Distrikt Nørrebro

Distrikt Nørrebro

Bij Distrikt Nørrebro kan je relatief goedkoop winkelen. Hier kan je zowel als man en vrouw goed terecht voor jouw nieuwe kleding.

Betaal bij de modewinkels van Distrikt Nørrebro met een MasterCard, VISA creditcard. Helaas nog niet met een American Express (AMEX) creditcard.

Bekijk alle Distrikt Nørrebro modewinkels

Betaal met een creditcard bij Distrikt Nørrebro

Steeds meer merken als Distrikt Nørrebro gaan creditcards accepteren. Nederland telt 5 Distrikt Nørrebro locaties waar betaald kan worden met creditcards van MasterCard, VISA. Helaas nog niet met een American Express (AMEX) creditcard.

Klik op een Distrikt Nørrebro hieronder om te zien met welke creditcard je kunt betalen.

Jouw mode niet gevonden? Klik hier om alle Distrikt Nørrebro modewinkels bij jou in de buurt te bekijken.

Distrikt Nørrebro Mode
Distrikt Nørrebro Mode
Distrikt Nørrebro Mode
Distrikt Nørrebro Mode

Distrikt Nørrebro

Apeldoorn

Distrikt Nørrebro Mode

Toch met een American Express betalen bij Distrikt Nørrebro?

AMEX wordt op dit moment (nog) niet geaccepteerd bij Distrikt Nørrebro, maar via een kleine omweg toch mogelijk.

Door gebruik te maken van cadeaukaarten als Diner Cadeau, Bioscoopbon en Gift4You is het toch mogelijk om met American Express te betalen. Deze cadeaukaarten zijn via Bol.com te koop, waar je uiteraard met AMEX kunt betalen.

Controleer altijd of jouw Distrikt Nørrebro mode een cadeaukaart accepteert.

Bekijk alle cadeaukaarten
Cadeaukaarten

Veelgestelde vragen over de modewinkels van Distrikt Nørrebro

Om je tijd te besparen, hebben we veelgestelde vragen over Distrikt Nørrebro al beantwoord. Per locatie staan de creditcards die geaccepteerd worden weergegeven.

Ja, bij Distrikt Nørrebro kun je betalen met een creditcard. Bij meer dan 5 Distrikt Nørrebro locaties in Nederland worden creditcards van MasterCard, VISA geaccepteerd. Helaas nog niet met een American Express (AMEX) creditcard.

We geven per locatie aan welke creditcards er worden geaccepteerd. Bekijk hier alle Distrikt Nørrebro locaties.

Bij Distrikt Nørrebro kun je betalen met creditcards van MasterCard, VISA. Helaas nog niet met een American Express (AMEX) creditcard. Daarnaast kun je ook betalen met pin en contant geld.

Er zijn op dit moment 0 locaties van Distrikt Nørrebro waar je kunt betalen met American Express.

Aangezien de acceptatie met creditcards van American Express per vestiging kunnen verschillen, raden we aan om dit per locatie te controleren.

Er zijn op dit moment 5 locaties bij ons bekend van Distrikt Nørrebro waar men kan betalen met een creditcard.

Zodra er nieuwe Distrikt Nørrebro locaties geopend worden waar men kan betalen met een creditcard voegen wij deze toe aan CardMapr.

Met meer dan 86.000 fysieke winkelvestigingen in Nederland, missen wij ongetwijfeld een aantal locaties waar betaald kan worden met American Express, MasterCard of VISA.

Heb je een locatie van Distrikt Nørrebro gevonden waar betaald kan worden met creditcard, maar staat deze niet op CardMapr? Voeg ze toe!