OGER Amsterdam Amsterdam

OGER Amsterdam

Bij OGER Amsterdam gelegen aan de Pieter Cornelisz Hooftstraat 75 - 81 in Amsterdam kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

OGER Amsterdam is één van de 8 locaties in Amsterdam op CardMapr.

OGER Amsterdam

Pieter Cornelisz Hooftstraat 75 - 81 in Amsterdam

Betalen met creditcards bij OGER Amsterdam in Amsterdam

In Amsterdam aan de Pieter Cornelisz Hooftstraat 75 - 81 bevindt zich OGER Amsterdam. Bij OGER Amsterdam kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard .

In de categorie Mode scoort OGER Amsterdam een 8.2/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Categorie

Mode

Stad

Amsterdam

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

8.2

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

020 676 8695
OGER Amsterdam Amsterdam
OGER Amsterdam Amsterdam
OGER Amsterdam Amsterdam

Reviews

Wat zeggen anderen over OGER Amsterdam?

OGER Amsterdam wordt gewaardeerd met een 4.1 gebasseerd op 148 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Prima webshop, goede merken, snelle levering en prima helpdesk

Lees verder

5/5

Waardeloze service! Ik ben ongeveer 12 jaar klant bij Oger. Ik koop hier maatpakken, smart casual en Santoni schoenen. Gezien de lock down maar eens via internet bestellen. Wederom een paar broeken en Santoni schoenen besteld. Ter info, deze variëren tussen de 300 en 600 euro. Heb hier thuis een rijtje staan en ontvang altijd netjes schoenspanners erbij. Nu bij het online bestellen ontving ik deze niet. Dat kan ik me voorstellen in het standaard proces. Heb vriendelijk gemeld dat er alleen een plastic staafje in zat in plaats van de schoenspanners. Hun reactie is vervolgens beschamend. Ze kennen mij niet omdat ze niet in het systeem kunnen en kunnen ze niet versturen. Er zat wel een link bij dat ik ze bij hen kan bestellen voor 80 euro. Dus omdat Oger het systeem niet op orde heeft, moet een vaste klant ineens meer gaan betalen of krijgt geen service meer. Klasse!

Lees verder

1/5

Wat een slechte service!!!! Mijn vriend heeft hier 1,5 jaar geleden een jas gekocht van 800 euro. Toen werd de jas erg geadviseerd want het was een mooie en kwalitatief goede jas. Nu nog geen 2 seizoenen gedragen en de jas is helemaal verkleurd, nee niet een beetje gewoon helemaal! Bij jullie in de Store geweest en jullie kunnen niks voor ons betekenen. Rond uit slecht! Elke andere store waar we zijn geweest geeft minimaal 2 jaar garantie op dit soort dure jassen, ook als ze verkleurd zijn. De manager heeft zelf gezegd dat hij wel erg verkleurd was inderdaad. Maar nee hoor ze kunnen niks voor je doen en het is gewoon ineens een slechte kwaliteit jas. Wij voelen ons gewoon opgelicht. Nu maar een winterjas bij de echte woolrich store gekocht waar ze wel 2 jaar garantie geven op alles!

Lees verder

1/5

Mooie winkel, hulpvaardige mensen, top nazorg!

Lees verder

4/5

Garantie tot aan de deur! Bij OGER een Canada Goose jas gekocht met korting. Toen we vroegen waarom er korting op zat (we weten dat Canada Goose stopt met handelen met een winkel die korting geeft), gaf de winkelier antwoord: deze jas is van een filiaal in België dus die zullen er problemen mee krijgen niet wij. Nou prima, wij zijn blij met de korting. Alles ging prima tot we bij de kassa waren. Daar werd gelachen toen we wilden betalen met creditcard. Het was gewoon mogelijk aangezien het een normale betaalmogelijkheid is, maar blijkbaar vond het personeel dit lachwekkend. Binnen 3 maanden kwamen we echter achter een defect in de jas. Er was een gat ontstaan bij de stof aan de onderkant van de rits. Wij zijn teruggegaan naar OGER en toen werd ons door een medewerker medegedeeld dat dit geen klacht was omdat ze dit nog nooit eerder hadden meegemaakt. Na pushen van ons is de jas opgestuurd naar Canada Goose ter reparatie. Uit het rapport van Canada Goose bleek het 'accidental' schade te zijn en daarom niet valt onder de 'warranty' van Canada Goose. In de Nederlandse wet is wanneer er schade bij consumentenkoop binnen 6 maanden wordt vastgesteld, er wordt aangenomen dat er een gebrek is aan product. 'Accidental' schade hoort niet te gebeuren bij een jas met de waarde van duizend euro en wordt krachtens Nederlands recht gezien als een gebrek aan het product dat door de verkoper moet worden gerepareerd of vervangen. Ons werd echter verteld dat het gat niet te repareren was en de jas werd stuk teruggegeven. Wij zijn toen naar een officiële kledingmaker gegaan die vaststelde dat het om een gat gaat die vaak gemaakt wordt wanneer de winkel de beveiligingstag verkeerd in de jas installeert. Het was dus schade gemaakt door de winkel die gewoon verhaald wordt op de klant. Indien dit ons was verteld het moment dat we vroegen waarom we korting kregen, dat het dus om een outlet product ging, dan hadden we direct het gat laten repareren na aankoop en had het gat niet groter geworden. Wat ons erg tegen staat is dat wij als fraudeurs behandelt werden door de winkeliers terwijl het ging om een fout van OGER zelf. Wij hebben beiden geen Nederlands uiterlijk (mijn man is volbloed Nederlands, maar heeft een Marokkaans uiterlijk en ik ben half Indonesisch) en de OGER medewerkers gaven ons het gevoel dat we uitschot waren terwijl we wel veel voor de jas hebben betaald en niks fout hadden gedaan. Dit is een winkel waar de winkeliers alleen netjes zijn indien je voldoet aan hun beeld van mensen met geld. Blijkbaar viel ons uiterlijk daar niet onder en lapt OGER gewoon de wet aan hun laars.

Lees verder

1/5

Betaal met American Express creditcards bij OGER Amsterdam

Goed nieuws! Bij OGER Amsterdam in Amsterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)

Andere creditcard locaties in Amsterdam

Benieuwd naar andere locaties in Amsterdam waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Amsterdam zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in Amsterdam
Choux Amsterdam Restaurant

Choux

De Ruijterkade 128

Grand Hotel Amrâth Amsterdam Amsterdam Restaurant

Grand Hotel Amrâth Amsterdam

Prins Hendrikkade 108

Hotel Fine Harmony Amsterdam Overnachting

Hotel Fine Harmony

Prins Hendrikkade 120

Hotel Mansion Amsterdam Amsterdam Overnachting

Hotel Mansion Amsterdam

Prins Hendrikkade 123

The Hendrick's Hotel Amsterdam Overnachting

The Hendrick's Hotel

Prins Hendrikkade 139

Hotel Library Amsterdam Amsterdam Overnachting

Hotel Library Amsterdam

Prins Hendrikkade 144

DoubleTree by Hilton Amsterdam Centraal Station Amsterdam Overnachting
coffeecompany Amsterdam Cafe's

coffeecompany

Oosterdokskade 137