Zeeman

2 locaties

8 · 156 recensies

Mode

Zeeman is een winkel die betaalbare kleding, huishoudelijke artikelen en decoratie aanbiedt.

Betaal bij de modewinkels van Zeeman met een Mastercard, VISA creditcard. Helaas nog niet met een American Express (AMEX) creditcard.

Betalen met een creditcard bij Zeeman

Zeeman is een Nederlandse kledingwinkelketen die bekend staat om zijn betaalbare mode. Het bedrijf werd opgericht in 1962 en heeft sindsdien een sterke reputatie opgebouwd als een van de meest toonaangevende fashion retailers in het land. Zeeman biedt een breed scala aan kleding voor dames, heren en kinderen, van casual tot formeel, en is een geliefde winkel onder Nederlanders van alle leeftijden.

Zoeken

Alle Zeeman locaties

Dit zeggen anderen

Reviews

Benieuwd naar de reviews over Zeeman in Nederland?

Gemiddeld geven klanten Zeeman een 8. Ruim 156 klanten hebben een recensie achtergelaten. Enkele populaire Zeeman reviews lees je hieronder.

Genoeg kaarten te sturen v/d kleine beurs

Wilma B. 3 maanden geleden

Prettige winkel met veel winkelaanbod. Personeel is altijd redelijk vriendelijk maar je kan hier niet passen wat het soms best vervelend maakt.

Lars J S. 6 maanden geleden

Vriendelijknpersoneel

Wilma S. 6 maanden geleden

Áltijd prima producten, aardige medewerkers, in Goes .

Jan H. 7 maanden geleden

Goede en leuke winkel. Niet duur en je kan veel halen want ze hebben een uitgebreid assortiment. Ik haal er vaak mijn ondergoed en ook regelmatig hemdjes. Daarnaast zijn er ook altijd handige keukenh(...)

Shirley J. 7 maanden geleden

Vriendelijk ruim baan veel keus

Cobie B. 9 maanden geleden

Personeel was vriendelijk en behulpzaam

Toon J. 10 maanden geleden

Aardig personeel. Handig zo alles onder één dak samen met kruitvat ,Jb .slijterij en kruitvat. En niet betaald parkeren ,toppie.

Willemien N. 1 jaar geleden

Goede en leuke winkel. Niet duur en je kan veel halen want ze hebben een uitgebreid assortiment. Ik haal er vaak mijn ondergoed en ook regelmatig hemdjes en kleding.

Shirley J. 1 jaar geleden
.block-infinite { background: #fede02 url('/images/block-infinite-dark.svg') no-repeat center; background-size: cover; } .block-infinite::before { height: 60px; background: linear-gradient(0deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #fede02 100%); } .block-infinite::after { height: 60px; background: linear-gradient(180deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #fede02 100%); } .block-infinite .card-cover{ background: #fede02 !important; } .hero, .reviews { background: #fede0210; }
FAQ

Veelgestelde vragen over de modewinkels van Zeeman

Om je tijd te besparen, hebben we veelgestelde vragen over Zeeman al beantwoord. Per locatie staan de creditcards die geaccepteerd worden weergegeven.