De Koffiezaak To Go map

De Koffiezaak To Go

8 · 198 recensies

Gedempte Gracht 46a, Zaandam

Gesloten

De Koffiezaak To Go
De Koffiezaak To Go De Koffiezaak To Go
De Koffiezaak To Go De Koffiezaak To Go De Koffiezaak To Go De Koffiezaak To Go De Koffiezaak To Go De Koffiezaak To Go De Koffiezaak To Go De Koffiezaak To Go De Koffiezaak To Go De Koffiezaak To Go De Koffiezaak To Go De Koffiezaak To Go De Koffiezaak To Go De Koffiezaak To Go De Koffiezaak To Go De Koffiezaak To Go De Koffiezaak To Go De Koffiezaak To Go De Koffiezaak To Go De Koffiezaak To Go De Koffiezaak To Go De Koffiezaak To Go De Koffiezaak To Go De Koffiezaak To Go De Koffiezaak To Go De Koffiezaak To Go De Koffiezaak To Go De Koffiezaak To Go De Koffiezaak To Go De Koffiezaak To Go De Koffiezaak To Go De Koffiezaak To Go De Koffiezaak To Go De Koffiezaak To Go De Koffiezaak To Go De Koffiezaak To Go De Koffiezaak To Go De Koffiezaak To Go De Koffiezaak To Go De Koffiezaak To Go De Koffiezaak To Go De Koffiezaak To Go De Koffiezaak To Go De Koffiezaak To Go De Koffiezaak To Go De Koffiezaak To Go De Koffiezaak To Go De Koffiezaak To Go De Koffiezaak To Go De Koffiezaak To Go De Koffiezaak To Go De Koffiezaak To Go De Koffiezaak To Go De Koffiezaak To Go De Koffiezaak To Go De Koffiezaak To Go De Koffiezaak To Go De Koffiezaak To Go De Koffiezaak To Go De Koffiezaak To Go De Koffiezaak To Go
Bekijk meer
De Koffiezaak To Go

Over De Koffiezaak

De Koffiezaak To Go is de plek voor de beste koffie in de stad. Geniet van een heerlijke kop koffie, met een lekker gebakje erbij. Ontdek de koffie-ervaring!

Aan de Gedempte Gracht 46a in het gebied 'Russische buurt' in Zaandam ligt De Koffiezaak To Go. Zoek je in de categorie cafe's een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 198 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, De Koffiezaak To Go accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 70 locaties in Zaandam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Russische buurt hebben we nog 29 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Openingstijden

Bij De Koffiezaak To Go zijn de openingstijden op zondag en maandag van 12:00 tot 17:00. Op dinsdag tot en met zaterdag is de zaak vroeger open vanaf 10:00 tot 17:00.

De Koffiezaak To Go is dus elke dag van de week geopend, met langere openingstijden van dinsdag tot en met zaterdag en kortere openingstijden op zondag en maandag.

American Express

Betaal met American Express creditcards bij De Koffiezaak

Goed nieuws! Bij De Koffiezaak To Go in Zaandam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
.block-infinite { background: #68bbe0 url('/images/block-infinite.svg') no-repeat center; background-size: cover; } .block-infinite::before { height: 60px; background: linear-gradient(0deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #68bbe0 100%); } .block-infinite::after { height: 60px; background: linear-gradient(180deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #68bbe0 100%); } .block-infinite .card-cover{ background: #5496b4 !important; }
De Koffiezaak

Alle De Koffiezaak cafe's

De Koffiezaak is de plek voor de beste koffie in de stad. Geniet van een heerlijke kop koffie, met een lekker gebakje erbij. Ontdek de koffie-ervaring!

Benieuwd naar andere De Koffiezaak cafe's in Nederland? De Koffiezaak heeft in totaal 4 vestigingen waaronder deze in Zaandam (Russische buurt) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van De Koffiezaak lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle De Koffiezaak cafe's
City Guide

Wat te doen in Zaandam

Zaandam is een leuke stad, die niet te groot is. Ondanks dat barst Zaandam van gezellige terrassen en restaurants. Maar Zaandam staat voornamelijk bekend om haar Zaanse huisjes. Zaandam is een stad die je moet hebben gezien!

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Zaandam. Meer van dit lees je in onze Zaandam City Guide.