de Bijenkorf Amsterdam Amsterdam

de Bijenkorf Amsterdam

Bij de Bijenkorf Amsterdam gelegen aan de Dam 1 in Amsterdam kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

de Bijenkorf Amsterdam is één van de 239 locaties in Amsterdam op CardMapr.

de Bijenkorf Amsterdam

Dam 1 in Amsterdam

Betalen met creditcards bij de Bijenkorf Amsterdam in Amsterdam

In Amsterdam aan de Dam 1 bevindt zich de Bijenkorf Amsterdam. Bij de Bijenkorf Amsterdam kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard.

In de categorie Mode, scoort de Bijenkorf Amsterdam een 8.6/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

de Bijenkorf Logo

Categorie

Mode

Stad

Amsterdam

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

8.6

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

020 808 9333
Routebeschrijving
de Bijenkorf Amsterdam Amsterdam
de Bijenkorf Amsterdam Amsterdam
de Bijenkorf Amsterdam Amsterdam

Reviews

Wat zeggen anderen over de Bijenkorf Amsterdam?

de Bijenkorf Amsterdam wordt gewaardeerd met een 4.3 gebasseerd op 11978 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Wij wilde bij Swarovski kijken naar een bepaalde sieraad. Mijn vrouw liet een plaatje vanaf haar mobiel zien aan de medewerkster, waarop ze direct antwoord met dat de aanbieding voorbij is. We wilde alleen het sieraad zien en waren meer geïnteresseerd in het sieraad dan in de prijs. De medewerkster die ons niet aankeek en doorging met waar ze bezig was, kon ons geen alternatief aanbieden en was niet commercieel of klantgericht. ik heb deze medewerkster als zeer arrogant en niet representatief ervaren voor het merk die ze vertegenwoordigd.

Lees verder

1/5

Drama om een batterij van een horloge te vervangen (dat daar is gekocht). Ze blijken dit niet te kunnen. Oplossing om het horloge op te sturen is geen optie! Dit duurt minimaal 6 weken....

Lees verder

1/5

Altijd weer leuk om in zo'n mooie winkel rond te lopen. Prachtige sfeer. Niet vóór iedere portemonnee. Dan maar vergapen aan al dat moois.

Lees verder

4/5

Nooit iets bij Reiss kopen. Ze hebben gisteren een product aan me verkocht voor 135 euro. Ik was gisteren niet echt overtiigd dus wil ruilen. Maar ze hebben het niet gehonoureerd. Echt slecht winkel, onbegripvol, nooit meer bij Reiss iets kopen in toekomst.

Lees verder

1/5

Ik heb 3 weken terug een product besteld; dat werd vervolgens niet bezorgd; echter ik heb nog steeds mijn geld niet terug (en het product ook niet overigens!); slechte folluw up en trage respons; plus belangrijker nog het product niet ontvangen (maar wel betaald dus); gewoon slecht dus; geen aanrader!

Lees verder

1/5

Betaal met American Express creditcards bij de Bijenkorf Amsterdam

Goed nieuws! Bij de Bijenkorf Amsterdam in Amsterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Card kaarten

Andere locaties in Amsterdam

Benieuwd naar andere locaties in Amsterdam waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Amsterdam zijn er nog 239 andere locaties.

Bekijk alle locaties in Amsterdam
DoubleTree by Hilton Amsterdam Centraal Station Amsterdam Overnachting
MediaMarkt Amsterdam Centrum Amsterdam Elektronicawinkel

MediaMarkt Amsterdam Centrum

Oosterdokskade 67

vanHaren Schoenen Amsterdam Mode

vanHaren Schoenen

Jodenbreestraat 17