Distrikt Nørrebro

5 locaties

8.5 · 115 recensies

Mode

Bij Distrikt Nørrebro kan je relatief goedkoop winkelen. Hier kan je zowel als man en vrouw goed terecht voor jouw nieuwe kleding.

Betaal bij de modewinkels van Distrikt Nørrebro met een Mastercard, VISA creditcard. Helaas nog niet met een American Express (AMEX) creditcard.

Betalen met een creditcard bij Distrikt Nørrebro

Steeds meer merken als Distrikt Nørrebro gaan creditcards accepteren. Nederland telt 5 Distrikt Nørrebro locaties waar betaald kan worden met creditcards van Mastercard, VISA. Helaas nog niet met een American Express (AMEX) creditcard.

Zoeken

Alle Distrikt Nørrebro locaties

Dit zeggen anderen

Reviews

Benieuwd naar de reviews over Distrikt Nørrebro in Nederland?

Gemiddeld geven klanten Distrikt Nørrebro een 8.5. Ruim 115 klanten hebben een recensie achtergelaten. Enkele populaire Distrikt Nørrebro reviews lees je hieronder.

Geweldig en goedkoop

Adam W. 2 jaar geleden

Mooie winkel. Er was een goede 50% korting.

Tim G. 2 jaar geleden

Kwaliteitskleding tegen redelijk goedkope prijzen.

Oluwapelumi S A. 2 jaar geleden

Super en goedkoop

Adam W. 2 jaar geleden

Voor 50 eu 3 truien, t shirt en broek. I love sales

Nick M. 2 jaar geleden

Super mooie en leuke winkel! Leuke kleding voor een goeie prijs, tevens zijn de medewerkers heel vriendelijk en vrolijk.

Alex S. 2 jaar geleden

Ik vind het een geweldige winkel, die ik eigenlijk nog maar kort ken. Net even anders dan anders en ook voor de niet meer piepjonge mens;)

Paul 2 jaar geleden

Leuke winkel. Goedkoop mijn kleding gescoord. Vriendelijk personeel en nette winkel. En je koopt voor een paar euro leuke kleding.

Marion T. 2 jaar geleden

Hele grote, mooie winkel! Onder verdieping voor de vrouwen en de boven verdieping voor de mannen. Erg leuk personeel loopt er! Gaan gemakkelijk een praatje met je aan en zijn erg vriendelijk. Ik heb e(...)

R 3 jaar geleden
FAQ

Veelgestelde vragen over de modewinkels van Distrikt Nørrebro

Om je tijd te besparen, hebben we veelgestelde vragen over Distrikt Nørrebro al beantwoord. Per locatie staan de creditcards die geaccepteerd worden weergegeven.