De Pizzabakkers De Pijp map

De Pizzabakkers De Pijp

8 · 542 recensies

Eerste Sweelinckstraat 16HS, Amsterdam

Gesloten

De Pizzabakkers De Pijp
De Pizzabakkers De Pijp De Pizzabakkers De Pijp
De Pizzabakkers De Pijp De Pizzabakkers De Pijp De Pizzabakkers De Pijp De Pizzabakkers De Pijp De Pizzabakkers De Pijp De Pizzabakkers De Pijp De Pizzabakkers De Pijp De Pizzabakkers De Pijp De Pizzabakkers De Pijp De Pizzabakkers De Pijp De Pizzabakkers De Pijp De Pizzabakkers De Pijp De Pizzabakkers De Pijp De Pizzabakkers De Pijp De Pizzabakkers De Pijp De Pizzabakkers De Pijp De Pizzabakkers De Pijp De Pizzabakkers De Pijp De Pizzabakkers De Pijp De Pizzabakkers De Pijp De Pizzabakkers De Pijp De Pizzabakkers De Pijp De Pizzabakkers De Pijp De Pizzabakkers De Pijp De Pizzabakkers De Pijp De Pizzabakkers De Pijp De Pizzabakkers De Pijp De Pizzabakkers De Pijp De Pizzabakkers De Pijp De Pizzabakkers De Pijp De Pizzabakkers De Pijp De Pizzabakkers De Pijp De Pizzabakkers De Pijp De Pizzabakkers De Pijp De Pizzabakkers De Pijp De Pizzabakkers De Pijp De Pizzabakkers De Pijp De Pizzabakkers De Pijp De Pizzabakkers De Pijp De Pizzabakkers De Pijp De Pizzabakkers De Pijp De Pizzabakkers De Pijp De Pizzabakkers De Pijp De Pizzabakkers De Pijp De Pizzabakkers De Pijp De Pizzabakkers De Pijp De Pizzabakkers De Pijp De Pizzabakkers De Pijp De Pizzabakkers De Pijp De Pizzabakkers De Pijp De Pizzabakkers De Pijp De Pizzabakkers De Pijp De Pizzabakkers De Pijp De Pizzabakkers De Pijp De Pizzabakkers De Pijp De Pizzabakkers De Pijp De Pizzabakkers De Pijp De Pizzabakkers De Pijp De Pizzabakkers De Pijp De Pizzabakkers De Pijp De Pizzabakkers De Pijp De Pizzabakkers De Pijp De Pizzabakkers De Pijp De Pizzabakkers De Pijp De Pizzabakkers De Pijp De Pizzabakkers De Pijp De Pizzabakkers De Pijp De Pizzabakkers De Pijp De Pizzabakkers De Pijp De Pizzabakkers De Pijp
Bekijk meer
De Pizzabakkers De Pijp

Over De Pizzabakkers

Bij De Pizzabakkers De Pijp kan je overheerlijke ambachtelijke pizza's eten. Geniet van een houtoven gebakken Italiaanse pizza, die met liefde is bereid.

Aan de Eerste Sweelinckstraat 16HS in het gebied 'Sarphatiparkbuurt' in Amsterdam ligt De Pizzabakkers De Pijp. Zoek je in de categorie restaurant een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 542 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, De Pizzabakkers De Pijp accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 994 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Sarphatiparkbuurt hebben we nog 16 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Openingstijden

Bij De Pizzabakkers De Pijp kunnen bezoekers dagelijks genieten van heerlijke pizza's. Van maandag tot en met donderdag is deze gezellige eetgelegenheid geopend van 17:00 tot 22:00.

Op vrijdag en zaterdag kan men zelfs nog een uurtje langer terecht, want dan zijn de deuren geopend van 17:00 tot 23:00. Zondag kunt u weer genieten van pizza's van 17:00 tot 22:00. Eet smakelijk bij De Pizzabakkers De Pijp!

Reserveren

Zeker zijn van een tafeltje in dit restaurant? Je kunt bij 'De Pizzabakkers De Pijp' reserveren. Om te reserveren kun je het beste naar de website gaan van De Pizzabakkers De Pijp. Je ziet direct de beschikbaarheid voor vandaag en de rest van de week.

.block-infinite { background: #1a0a53 url('/images/block-infinite.svg') no-repeat center; background-size: cover; } .block-infinite::before { height: 60px; background: linear-gradient(0deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #1a0a53 100%); } .block-infinite::after { height: 60px; background: linear-gradient(180deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #1a0a53 100%); } .block-infinite .card-cover{ background: #150843 !important; }
De Pizzabakkers

Alle De Pizzabakkers restaurants

Bij De Pizzabakkers kan je overheerlijke ambachtelijke pizza's eten. Geniet van een houtoven gebakken Italiaanse pizza, die met liefde is bereid.

Benieuwd naar andere De Pizzabakkers restaurants in Nederland? De Pizzabakkers heeft in totaal 25 vestigingen waaronder deze in Amsterdam (Sarphatiparkbuurt) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van De Pizzabakkers lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle De Pizzabakkers restaurants
De Pizzabakkers Zaandam
De Pizzabakkers Herenstraat
De Pizzabakkers Haarlem
De Pizzabakkers Willemsparkweg
De Pizzabakkers Spaarndammerstraat
De Pizzabakkers Haarlemmerdijk
De Pizzabakkers
De Pizzabakkers Delft
De Pizzabakkers Arnhem
De Pizzabakkers Noorderpark
De Pizzabakkers De Pijp
De Pizzabakkers Almere Stad
De Pizzabakkers Pannekoekstraat
De Pizzabakkers Leidsche Rijn
De Pizzabakkers Plantage Kerklaan
De Pizzabakkers Overtoom
De Pizzabakkers Leliegracht To Go
De Pizzabakkers Haarlemmerdijk
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.