De Pizzabakkers Almere Stad map

De Pizzabakkers Almere Stad

10 · 128 recensies

Zadelmakerstraat 4, Almere

Gesloten

De Pizzabakkers Almere Stad
De Pizzabakkers Almere Stad De Pizzabakkers Almere Stad
De Pizzabakkers Almere Stad De Pizzabakkers Almere Stad De Pizzabakkers Almere Stad De Pizzabakkers Almere Stad De Pizzabakkers Almere Stad De Pizzabakkers Almere Stad De Pizzabakkers Almere Stad De Pizzabakkers Almere Stad De Pizzabakkers Almere Stad De Pizzabakkers Almere Stad De Pizzabakkers Almere Stad De Pizzabakkers Almere Stad De Pizzabakkers Almere Stad De Pizzabakkers Almere Stad De Pizzabakkers Almere Stad De Pizzabakkers Almere Stad De Pizzabakkers Almere Stad De Pizzabakkers Almere Stad De Pizzabakkers Almere Stad De Pizzabakkers Almere Stad De Pizzabakkers Almere Stad De Pizzabakkers Almere Stad De Pizzabakkers Almere Stad De Pizzabakkers Almere Stad De Pizzabakkers Almere Stad De Pizzabakkers Almere Stad De Pizzabakkers Almere Stad De Pizzabakkers Almere Stad De Pizzabakkers Almere Stad De Pizzabakkers Almere Stad De Pizzabakkers Almere Stad De Pizzabakkers Almere Stad De Pizzabakkers Almere Stad De Pizzabakkers Almere Stad De Pizzabakkers Almere Stad De Pizzabakkers Almere Stad De Pizzabakkers Almere Stad De Pizzabakkers Almere Stad De Pizzabakkers Almere Stad De Pizzabakkers Almere Stad De Pizzabakkers Almere Stad De Pizzabakkers Almere Stad De Pizzabakkers Almere Stad
Bekijk meer
De Pizzabakkers Almere Stad

Over De Pizzabakkers

Bij De Pizzabakkers Almere Stad kan je overheerlijke ambachtelijke pizza's eten. Geniet van een houtoven gebakken Italiaanse pizza, die met liefde is bereid.

Aan de Zadelmakerstraat 4 in het gebied 'Centrum Stad Zuidwest' in Almere ligt De Pizzabakkers Almere Stad. Zoek je in de categorie restaurant een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 128 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 10.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, De Pizzabakkers Almere Stad accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 158 locaties in Almere waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Centrum Stad Zuidwest hebben we nog 6 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Openingstijden

De Pizzabakkers Almere Stad heeft verschillende openingstijden gedurende de week. Op maandag, dinsdag en woensdag is de locatie geopend van 16:00 tot 22:00. Van donderdag tot en met zondag zijn de deuren geopend van 12:00 tot 22:00.

Bezoekers kunnen dus de hele week tot 22:00 uur terecht bij De Pizzabakkers Almere Stad voor heerlijke pizza's. Op maandag, dinsdag en woensdag kan men vanaf 16:00 uur langskomen en de overige dagen vanaf 12:00 uur. Eet smakelijk!

Reserveren

Zeker zijn van een tafeltje in dit restaurant? Je kunt bij 'De Pizzabakkers Almere Stad' reserveren. Om te reserveren kun je het beste naar de website gaan van De Pizzabakkers Almere Stad. Je ziet direct de beschikbaarheid voor vandaag en de rest van de week.

.block-infinite { background: #1a0a53 url('/images/block-infinite.svg') no-repeat center; background-size: cover; } .block-infinite::before { height: 60px; background: linear-gradient(0deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #1a0a53 100%); } .block-infinite::after { height: 60px; background: linear-gradient(180deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #1a0a53 100%); } .block-infinite .card-cover{ background: #150843 !important; }
De Pizzabakkers

Alle De Pizzabakkers restaurants

Bij De Pizzabakkers kan je overheerlijke ambachtelijke pizza's eten. Geniet van een houtoven gebakken Italiaanse pizza, die met liefde is bereid.

Benieuwd naar andere De Pizzabakkers restaurants in Nederland? De Pizzabakkers heeft in totaal 25 vestigingen waaronder deze in Almere (Centrum Stad Zuidwest) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van De Pizzabakkers lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle De Pizzabakkers restaurants
De Pizzabakkers Twijnstraat
De Pizzabakkers Voorstraat
De Pizzabakkers Spaarndammerstraat
De Pizzabakkers Leliegracht To Go
De Pizzabakkers Haarlemmerdijk
De Pizzabakkers De Pijp
De Pizzabakkers Nachtegaalstraat
De Pizzabakkers Willemsparkweg
De Pizzabakkers Spaarndammerstraat
De Pizzabakkers Leliegracht To Go
De Pizzabakkers De Pijp
De Pizzabakkers Almere Stad
De Pizzabakkers Croeselaan
De Pizzabakkers Twijnstraat
De Pizzabakkers Herenstraat
De Pizzabakkers Haarlem
De Pizzabakkers Willemsparkweg
De Pizzabakkers Spaarndammerstraat
City Guide

Wat te doen in Almere

Almere Centrum is uitgeroepen tot Beste Binnenstad 2017/2020. Almere is een jonge en bruisende stad in Flevoland. Hier kom je om te shoppen of lekker te eten.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Almere. Meer van dit lees je in onze Almere City Guide.