De Pizzabakkers Hilversum map

De Pizzabakkers Hilversum

8 · 157 recensies

Groest 55, Hilversum

Open

De Pizzabakkers Hilversum
De Pizzabakkers Hilversum De Pizzabakkers Hilversum
De Pizzabakkers Hilversum De Pizzabakkers Hilversum De Pizzabakkers Hilversum De Pizzabakkers Hilversum De Pizzabakkers Hilversum De Pizzabakkers Hilversum De Pizzabakkers Hilversum De Pizzabakkers Hilversum De Pizzabakkers Hilversum De Pizzabakkers Hilversum De Pizzabakkers Hilversum De Pizzabakkers Hilversum De Pizzabakkers Hilversum De Pizzabakkers Hilversum De Pizzabakkers Hilversum De Pizzabakkers Hilversum De Pizzabakkers Hilversum De Pizzabakkers Hilversum De Pizzabakkers Hilversum De Pizzabakkers Hilversum De Pizzabakkers Hilversum De Pizzabakkers Hilversum De Pizzabakkers Hilversum De Pizzabakkers Hilversum De Pizzabakkers Hilversum De Pizzabakkers Hilversum De Pizzabakkers Hilversum De Pizzabakkers Hilversum De Pizzabakkers Hilversum De Pizzabakkers Hilversum De Pizzabakkers Hilversum De Pizzabakkers Hilversum De Pizzabakkers Hilversum De Pizzabakkers Hilversum De Pizzabakkers Hilversum De Pizzabakkers Hilversum De Pizzabakkers Hilversum De Pizzabakkers Hilversum De Pizzabakkers Hilversum De Pizzabakkers Hilversum De Pizzabakkers Hilversum De Pizzabakkers Hilversum De Pizzabakkers Hilversum De Pizzabakkers Hilversum De Pizzabakkers Hilversum De Pizzabakkers Hilversum De Pizzabakkers Hilversum De Pizzabakkers Hilversum De Pizzabakkers Hilversum De Pizzabakkers Hilversum De Pizzabakkers Hilversum De Pizzabakkers Hilversum De Pizzabakkers Hilversum De Pizzabakkers Hilversum De Pizzabakkers Hilversum De Pizzabakkers Hilversum De Pizzabakkers Hilversum De Pizzabakkers Hilversum De Pizzabakkers Hilversum De Pizzabakkers Hilversum De Pizzabakkers Hilversum De Pizzabakkers Hilversum De Pizzabakkers Hilversum De Pizzabakkers Hilversum De Pizzabakkers Hilversum De Pizzabakkers Hilversum De Pizzabakkers Hilversum De Pizzabakkers Hilversum De Pizzabakkers Hilversum De Pizzabakkers Hilversum De Pizzabakkers Hilversum De Pizzabakkers Hilversum De Pizzabakkers Hilversum De Pizzabakkers Hilversum De Pizzabakkers Hilversum De Pizzabakkers Hilversum De Pizzabakkers Hilversum De Pizzabakkers Hilversum De Pizzabakkers Hilversum De Pizzabakkers Hilversum De Pizzabakkers Hilversum De Pizzabakkers Hilversum De Pizzabakkers Hilversum De Pizzabakkers Hilversum De Pizzabakkers Hilversum De Pizzabakkers Hilversum De Pizzabakkers Hilversum De Pizzabakkers Hilversum
Bekijk meer
De Pizzabakkers Hilversum

Over De Pizzabakkers

Bij De Pizzabakkers Hilversum kan je overheerlijke ambachtelijke pizza's eten. Geniet van een houtoven gebakken Italiaanse pizza, die met liefde is bereid.

Aan de Groest 55 in het gebied 'Centrum' in Hilversum ligt De Pizzabakkers Hilversum. Zoek je in de categorie restaurant een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 157 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, De Pizzabakkers Hilversum accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 62 locaties in Hilversum waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Centrum hebben we nog 27 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Openingstijden

De Pizzabakkers in Hilversum verwelkomen gasten voor een heerlijke pizza van maandag tot en met zondag. Op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag kan er vanaf 17:00 tot 22:00 genoten worden van alles wat op de menukaart staat. In het weekend, dus op zaterdag en zondag, openen de deuren al eerder, namelijk om 12:00 en sluiten weer op hetzelfde tijdstip: 22:00.

Reserveren

Zeker zijn van een tafeltje in dit restaurant? Je kunt bij 'De Pizzabakkers Hilversum' reserveren. Om te reserveren kun je het beste naar de website gaan van De Pizzabakkers Hilversum. Je ziet direct de beschikbaarheid voor vandaag en de rest van de week.

.block-infinite { background: #1a0a53 url('/images/block-infinite.svg') no-repeat center; background-size: cover; } .block-infinite::before { height: 60px; background: linear-gradient(0deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #1a0a53 100%); } .block-infinite::after { height: 60px; background: linear-gradient(180deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #1a0a53 100%); } .block-infinite .card-cover{ background: #150843 !important; }
De Pizzabakkers

Alle De Pizzabakkers restaurants

Bij De Pizzabakkers kan je overheerlijke ambachtelijke pizza's eten. Geniet van een houtoven gebakken Italiaanse pizza, die met liefde is bereid.

Benieuwd naar andere De Pizzabakkers restaurants in Nederland? De Pizzabakkers heeft in totaal 25 vestigingen waaronder deze in Hilversum (Centrum) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van De Pizzabakkers lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle De Pizzabakkers restaurants
De Pizzabakkers Zaandam
De Pizzabakkers Voorstraat
De Pizzabakkers Plantage Kerklaan
De Pizzabakkers Noorderpark
De Pizzabakkers Leliegracht To Go
De Pizzabakkers Copernicusstraat
De Pizzabakkers Twijnstraat
De Pizzabakkers Voorstraat
De Pizzabakkers Willemsparkweg
De Pizzabakkers Plantage Kerklaan
De Pizzabakkers Leliegracht To Go
De Pizzabakkers De Pijp
De Pizzabakkers Leidsche Rijn
De Pizzabakkers Voorstraat
De Pizzabakkers Nijmegen
De Pizzabakkers Herenstraat
De Pizzabakkers Arnhem
De Pizzabakkers Spaarndammerstraat
City Guide

Wat te doen in Hilversum

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Hilversum. Meer van dit lees je in onze Hilversum City Guide.