de ingang kun je als klant een gratis mondkapje krijgen (dragen is niet verplicht, op dit moment o2/09/2020). Vriendelijk personeel, schoon, toilet is gratis en een mooi restaurant. We komen er graag, gisteren ook even binnen gelopen en wat gekocht.

Lees verder

5/5

Totaal niet klant vriendelijk, we waren allebei jassen aan het uitzoeken, ik wilde wat maten van Canada Goose passen. Met veel moeite werd er naar gekeken. Vervolgens was de maat er niet en wilde andere jas passen, maar ze zeiden dat zijn de maten die er zijn en ze wezen naar de rekken. (Terwijl er gewoon andere maten waren, die ze voor iemand anders wel wilden halen, dat zagen we) Gelukkig in Amsterdam bij Tip de Bruijn en JPH fashion nemen ze wel de moeite voor je!

Lees verder

1/5

18-08-20 Net gelezen op AT5, Jammer! de Bijenkorf Amsterdam is een van de mooiste en leukste warenhuizen. Sterkte allemaal! De Bijenkorf aan de Dam moet zeker veertien dagen dicht vanwege een aantal coronabesmettingen in het pand. Dat heeft burgemeester Femke Halsema, als voorzitter van de Veiligheidsregio Amsterdam-Amstelland, vandaag besloten.

Lees verder

5/5

Ondanks dat wettelijk niet meer op afspraak hoeft te worden gewerkt is de Bijenkorf van mening dat dit een goede verkooptechniek is. Nooit een liefhebber van een warenhuis geweest maar De Bijenkorf slaat naar mijn mening de plank mis. Te massaal, onpersoonlijk tegen een prijs waarvoor je ook naar een specialist kunt gaan. We 'mochten' niet naar binnen en daar was ik niet rouwig om 😄

Lees verder

1/5

Duur item besteld en nooit geleverd,vrijdags mail gekregen dat het pakketje onderweg is en nooit aangekomen,na contact hebben gehad willen ze beweren is dinsdags geleverd,terwijl je pas 3 dagen later bericht krijgt is onderweg,geen pakketje en €1300 lichter

Lees verder

1/5

Betaal met American Express creditcards bij de Bijenkorf Amsterdam

Goed nieuws! Bij de Bijenkorf Amsterdam in Amsterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)

Wat te doen in Amsterdam

Benieuwd wat je naast de Bijenkorf Amsterdam nog meer in of rondom Amsterdam kunt doen? De onderstaande locaties liggen in de buurt.

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Bekijk ook onze Amsterdam CityGuide vol met hotspots.

A'DAM Lookout Amsterdam Overig

A'DAM Lookout

Overhoeksplein 5

Anne Frank Huis Amsterdam Musea

Anne Frank Huis

Westermarkt 20

Bierfabriek Amsterdam Amsterdam Bar & Uitgaan
Calf & Bloom Amsterdam Restaurant

Calf & Bloom

Singel 461

Moco Museum Amsterdam Amsterdam Musea

Moco Museum Amsterdam

Honthorststraat 20

W Amsterdam Amsterdam Overnachting

W Amsterdam

Spuistraat 175

Waldorf Astoria Amsterdam Amsterdam Overnachting

Waldorf Astoria Amsterdam

Herengracht 542-556

Andere de Bijenkorf modewinkels in Nederland

Benieuwd naar andere de Bijenkorf modewinkels in Nederland? de Bijenkorf heeft in totaal 7 vestigingen waar betaald kan worden met een creditcard.

Is deze de Bijenkorf Amsterdam toch niet helemaal wat je zoekt? Klik hieronder om alle modewinkels van de Bijenkorf te vinden.

Bekijk alle de Bijenkorf modewinkels