Costes

33 locaties

8.1 · 2.771 recensies

Mode

Verwen jezelf bij Costes met die ene nieuwe jurk, de hakken van een feestje, je casual t-shirt en/of mooie accessoires. Hier scoor je al je modieuze kledingstukken.

Betaal bij de modewinkels van Costes met een Mastercard, VISA creditcard. Helaas nog niet met een American Express (AMEX) creditcard.

Betalen met een creditcard bij Costes

Costes is een onderdeel van The Sting Companies. Het bedrijf komt uit Nederland en heeft momenteel zelfs vestigingen in België. Het bedrijf richt zich op vrouwen. Dit doen ze door zelf ontworpen kleding in hun eigen winkels te verkopen.

Zoeken

Alle Costes locaties

Dit zeggen anderen

Reviews

Benieuwd naar de reviews over Costes in Nederland?

Gemiddeld geven klanten Costes een 8.1. Ruim 2.771 klanten hebben een recensie achtergelaten. Enkele populaire Costes reviews lees je hieronder.

Fijne nette opgeruimde winkel met leuke prijzen

Antoinette P. 3 weken geleden

Erg goed

BASIC 1 maand geleden

Leuke kleding en vaak.ook leuke aanbiedingen

Wim B. 1 week geleden

Mijn vriendin is gek op deze winkel. Leuke kleding. Alleen wel wat aan de hoge kant qua prijs.

Bart S. 1 week geleden

Hele leuke, open, lichte winkel. Ik kwam iets terugbrengen en de medewerkster was erg vriendelijk. Zo kan het dus ook! Ik kom hier zeker nog terug.

Simone - 2 weken geleden

Zeer mooie exclusieve winkel in hartje Amersfoort op een pleintje met diverse winkels , goed parkeren q parking , je loopt zo via roltrap de binnenstad in en daar zie je de winkel

Heidi Van w. 3 weken geleden

Ik ken Costes al uit Groningen en ik moet zeggen dat deze winkel net zo netjes en helder verlicht is als in Groningen. De selectie is erg groot, de prijzen zijn ok voor mij en de kwaliteit van de kled(...)

Kristina V. 1 maand geleden

Ik heb zelden zo'n nette en helder verlichte kledingwinkel gezien als deze...!!! De keuze is ongelooflijk groot, de prijzen en de kwaliteit van de kleding is gewoon geweldig...!!! Een absoluut moderne(...)

Kristina V. 1 maand geleden

Ik hou van deze winkel 🥰🥳

севджан агаоглу 1 maand geleden
FAQ

Veelgestelde vragen over de modewinkels van Costes

Om je tijd te besparen, hebben we veelgestelde vragen over Costes al beantwoord. Per locatie staan de creditcards die geaccepteerd worden weergegeven.