De Pizzabakkers De Pijp map

De Pizzabakkers De Pijp

8 · 501 recensies

Eerste Sweelinckstraat 16HS, Amsterdam

De Pizzabakkers De Pijp
De Pizzabakkers De Pijp De Pizzabakkers De Pijp
De Pizzabakkers De Pijp De Pizzabakkers De Pijp De Pizzabakkers De Pijp De Pizzabakkers De Pijp De Pizzabakkers De Pijp De Pizzabakkers De Pijp De Pizzabakkers De Pijp
Bekijk meer
De Pizzabakkers De Pijp

Over De Pizzabakkers

Bij De Pizzabakkers De Pijp kan je overheerlijke ambachtelijke pizza's eten. Geniet van een houtoven gebakken Italiaanse pizza, die met liefde is bereid.

Aan de Eerste Sweelinckstraat 16HS in het gebied 'Sarphatiparkbuurt' in Amsterdam ligt De Pizzabakkers De Pijp. Zoek je in de categorie restaurant een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 501 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, De Pizzabakkers De Pijp accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 921 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Sarphatiparkbuurt hebben we nog 12 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

.block-infinite { background: #1a0a53 url('/images/block-infinite.svg') no-repeat center; background-size: cover; } .block-infinite::before { height: 60px; background: linear-gradient(0deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #1a0a53 100%); } .block-infinite::after { height: 60px; background: linear-gradient(180deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #1a0a53 100%); } .block-infinite .card-cover{ background: #150843 !important; }
De Pizzabakkers

Alle De Pizzabakkers restaurants

Bij De Pizzabakkers kan je overheerlijke ambachtelijke pizza's eten. Geniet van een houtoven gebakken Italiaanse pizza, die met liefde is bereid.

Benieuwd naar andere De Pizzabakkers restaurants in Nederland? De Pizzabakkers heeft in totaal 25 vestigingen waaronder deze in Amsterdam (Sarphatiparkbuurt) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van De Pizzabakkers lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle De Pizzabakkers restaurants
De Pizzabakkers - Nijmegen
De Pizzabakkers Copernicusstraat
De Pizzabakkers De Pijp
De Pizzabakkers Noord
De Pizzabakkers
De Pizzabakkers
De Pizzabakkers - Nijmegen
De Pizzabakkers Delft
De Pizzabakkers Noord
De Pizzabakkers
De Pizzabakkers Willemsparkweg
De Pizzabakkers
De Pizzabakkers De Pijp
De Pizzabakkers Leidsche Rijn
De Pizzabakkers Pannekoekstraat
De Pizzabakkers Plantage Kerklaan
De Pizzabakkers
De Pizzabakkers
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.