De Pizzabakkers De Pijp Amsterdam

De Pizzabakkers De Pijp

Bij De Pizzabakkers De Pijp gelegen aan de Eerste Sweelinckstraat 16HS in Amsterdam kun je betalen met een Visa en MasterCard creditcard.

De Pizzabakkers De Pijp

Eerste Sweelinckstraat 16HS in Amsterdam

Betalen met creditcards bij De Pizzabakkers De Pijp in Amsterdam

In Amsterdam aan de Eerste Sweelinckstraat 16HS bevindt zich De Pizzabakkers De Pijp. Bij De Pizzabakkers De Pijp kan betaald worden met Visa en MasterCard.

In de categorie Restaurant scoort De Pizzabakkers De Pijp een 8.6/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Openingstijden De Pizzabakkers De Pijp

Voor de actuele openingstijden van De Pizzabakkers De Pijp in Amsterdam raden we aan om de website van deze locatie te bekijken. Bekijk of De Pizzabakkers De Pijp nu geopend is en bekijk de rest van de openingstijden.

Reserveren bij De Pizzabakkers De Pijp

Zeker zijn van een tafeltje? In verband met COVID-19 (Corona) raden wij aan om een reservering te maken bij De Pizzabakkers De Pijp. Neem voor meer informatie contact op met dit restaurant.

Categorie

Restaurant

Stad

Amsterdam

Creditcards

Visa, MasterCard

Beoordeling

8.6

Website / openingstijden

Bekijk website

Telefoonnummer

020 752 7850
De Pizzabakkers De Pijp Amsterdam
De Pizzabakkers De Pijp Amsterdam
De Pizzabakkers De Pijp Amsterdam

Reviews

Benieuwd naar de reviews van De Pizzabakkers De Pijp?

De Pizzabakkers De Pijp krijgt een beoordeling van 8.6/10 gebasseerd op 436 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Goeie pizza maar 6 van de afgelopen 8 bestellingen zat er of iets niet bij of was er iets anders bezorgd. Als je hierover belt regelen ze geen ene zak. Treurige service en onbeschoft manier van zaken doen. Als reactie: Er is vier keer contact geweest over een door jullie gemaakt fout en waarvoor jullie op geen enig moment begonnen zijn over een compensatie. Er is eerst beloofd dat t geregeld werd. Toen werd er terug gebeld dat t toch niet geregeld was. Na 3 verschillende mensen te hebben gesproken incl de manager en een aantal keer voor leugenaar te zijn uitgemaakt was ik er wel een beetje klaar mee ja. Wij hebben meerdere keren moeten aandringen voor een compensatie voordat er iets werd voorgesteld. Foutje kan gebeuren maar dit duurde super lang, wij zouden liegen en de bezorgers zouden pizza's stelen. Lekker opgelost!

Lees verder

1/5

Waar zal ik beginnen... Ik bestelde vandaag een pizza margherita met buffel morzerella voor 3,50€ extra. Na een kwartier te hebben gewacht kreeg ik eindelijk mijn pizza maar toen ik onderweg mijn pizza doos open maakte zag ik ineens dat ik een pizza margherita had gekregen zonder buffel mozzarella en basilicum. Ik ben vervolgens terug gegaan en heb aangegeven dat mijn bestelling niet klopte. De dame die er werkte vroeg mij of ze de mozzarella er ‘gewoon’ koud boven op kon gooien. Uhhh nee, wil gewoon nieuwe pizza en de morzerella mee gebakken. ( wat mij logisch lijkt) Oke ná 5 minuten te hebben gewacht kreeg ik eindelijk mijn pizza waar ik mij zo op had verheugd ( aangezien de goede recensies) en nu komt het: de pizza was slap maar ook echt slap! Kon niet eens op een normale manier een pizza punt vasthouden. De pizza was erg nat en smaakloos. Ik weet echt niet waar jullie pizza bakkers pizza hebben leren bakken?! Maar ik zou de zaak eerder slappe bakkers ipv pizza bakkers noemen. Wauw, wat mensen tegenwoordig pizza noemen....Voortaan lekker naar pizza Beppe

Lees verder

1/5

Waardeloos...bestelling onvolledig bezorgd wacht nu al bijna 1 uur op de rest van de bestelling..

Lees verder

1/5

Goede pizza, altijd druk in de zaak. Met terrasje buiten op straat.

Lees verder

5/5

Eten was echt heerlijk! Altijd tevreden over de pizza en de scropino is echt een aanrader!!! Was wel de eerste keer bij deze locate en we hadden een Engels sprekende bediende die écht ontzettend rude was. De manier van aanspreken was erg aanvallend was en ze was echt niet gastvrij. Dat maakte m’n avond zeer onprettig omdat dit de hele avond duurde met voortdurende opmerkingen die echt naar waren.

Lees verder

2/5

Toch met een American Express betalen bij De Pizzabakkers De Pijp?

AMEX wordt op dit moment (nog) niet geaccepteerd bij De Pizzabakkers De Pijp, maar via een kleine omweg toch mogelijk.

Door gebruik te maken van cadeaukaarten als Diner Cadeau, Bioscoopbon en Gift4You is het toch mogelijk om met American Express te betalen. Deze cadeaukaarten zijn via Bol.com te koop, waar je uiteraard met AMEX kunt betalen.

Bekijk alle cadeaukaarten
Cadeaukaarten

Wat te doen in Amsterdam

Benieuwd wat je naast De Pizzabakkers De Pijp nog meer in of rondom Amsterdam kunt doen? De onderstaande locaties liggen in de buurt.

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Bekijk ook onze Amsterdam CityGuide vol met hotspots.

A'DAM Lookout Amsterdam Overig

A'DAM Lookout

Overhoeksplein 5

Anne Frank Huis Amsterdam Musea

Anne Frank Huis

Westermarkt 20

Bierfabriek Amsterdam Amsterdam Bar & Uitgaan
Calf & Bloom Amsterdam Restaurant

Calf & Bloom

Singel 461

Moco Museum Amsterdam Amsterdam Musea

Moco Museum Amsterdam

Honthorststraat 20

W Amsterdam Amsterdam Overnachting

W Amsterdam

Spuistraat 175

Waldorf Astoria Amsterdam Amsterdam Overnachting

Waldorf Astoria Amsterdam

Herengracht 542-556

Andere De Pizzabakkers restaurants in Nederland

Benieuwd naar andere De Pizzabakkers restaurants in Nederland? De Pizzabakkers heeft in totaal 23 vestigingen waar betaald kan worden met een creditcard.

Is deze De Pizzabakkers De Pijp toch niet helemaal wat je zoekt? Klik hieronder om alle restaurants van De Pizzabakkers te vinden.

Bekijk alle De Pizzabakkers restaurants