H&M

H&M

Betaal bij de modewinkels van H&M met een MasterCard, VISA creditcard. Helaas nog niet met een American Express (AMEX) creditcard.

Bekijk alle H&M modewinkels

Betaal met een creditcard bij H&M

Steeds meer merken als H&M gaan creditcards accepteren. Nederland telt 2 H&M locaties waar betaald kan worden met creditcards van MasterCard, VISA. Helaas nog niet met een American Express (AMEX) creditcard.

Klik op een H&M hieronder om te zien met welke creditcard je kunt betalen.

Jouw mode niet gevonden? Klik hier om alle H&M modewinkels bij jou in de buurt te bekijken.

H&M Mode

H&M

Leiden

H&M Mode

H&M

Deventer

Toch met een American Express betalen bij H&M?

AMEX wordt op dit moment (nog) niet geaccepteerd bij H&M, maar via een kleine omweg toch mogelijk.

Door gebruik te maken van cadeaukaarten als Diner Cadeau, Bioscoopbon en Gift4You is het toch mogelijk om met American Express te betalen. Deze cadeaukaarten zijn via Bol.com te koop, waar je uiteraard met AMEX kunt betalen.

Controleer altijd of jouw H&M mode een cadeaukaart accepteert.

Bekijk alle cadeaukaarten
Cadeaukaarten

Veelgestelde vragen over de modewinkels van H&M

Om je tijd te besparen, hebben we veelgestelde vragen over H&M al beantwoord. Per locatie staan de creditcards die geaccepteerd worden weergegeven.

Ja, bij H&M kun je betalen met een creditcard. Bij meer dan 2 H&M locaties in Nederland worden creditcards van MasterCard, VISA geaccepteerd. Helaas nog niet met een American Express (AMEX) creditcard.

We geven per locatie aan welke creditcards er worden geaccepteerd. Bekijk hier alle H&M locaties.

Bij H&M kun je betalen met creditcards van MasterCard, VISA. Helaas nog niet met een American Express (AMEX) creditcard. Daarnaast kun je ook betalen met pin en contant geld.

Er zijn op dit moment 0 locaties van H&M waar je kunt betalen met American Express.

Aangezien de acceptatie met creditcards van American Express per vestiging kunnen verschillen, raden we aan om dit per locatie te controleren.

Er zijn op dit moment 2 locaties bij ons bekend van H&M waar men kan betalen met een creditcard.

Zodra er nieuwe H&M locaties geopend worden waar men kan betalen met een creditcard voegen wij deze toe aan CardMapr.

Met meer dan 86.000 fysieke winkelvestigingen in Nederland, missen wij ongetwijfeld een aantal locaties waar betaald kan worden met American Express, MasterCard of VISA.

Heb je een locatie van H&M gevonden waar betaald kan worden met creditcard, maar staat deze niet op CardMapr? Voeg ze toe!