De Koffiezaak - XL map

De Koffiezaak - XL

8 · 68 recensies

Kon. Julianaplein 10-D, Zaandam

Open

De Koffiezaak - XL
De Koffiezaak - XL De Koffiezaak - XL
De Koffiezaak - XL De Koffiezaak - XL De Koffiezaak - XL De Koffiezaak - XL De Koffiezaak - XL De Koffiezaak - XL De Koffiezaak - XL De Koffiezaak - XL De Koffiezaak - XL De Koffiezaak - XL De Koffiezaak - XL De Koffiezaak - XL De Koffiezaak - XL De Koffiezaak - XL De Koffiezaak - XL De Koffiezaak - XL De Koffiezaak - XL De Koffiezaak - XL De Koffiezaak - XL De Koffiezaak - XL De Koffiezaak - XL De Koffiezaak - XL De Koffiezaak - XL De Koffiezaak - XL De Koffiezaak - XL De Koffiezaak - XL De Koffiezaak - XL De Koffiezaak - XL De Koffiezaak - XL De Koffiezaak - XL De Koffiezaak - XL De Koffiezaak - XL De Koffiezaak - XL
Bekijk meer
De Koffiezaak - XL

Over De Koffiezaak

De Koffiezaak - XL is de plek voor de beste koffie in de stad. Geniet van een heerlijke kop koffie, met een lekker gebakje erbij. Ontdek de koffie-ervaring!

Aan de Kon. Julianaplein 10-D in het gebied 'Rosmolenbuurt' in Zaandam ligt De Koffiezaak - XL. Zoek je in de categorie cafe's een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 68 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, De Koffiezaak - XL accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 70 locaties in Zaandam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Rosmolenbuurt hebben we nog 3 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

American Express

Betaal met American Express creditcards bij De Koffiezaak

Goed nieuws! Bij De Koffiezaak - XL in Zaandam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
.block-infinite { background: #68bbe0 url('/images/block-infinite.svg') no-repeat center; background-size: cover; } .block-infinite::before { height: 60px; background: linear-gradient(0deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #68bbe0 100%); } .block-infinite::after { height: 60px; background: linear-gradient(180deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #68bbe0 100%); } .block-infinite .card-cover{ background: #5496b4 !important; }
De Koffiezaak

Alle De Koffiezaak cafe's

De Koffiezaak is de plek voor de beste koffie in de stad. Geniet van een heerlijke kop koffie, met een lekker gebakje erbij. Ontdek de koffie-ervaring!

Benieuwd naar andere De Koffiezaak cafe's in Nederland? De Koffiezaak heeft in totaal 4 vestigingen waaronder deze in Zaandam (Rosmolenbuurt) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van De Koffiezaak lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle De Koffiezaak cafe's
City Guide

Wat te doen in Zaandam

Zaandam is een leuke stad, die niet te groot is. Ondanks dat barst Zaandam van gezellige terrassen en restaurants. Maar Zaandam staat voornamelijk bekend om haar Zaanse huisjes. Zaandam is een stad die je moet hebben gezien!

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Zaandam. Meer van dit lees je in onze Zaandam City Guide.