De Pizzabakkers Hilversum map

De Pizzabakkers Hilversum

8 · 112 recensies

Groest 55, Hilversum

Gesloten

De Pizzabakkers Hilversum
De Pizzabakkers Hilversum De Pizzabakkers Hilversum
De Pizzabakkers Hilversum De Pizzabakkers Hilversum De Pizzabakkers Hilversum De Pizzabakkers Hilversum De Pizzabakkers Hilversum De Pizzabakkers Hilversum De Pizzabakkers Hilversum De Pizzabakkers Hilversum De Pizzabakkers Hilversum De Pizzabakkers Hilversum De Pizzabakkers Hilversum De Pizzabakkers Hilversum De Pizzabakkers Hilversum De Pizzabakkers Hilversum De Pizzabakkers Hilversum De Pizzabakkers Hilversum
Bekijk meer
De Pizzabakkers Hilversum

Over De Pizzabakkers

Bij De Pizzabakkers Hilversum kan je overheerlijke ambachtelijke pizza's eten. Geniet van een houtoven gebakken Italiaanse pizza, die met liefde is bereid.

Aan de Groest 55 in het gebied 'Centrum' in Hilversum ligt De Pizzabakkers Hilversum. Zoek je in de categorie restaurant een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 112 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, De Pizzabakkers Hilversum accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 59 locaties in Hilversum waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Centrum hebben we nog 25 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

.block-infinite { background: #1a0a53 url('/images/block-infinite.svg') no-repeat center; background-size: cover; } .block-infinite::before { height: 60px; background: linear-gradient(0deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #1a0a53 100%); } .block-infinite::after { height: 60px; background: linear-gradient(180deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #1a0a53 100%); } .block-infinite .card-cover{ background: #150843 !important; }
De Pizzabakkers

Alle De Pizzabakkers restaurants

Bij De Pizzabakkers kan je overheerlijke ambachtelijke pizza's eten. Geniet van een houtoven gebakken Italiaanse pizza, die met liefde is bereid.

Benieuwd naar andere De Pizzabakkers restaurants in Nederland? De Pizzabakkers heeft in totaal 25 vestigingen waaronder deze in Hilversum (Centrum) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van De Pizzabakkers lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle De Pizzabakkers restaurants
De Pizzabakkers De Pijp
De Pizzabakkers Hilversum
De Pizzabakkers Leliegracht To Go
De Pizzabakkers Noord
De Pizzabakkers Willemsparkweg
De Pizzabakkers Zaandam
De Pizzabakkers Copernicusstraat
De Pizzabakkers Delft
De Pizzabakkers Haarlemmerdijk
De Pizzabakkers Hilversum
De Pizzabakkers Overtoom
De Pizzabakkers Twijnstraat
De Pizzabakkers Haarlem
De Pizzabakkers Haarlemmerdijk
De Pizzabakkers Hilversum
De Pizzabakkers Leliegracht To Go
De Pizzabakkers Plantage Kerklaan
De Pizzabakkers Almere Stad
City Guide

Wat te doen in Hilversum

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Hilversum. Meer van dit lees je in onze Hilversum City Guide.