De Pizzabakkers De Pijp map

De Pizzabakkers De Pijp

8.6 ยท 459 recensies

Eerste Sweelinckstraat 16HS, Amsterdam

De Pizzabakkers De Pijp
De Pizzabakkers De Pijp De Pizzabakkers De Pijp
De Pizzabakkers De Pijp De Pizzabakkers De Pijp
De Pizzabakkers De Pijp

Over De Pizzabakkers

Bij De Pizzabakkers De Pijp kan je overheerlijke ambachtelijke pizza's eten. Geniet van een houtoven gebakken Italiaanse pizza, die met liefde is bereid.

Aan de Eerste Sweelinckstraat 16HS in het gebied 'Sarphatiparkbuurt' in Amsterdam ligt De Pizzabakkers De Pijp. Zoek je in de categorie restaurant een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 459 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.6.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, De Pizzabakkers De Pijp accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 860 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Sarphatiparkbuurt hebben we nog 10 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

M d'Oliveira
Google Maps Logo

Duurt echt verschrikkelijk lang als je voor 10 personen pizza wilt bestellen. Complete chaos als ze niet alleen voor zichzelf moeten koken. Een grote grap van een restaurant.

M d'Oliveira 3 maanden geleden
N. J.
Google Maps Logo

Heerlijke pizza gegeten.. geen cola maar wel heerlijke san pellogrino sparkling Italian frisdrank

N. J. 5 maanden geleden
Rosa-Jane Bant
Google Maps Logo

TANTOE goeie muziek en pizza. Ga hier chappen!

Rosa-Jane Bant 7 maanden geleden
Chiel
Google Maps Logo

Goeie pizza maar 6 van de afgelopen 8 bestellingen zat er of iets niet bij of was er iets anders bezorgd. Als je hierover belt regelen ze geen ene zak. Treurige service en onbeschoft manier van zaken doen. Als reactie: Er is vier keer contact geweest over een door jullie gemaakt fout en waarvoor jullie op geen enig moment begonnen zijn over een compensatie. Er is eerst beloofd dat t geregeld werd. Toen werd er terug gebeld dat t toch niet geregeld was. Na 3 verschillende mensen te hebben gesproken incl de manager en een aantal keer voor leugenaar te zijn uitgemaakt was ik er wel een beetje klaar mee ja. Wij hebben meerdere keren moeten aandringen voor een compensatie voordat er iets werd voorgesteld. Foutje kan gebeuren maar dit duurde super lang, wij zouden liegen en de bezorgers zouden pizza's stelen. Lekker opgelost!

Chiel 9 maanden geleden
Anne Schmidt
Google Maps Logo

Waardeloos...bestelling onvolledig bezorgd wacht nu al bijna 1 uur op de rest van de bestelling..

Anne Schmidt 10 maanden geleden
De Pizzabakkers

Alle De Pizzabakkers restaurants

Bij De Pizzabakkers kan je overheerlijke ambachtelijke pizza's eten. Geniet van een houtoven gebakken Italiaanse pizza, die met liefde is bereid.

Benieuwd naar andere De Pizzabakkers restaurants in Nederland? De Pizzabakkers heeft in totaal 24 vestigingen waaronder deze in Amsterdam (Sarphatiparkbuurt) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van De Pizzabakkers lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle De Pizzabakkers restaurants
De Pizzabakkers Delft
De Pizzabakkers Leliegracht To Go
De Pizzabakkers Spaarndammerstraat
De Pizzabakkers Voorstraat
De Pizzabakkers Zaandam
De Pizzabakkers
De Pizzabakkers - Nijmegen
De Pizzabakkers Delft
De Pizzabakkers Haarlem
De Pizzabakkers Hilversum
De Pizzabakkers Nachtegaalstraat
De Pizzabakkers Twijnstraat
De Pizzabakkers Nachtegaalstraat
De Pizzabakkers Pannekoekstraat
De Pizzabakkers Spaarndammerstraat
De Pizzabakkers Willemsparkweg
De Pizzabakkers
De Pizzabakkers Dagelijkse Groenmarkt
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.