de Bijenkorf Den Haag Den Haag

de Bijenkorf Den Haag

Bij de Bijenkorf Den Haag gelegen aan de Wagenstraat 32 in Den Haag kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

de Bijenkorf Den Haag is één van de 6 locaties in Den Haag op CardMapr.

de Bijenkorf Den Haag

Wagenstraat 32 in Den Haag

de Bijenkorf Logo

Betalen met creditcards bij de Bijenkorf Den Haag in Den Haag

In Den Haag aan de Wagenstraat 32 bevindt zich de Bijenkorf Den Haag. Bij de Bijenkorf Den Haag kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard .

In de categorie Mode, scoort de Bijenkorf Den Haag een 8.6/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Categorie

Mode

Stad

Den Haag

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

8.6

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

020 808 9333
de Bijenkorf Den Haag Den Haag
de Bijenkorf Den Haag Den Haag
de Bijenkorf Den Haag Den Haag

Reviews

Wat zeggen anderen over de Bijenkorf Den Haag?

de Bijenkorf Den Haag wordt gewaardeerd met een 4.3 gebasseerd op 6539 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Het lijkt een grotere Bijenkorf maar veel fashion labels mis ik in deze Bijenkof die je in Rotterdam, Amsterdam wel ziet. De indeling is ook niet zo goed als Bijenkorf Rotterdam.

Lees verder

3/5

Schoenen besteld EN betaald online (van €595!!!) DHL zegt dat de schoenen zijn afgeleverd (eerst bij mij en later was het toch ineens bij de buren). Ik heb geen pakket, de bijenkorf gaat uit van “het woord” van de chauffeur. Ze hebben GEEN handtekening aangeleverd, en geen huisnummer van buren aangeleverd. Na veel bel en mail contact is het uiteindelijke antwoord van de bijenkorf; wij betalen je het geld niet terug, je moet maar aangifte doen. Ik ben zeer zeer zeeeer ontevreden hoe ze trouwe klanten zo in de steek laten en zulke slechte service leveren (je mag zeker meer verwachten van een bedrijf zoals se bijenkorf!!). Het personeel in de winkel is altijd meer dan vriendelijk. Maar ik zit nu met het probleem, en NIEMAND helpt mij verder.

Lees verder

1/5

Een artikel wat binnen het jaar kapot gaat ruilen is onmogelijk. Je moet zelf maar langs komen bij de winkel ook al heb je online besteld. Uit eindelijk zelf contact opgenomen met hun leverancier hierop is het product omgeruild. Lijkt mij niet de normale gang van zaken.

Lees verder

1/5

Lang wachten bij de kiosken terwijl er niemand is. Staat wel personeel buiten mondkapjes uit te delen. De enige winkel waar mondkapjes ook verplicht zijn. Ook opeens geen vlees producten meer omdat het vega maandag was ofzo. Hoeven we ook niet meer heen te gaan als je niet zelf mag kiezen of je wel of geen vlees eet. Ik koop voortaan mijn dingen wel online.

Lees verder

2/5

Ik heb er een chocolade taart bestelt, maar jongeee...zij was echt niet vers, ook niet lekker helemaal...droog en vet nog, ik ben heel teleurgesteld, niet verwacht zoiets van fancy Bijenkorf🎂👎🤥😔

Lees verder

1/5

Betaal met American Express creditcards bij de Bijenkorf Den Haag

Goed nieuws! Bij de Bijenkorf Den Haag in Den Haag kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)

Andere creditcard locaties in Den Haag

Benieuwd naar andere locaties in Den Haag waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Den Haag zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in Den Haag
SPAR express Den Haag Leidschenveen Den Haag Supermarkt

SPAR express Den Haag Leidschenveen

Zoetermeerse Rijweg 15

Sligro Den Haag Forepark Den Haag Groothandel
Sligro Den Haag Westvlietweg Den Haag Groothandel
HEMA Den Haag Warenhuis

HEMA

Simon Carmiggelthof 108

Dirk van den Broek Den Haag Supermarkt

Dirk van den Broek

Simon Carmiggelthof 258

Trekpleister Den Haag Drogisterij

Trekpleister

Simon Carmiggelthof 258

Andere de Bijenkorf modewinkels in Nederland

Verdeeld over Nederland kent de Bijenkorf nog meer locaties. Naast de Bijenkorf Den Haag in Den Haag kun je ook terecht bij de onderstaande locaties.

Bekijk alle de Bijenkorf locaties
De Bijenkorf Rotterdam Rotterdam Mode
de Bijenkorf Amstelveen Amstelveen Mode
de Bijenkorf Amsterdam Amsterdam Mode
de Bijenkorf Eindhoven Eindhoven Mode
de Bijenkorf Maastricht Maastricht Mode
de Bijenkorf Den Haag Den Haag Mode