OGER

4 locaties

8 · 379 recensies

Mode

OGER is een kledingwinkel dat bekend staat om zijn stijlvolle en fashionable kleding. OGER heeft een breed scala aan kledingstukken, van basic t-shirts tot opvallende jassen.

Betaal bij de modewinkels van OGER met een Mastercard, VISA of American Express (AMEX) creditcard.

Betalen met een creditcard bij OGER

Steeds meer merken als OGER gaan creditcards accepteren. Nederland telt 4 OGER locaties waar betaald kan worden met creditcards van Mastercard, VISA en American Express (AMEX).

Zoeken

Alle OGER locaties

American Express

Betaal met American Express creditcards bij OGER

Volgens ons is dit de creditcard met het leukste spaarprogramma. Met een American Express (AMEX) card spaar je met je uitgaven voor vluchten bij KLM en Air France, upgrades en overnachtingen.

Vanaf nu worden je uitgaven bij OGER beloond met Flying Blue Miles of AMEX Rewards.

  • Flying Blue punten sparen bij OGER
  • Gratis vliegtickets en overnachtigen
  • Sparen voor korting bij OGER
  • Aankopen verzekerd
American Express: Flying Blue Gold
Apple Pay Wallet mockup American Express Flying Blue Gold creditcard
KLM Logo
Transavia Logo
Priority Pass Logo
Hertz Logo
Hilton Logo
Dit zeggen anderen

Reviews

Benieuwd naar de reviews over OGER in Nederland?

Gemiddeld geven klanten OGER een 8. Ruim 379 klanten hebben een recensie achtergelaten. Enkele populaire OGER reviews lees je hieronder.

Voor mijn bruiloft een trouwpak gekocht bij Oger. Goed geholpen door Tom bij het uitzoeken van het pak en het vermaken. Uiteindelijk bij het ophalen van het pak geholpen door Vincent, de broek zat nog(...)

Sean van W. 2 maanden geleden

Goede kwaliteit Nederlandse designer Pakken voor heren tegen redelijke prijzen. Ouderwetse dienst. Goed.

Daisy S. 4 maanden geleden

Ik ben hier begin dit jaar gestart met het samenstellen van mijn trouwpak en een outfit voor mijn vader en broer. Via de website had ik een afspraak ingepland en werd uiteindelijk tijdens de eerste a(...)

Joris H. 4 maanden geleden

Mooie kledingwinkel voor heren.

Roger de b. 4 maanden geleden

Fijne winkel, kom er graag , wel mis ik Rob!

Sergej K. 4 maanden geleden

Een afspraak gemaakt om een trouwpak te kopen op advies van een vriend. Ik had na mijn telefonisch contact mijn twijfels omdat ik zeer arrogant te woord ben gestaan. De afspraak toch door laten gaan.(...)

Joran Van H. 5 maanden geleden

Voor een maatpak naar Ogér Amsterdam. Wat een ervaring! Buitengewoon blij met het resultaat, maar de hele experience van het opmeten, de aandacht en de liefde waarmee dat gedaan werd. Wow! Veel dank A(...)

Juri H. 5 maanden geleden

Vriendelijk personeel, en heel lekkere koffie 👌☕️😁

Roy S. 6 maanden geleden

Ik ben recentelijk bij OGER geweest voor mijn trouwpak. Ongeveer vijf jaar geleden werd een goede vriend ook voor zijn trouwpak daar ontzettend goed geholpen en mijn broer had ook goede ervaringen met(...)

Marc A. 8 maanden geleden
.block-infinite { background: #d1b288 url('/images/block-infinite-dark.svg') no-repeat center; background-size: cover; } .block-infinite::before { height: 60px; background: linear-gradient(0deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #d1b288 100%); } .block-infinite::after { height: 60px; background: linear-gradient(180deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #d1b288 100%); } .block-infinite .card-cover{ background: #d1b288 !important; } .hero, .reviews { background: #d1b28810; }
FAQ

Veelgestelde vragen over de modewinkels van OGER

Om je tijd te besparen, hebben we veelgestelde vragen over OGER al beantwoord. Per locatie staan de creditcards die geaccepteerd worden weergegeven.