Jack and Jones

Jack and Jones

Betaal bij de modewinkels van Jack and Jones met een MasterCard, VISA creditcard. Helaas nog niet met een American Express (AMEX) creditcard.

Bekijk alle Jack and Jones modewinkels

Betaal met een creditcard bij Jack and Jones

Steeds meer merken als Jack and Jones gaan creditcards accepteren. Nederland telt 1 Jack and Jones locaties waar betaald kan worden met creditcards van MasterCard, VISA. Helaas nog niet met een American Express (AMEX) creditcard.

Klik op een Jack and Jones hieronder om te zien met welke creditcard je kunt betalen.

Jouw mode niet gevonden? Klik hier om alle Jack and Jones modewinkels bij jou in de buurt te bekijken.

JACK & JONES Mode

JACK & JONES

Zwolle

Toch met een American Express betalen bij Jack and Jones?

AMEX wordt op dit moment (nog) niet geaccepteerd bij Jack and Jones, maar via een kleine omweg toch mogelijk.

Door gebruik te maken van cadeaukaarten als Diner Cadeau, Bioscoopbon en Gift4You is het toch mogelijk om met American Express te betalen. Deze cadeaukaarten zijn via Bol.com te koop, waar je uiteraard met AMEX kunt betalen.

Controleer altijd of jouw Jack and Jones mode een cadeaukaart accepteert.

Bekijk alle cadeaukaarten
Cadeaukaarten

Veelgestelde vragen over de modewinkels van Jack and Jones

Om je tijd te besparen, hebben we veelgestelde vragen over Jack and Jones al beantwoord. Per locatie staan de creditcards die geaccepteerd worden weergegeven.

Ja, bij Jack and Jones kun je betalen met een creditcard. Bij meer dan 1 Jack and Jones locaties in Nederland worden creditcards van MasterCard, VISA geaccepteerd. Helaas nog niet met een American Express (AMEX) creditcard.

We geven per locatie aan welke creditcards er worden geaccepteerd. Bekijk hier alle Jack and Jones locaties.

Bij Jack and Jones kun je betalen met creditcards van MasterCard, VISA. Helaas nog niet met een American Express (AMEX) creditcard. Daarnaast kun je ook betalen met pin en contant geld.

Er zijn op dit moment 0 locaties van Jack and Jones waar je kunt betalen met American Express.

Aangezien de acceptatie met creditcards van American Express per vestiging kunnen verschillen, raden we aan om dit per locatie te controleren.

Er zijn op dit moment 1 locaties bij ons bekend van Jack and Jones waar men kan betalen met een creditcard.

Zodra er nieuwe Jack and Jones locaties geopend worden waar men kan betalen met een creditcard voegen wij deze toe aan CardMapr.

Met meer dan 86.000 fysieke winkelvestigingen in Nederland, missen wij ongetwijfeld een aantal locaties waar betaald kan worden met American Express, MasterCard of VISA.

Heb je een locatie van Jack and Jones gevonden waar betaald kan worden met creditcard, maar staat deze niet op CardMapr? Voeg ze toe!