Sissy-Boy

2 locaties

9 · 158 recensies

Mode

Sissy-Boy is een kledingzaak die zich richt op fashion. Je kunt er terecht voor de laatste trends en must-haves voor een scherpe prijs.

Betaal bij de modewinkels van Sissy-Boy met een Mastercard, VISA creditcard. Helaas nog niet met een American Express (AMEX) creditcard.

Betalen met een creditcard bij Sissy-Boy

Steeds meer merken als Sissy-Boy gaan creditcards accepteren. Nederland telt 2 Sissy-Boy locaties waar betaald kan worden met creditcards van Mastercard, VISA. Helaas nog niet met een American Express (AMEX) creditcard.

Zoeken

Alle Sissy-Boy locaties

Dit zeggen anderen

Reviews

Benieuwd naar de reviews over Sissy-Boy in Nederland?

Gemiddeld geven klanten Sissy-Boy een 9. Ruim 158 klanten hebben een recensie achtergelaten. Enkele populaire Sissy-Boy reviews lees je hieronder.

Wat een mooi assortiment en het personeel dacht echt met me mee om te zorgen dat ik de lampen kon kopen die online niet meer te verkrijgen waren. Ze pakten ze dusdanig in dat ik ze gemakkelijk mee de(...)

karin b. 2 weken geleden

Wij zijn heel vriendelijk en goed geholpen door verschillende medewerkers. Prettige en overzichtelijk winkel.

Hanneke S. 1 maand geleden

De winkel aan de Oude Gracht heeft altijd leuk personeel. Behulpzaam, meedenkend, maar vooral gastvrij en gezellig.

Carla L. 3 maanden geleden

Fijne winkel, goed geholpen en leuk personeel!

Anna K. 4 maanden geleden

Fijne winkel met heel vriendelijk personeel

Monique B. 5 maanden geleden

supergoede ervaring. ik zocht iets en werd heel fijn geholpen. bleek er ook nog 20% extra kassakorting op het item te zitten, dat vertelde de medewerker meteen, dat was allemaal heel fijn. mooie winke(...)

Roos van R. 7 maanden geleden

Fijne winkel, goed geholpen en leuk personeel!

Anna K. 7 maanden geleden

Goede service bij ruilen en er werd mee gedacht. Erg fijn

Anique P. 8 maanden geleden

Aardig en behulpzaam personeel aan de Oude Gracht, onderhouden prettig contact tijdens het passen (in tegenstelling tot het personeel in het andere pand in Utrecht) Dank jullie wel!

Eva E. 10 maanden geleden
.block-infinite { background: #000000 url('/images/block-infinite-dark.svg') no-repeat center; background-size: cover; } .block-infinite::before { height: 60px; background: linear-gradient(0deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #000000 100%); } .block-infinite::after { height: 60px; background: linear-gradient(180deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #000000 100%); } .block-infinite .card-cover{ background: #000000 !important; } .hero, .reviews { background: #00000010; }
FAQ

Veelgestelde vragen over de modewinkels van Sissy-Boy

Om je tijd te besparen, hebben we veelgestelde vragen over Sissy-Boy al beantwoord. Per locatie staan de creditcards die geaccepteerd worden weergegeven.