de Bijenkorf

de Bijenkorf

Betaal bij de Bijenkorf locaties met een American Express, MasterCard of VISA creditcard.

Bekijk alle de Bijenkorf locaties
de Bijenkorf Logo

Betaal met een creditcard bij de Bijenkorf

Steeds meer merken als de Bijenkorf gaan creditcards accepteren. Nederland telt 7 de Bijenkorf locaties waar betaald kan worden met creditcards van American Express, MasterCard of VISA.

Bekijk alle locaties bij jou in de buurt.

Betaal met American Express creditcard bij de Bijenkorf

Volgens ons de creditcard met het leukste spaarprogramma. Met een American Express (AMEX) card spaar je met je uitgaven voor vluchten bij KLM en Air France, upgrades en overnachtingen.

Vanaf nu worden je uitgaven bij de Bijenkorf beloond met Flying Blue Miles of AMEX Rewards.

Alles over American Express
American Express Card (AMEX) creditcards - transparent

Veelgestelde vragen

Om je tijd te besparen, hebben we veelgestelde vragen over de Bijenkorf al beantwoord. Per locatie staan de creditcards die geaccepteerd worden weergegeven.

Ja, bij de Bijenkorf kun je betalen met een creditcard. Bij meer dan 7 de Bijenkorf locaties in Nederland, worden creditcards van American Express (AMEX), MasterCard of VISA geaccepteerd.

We geven per locatie aan welke creditcards er worden geaccepteerd. Bekijk hier alle de Bijenkorf locaties.

Bij de Bijenkorf kun je betalen met creditcards van American Express (AMEX), MasterCard of VISA. Daarnaast kun je ook betalen met pin en contant geld.

Er zijn op dit moment 7 locaties van de Bijenkorf waar je kunt betalen met American Express.

Aangezien de acceptatie met creditcards van American Express per vestiging kunnen verschillen, raden we aan om dit per locatie te controleren.

Ontbrekende de Bijenkorf locatie gevonden?

Met meer dan 86.000 fysieke winkelvestigingen in Nederland, missen wij ongetwijfeld een aantal locaties waar betaald kan worden met American Express, MasterCard of VISA.

Heb je een locatie van de Bijenkorf gevonden waar betaald kan worden met creditcard, maar staat deze niet op CardMapr? Voeg ze toe!