de Bijenkorf Den Haag Den Haag

de Bijenkorf Den Haag

Bij de Bijenkorf Den Haag gelegen aan de Wagenstraat 32 in Den Haag kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

de Bijenkorf Den Haag is één van de 85 locaties in Den Haag op CardMapr.

de Bijenkorf Den Haag

Wagenstraat 32 in Den Haag

Betalen met creditcards bij de Bijenkorf Den Haag in Den Haag

In Den Haag aan de Wagenstraat 32 bevindt zich de Bijenkorf Den Haag. Bij de Bijenkorf Den Haag kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard.

In de categorie Mode, scoort de Bijenkorf Den Haag een 8.6/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

de Bijenkorf Logo

Categorie

Mode

Stad

Den Haag

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

8.6

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

020 808 9333
Routebeschrijving
de Bijenkorf Den Haag Den Haag
de Bijenkorf Den Haag Den Haag
de Bijenkorf Den Haag Den Haag

Reviews

Wat zeggen anderen over de Bijenkorf Den Haag?

de Bijenkorf Den Haag wordt gewaardeerd met een 4.3 gebasseerd op 6011 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Personeel beetje doorgeslagen met Coranaregels, sta moederziel alleen op de roltrap naar boven toe, houd links aan, er gaat niemand naar beneden. Roept de dame dat ik links moet houden. Ik kon niet verder naar links, anders was ik naar beneden gevallen. Ik vertel aan deze dame dat ik uiterst links sta en alleen op de roltrap sta, zowel naar boven als naar beneden. Deze dame bleef tegen beter weten in, bij haar standpunt. Geheel de weg kwijt dus. Ben maar weg gegaan, kan ik heel slecht tegen.

Lees verder

1/5

Wat een veiligheidscontrole... Geweldig..! Overal staat personeel om aanwijzing te geven, er zijn er maatregelen zichtbaar... En op de heren afdeling zag ik een veiligheidscoördinator... Helemaal top..fijn en veilig gewinkeld..!?👍🏻

Lees verder

5/5

als je zin hebt om een half uur in de rij te staan is de service binnen prima, we zijn maar verder gaan kijken en aan het einde van de dag teruggekeerd

Lees verder

3/5

Heel veel soorten merken mooi om te zien

Lees verder

5/5

Hele oude en mooie grote winkel die nog in de oude staat is koffieshop en een restaurant waar je heel lekker kan eten. Alles is vers gemaakt. 3 etages met een heel groot assortiment. Deze winkel bestaat al heel lang en zal nog wel lang bestaan omdat het heel druk is. Ik kom er ook regelmatig want ook een gezellige winkel met correct en vriendelijk personeel dat zeer behulpzaam is. Het is echt een aanrader om daar een keer heen te gaan. Groeten

Lees verder

5/5

Betaal met American Express creditcards bij de Bijenkorf Den Haag

Goed nieuws! Bij de Bijenkorf Den Haag in Den Haag kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Card kaarten

Andere locaties in Den Haag

Benieuwd naar andere locaties in Den Haag waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Den Haag zijn er nog 85 andere locaties.

Bekijk alle locaties in Den Haag
Sligro Den Haag Forepark Den Haag Groothandel
HEMA Den Haag Warenhuis

HEMA

Simon Carmiggelthof 108

Dirk van den Broek Den Haag Supermarkt

Dirk van den Broek

Simon Carmiggelthof 258