The Society Shop

14 locaties

8.3 · 685 recensies

Mode

Winkel je nieuwe outfit bij The Society Shop. Shop die nieuwe broek, colbert, coltrui en/of accessoires. The Society Shop heeft alles voor jouw nieuwe look.

Betaal bij de modewinkels van The Society Shop met een MasterCard, VISA of American Express (AMEX) creditcard.

Betalen met een creditcard bij The Society Shop

The Society Shop staat voor stijl en laten zien wie je bent. Dit Amsterdamse merk, bestaat al sinds 1934. Bij The Society Shop zal je je nieuwe outfit vinden!

Zoeken

Alle The Society Shop locaties

American Express

Betaal met American Express creditcards bij The Society Shop

Volgens ons is dit de creditcard met het leukste spaarprogramma. Met een American Express (AMEX) card spaar je met je uitgaven voor vluchten bij KLM en Air France, upgrades en overnachtingen.

Vanaf nu worden je uitgaven bij The Society Shop beloond met Flying Blue Miles of AMEX Rewards.

  • Flying Blue punten sparen bij The Society Shop
  • Gratis vliegtickets en overnachtigen
  • Sparen voor korting bij The Society Shop
  • Aankopen verzekerd
American Express: Flying Blue Gold
Apple Pay Wallet mockup American Express Flying Blue Gold creditcard
KLM Logo
Transavia Logo
Priority Pass Logo
Hertz Logo
Hilton Logo
Dit zeggen anderen

Reviews

Benieuwd naar de reviews over The Society Shop in Nederland?

Gemiddeld geven klanten The Society Shop een 8.3. Ruim 685 klanten hebben een recensie achtergelaten. Enkele populaire The Society Shop reviews lees je hieronder.

Enorm vriendelijk geholpen door een ietwat jongere meneer. Dankzij zijn kennis en passie voor het vak heb ik de winkel met een grote glimlach en een dunnere portemonnee verlaten.

Rick N 1 maand geleden

Uitstekende service.

JRNCK 7 maanden geleden

Zeer goed geholpen vandaag door de verkoper in Amersfoort. Had dringend een hemd nodig. Goed advies gekregen en hij heeft het zelfs helemaal kreukvrij gemaakt zodat ik het onmiddel(...)

Bart Vandermosten 9 maanden geleden

Geweldige zaak! Ontzettend goed geholpen keer op keer. Daarnaast ook overhemden kunnen ruilen voor een grotere maat en dus werd behulpzaam op gepakt door Emiel en Liesbeth!

Alwin van Gent 4 jaar geleden

Fijne zaak, personeel neemt de tijd om je te helpen en er is voor elke beurs wel iets moois te vinden. Binnenstappen kan wat intimiderend overkomen, maar je wordt vriendelijk gehol(...)

Max Cassee 5 jaar geleden

Mohammed is de beste.

Khalid AlAli 3 maanden geleden

We waren zo blij dat we in deze winkel belandden. Mohamed heeft ons geholpen bij het samenstellen van onze outfits voor onze bruiloft. Nadat hij de kleuren en stoffen had uitgezoch(...)

Luc van der Meer 10 maanden geleden

We waren zo blij dat we in deze winkel terecht waren gekomen. Mohamed heeft ons geholpen met het samenstellen van onze outfits voor onze bruiloft. Na het selecteren van de kleuren(...)

Luc van der Meer 10 maanden geleden

Hele fijne winkel met medewerkers die verstand hebben van zaken en dit ook uit kunnen leggen aan de klant. Complimenten Joshua! Zeer geslaagd voor een trouwpak.

Robin Grunefeld 1 jaar geleden
FAQ

Veelgestelde vragen over de modewinkels van The Society Shop

Om je tijd te besparen, hebben we veelgestelde vragen over The Society Shop al beantwoord. Per locatie staan de creditcards die geaccepteerd worden weergegeven.