De Pizzabakkers Haarlemmerdijk map

De Pizzabakkers Haarlemmerdijk

9 ยท 558 recensies

Haarlemmerdijk 128 HS, Amsterdam

De Pizzabakkers Haarlemmerdijk
De Pizzabakkers Haarlemmerdijk De Pizzabakkers Haarlemmerdijk
De Pizzabakkers Haarlemmerdijk De Pizzabakkers Haarlemmerdijk
De Pizzabakkers Haarlemmerdijk

Over De Pizzabakkers

Bij De Pizzabakkers Haarlemmerdijk kan je overheerlijke ambachtelijke pizza's eten. Geniet van een houtoven gebakken Italiaanse pizza, die met liefde is bereid.

Aan de Haarlemmerdijk 128 HS in het gebied 'Haarlemmerbuurt West' in Amsterdam ligt De Pizzabakkers Haarlemmerdijk. Zoek je in de categorie restaurant een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 558 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 9.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, De Pizzabakkers Haarlemmerdijk accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 901 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Haarlemmerbuurt West hebben we nog 7 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

.block-infinite { background: #000000 url('/images/block-infinite.svg') no-repeat center; background-size: cover; } .block-infinite::before { height: 60px; background: linear-gradient(0deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #000000 100%); } .block-infinite::after { height: 60px; background: linear-gradient(180deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #000000 100%); } .block-infinite .card-cover{ background: #000000 !important; }
De Pizzabakkers

Alle De Pizzabakkers restaurants

Bij De Pizzabakkers kan je overheerlijke ambachtelijke pizza's eten. Geniet van een houtoven gebakken Italiaanse pizza, die met liefde is bereid.

Benieuwd naar andere De Pizzabakkers restaurants in Nederland? De Pizzabakkers heeft in totaal 25 vestigingen waaronder deze in Amsterdam (Haarlemmerbuurt West) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van De Pizzabakkers lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle De Pizzabakkers restaurants
De Pizzabakkers De Pijp
De Pizzabakkers Haarlem
De Pizzabakkers Leliegracht To Go
De Pizzabakkers Overtoom
De Pizzabakkers Pannekoekstraat
De Pizzabakkers Spaarndammerstraat
De Pizzabakkers Copernicusstraat
De Pizzabakkers Hilversum
De Pizzabakkers Nachtegaalstraat
De Pizzabakkers Overtoom
De Pizzabakkers Twijnstraat
De Pizzabakkers
De Pizzabakkers Arnhem
De Pizzabakkers Noord
De Pizzabakkers Pannekoekstraat
De Pizzabakkers Twijnstraat
De Pizzabakkers Willemsparkweg
De Pizzabakkers Dagelijkse Groenmarkt
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.