Costes

Costes

Verwen jezelf bij Costes met die ene nieuwe jurk, de hakken van een feestje, je casual t-shirt en/of mooie accessoires. Hier scoor je al je modieuze kledingstukken.

Betaal bij de modewinkels van Costes met een MasterCard, VISA creditcard. Helaas nog niet met een American Express (AMEX) creditcard.

Bekijk alle Costes modewinkels

Betaal met een creditcard bij Costes

Costes is een onderdeel van The Sting Companies. Het bedrijf komt uit Nederland en heeft momenteel zelfs vestigingen in België. Het bedrijf richt zich op vrouwen. Dit doen ze door zelf ontworpen kleding in hun eigen winkels te verkopen.

Costes Women Mode

Costes Women

Alkmaar

Costes Women/Girls Mode
Costes Women Mode

Costes Women

Amersfoort

Costes Women Mode

Costes Women

Amstelveen

Costes Women Mode

Costes Women

Amsterdam

Costes Women/Girls Mode

Costes Women/Girls

Amsterdam

Costes Women/Girls Mode
Costes Women Mode

Costes Women

Breda

Costes Women/Girls Mode

Costes Women/Girls

's-Hertogenbosch

Costes Women/Girls Mode
Costes Women/Girls Mode
Costes Women Mode

Costes Women

Dordrecht

Toch met een American Express betalen bij Costes?

AMEX wordt op dit moment (nog) niet geaccepteerd bij Costes, maar via een kleine omweg toch mogelijk.

Door gebruik te maken van cadeaukaarten als Diner Cadeau, Bioscoopbon en Gift4You is het toch mogelijk om met American Express te betalen. Deze cadeaukaarten zijn via Bol.com te koop, waar je uiteraard met AMEX kunt betalen.

Controleer altijd of jouw Costes mode een cadeaukaart accepteert.

Bekijk alle cadeaukaarten
Cadeaukaarten

Veelgestelde vragen over de supermarkten van Costes

Om je tijd te besparen, hebben we veelgestelde vragen over Costes al beantwoord. Per locatie staan de creditcards die geaccepteerd worden weergegeven.

Ja, bij Costes kun je betalen met een creditcard. Bij meer dan 33 Costes locaties in Nederland worden creditcards van MasterCard, VISA geaccepteerd. Helaas nog niet met een American Express (AMEX) creditcard.

We geven per locatie aan welke creditcards er worden geaccepteerd. Bekijk hier alle Costes locaties.

Bij Costes kun je betalen met creditcards van MasterCard, VISA. Helaas nog niet met een American Express (AMEX) creditcard. Daarnaast kun je ook betalen met pin en contant geld.

Er zijn op dit moment 0 locaties van Costes waar je kunt betalen met American Express.

Aangezien de acceptatie met creditcards van American Express per vestiging kunnen verschillen, raden we aan om dit per locatie te controleren.

Er zijn op dit moment 33 locaties bij ons bekend van Costes waar men kan betalen met een creditcard.

Zodra er nieuwe Costes locaties geopend worden waar men kan betalen met een creditcard voegen wij deze toe aan CardMapr.

Met meer dan 86.000 fysieke winkelvestigingen in Nederland, missen wij ongetwijfeld een aantal locaties waar betaald kan worden met American Express, MasterCard of VISA.

Heb je een locatie van Costes gevonden waar betaald kan worden met creditcard, maar staat deze niet op CardMapr? Voeg ze toe!