De Pizzabakkers Hilversum Hilversum

De Pizzabakkers Hilversum

Bij De Pizzabakkers Hilversum gelegen aan de Groest 55 in Hilversum kun je betalen met een Visa en MasterCard creditcard.

De Pizzabakkers Hilversum

Groest 55 in Hilversum

Betalen met creditcards bij De Pizzabakkers Hilversum in Hilversum

In Hilversum aan de Groest 55 bevindt zich De Pizzabakkers Hilversum. Bij De Pizzabakkers Hilversum kan betaald worden met Visa en MasterCard.

In de categorie Restaurant scoort De Pizzabakkers Hilversum een 8.6/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Openingstijden De Pizzabakkers Hilversum

Voor de actuele openingstijden van De Pizzabakkers Hilversum in Hilversum raden we aan om de website van deze locatie te bekijken. Bekijk of De Pizzabakkers Hilversum nu geopend is en bekijk de rest van de openingstijden.

Reserveren bij De Pizzabakkers Hilversum

Zeker zijn van een tafeltje? In verband met COVID-19 (Corona) raden wij aan om een reservering te maken bij De Pizzabakkers Hilversum. Neem voor meer informatie contact op met dit restaurant.

Categorie

Restaurant

Stad

Hilversum

Creditcards

Visa, MasterCard

Beoordeling

8.6

Website / openingstijden

Bekijk website

Telefoonnummer

035 621 9459
De Pizzabakkers Hilversum Hilversum
De Pizzabakkers Hilversum Hilversum
De Pizzabakkers Hilversum Hilversum

Reviews

Benieuwd naar de reviews van De Pizzabakkers Hilversum?

De Pizzabakkers Hilversum krijgt een beoordeling van 8.6/10 gebasseerd op 78 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Helaas liggen de prioriteiten anders dan voor ons gewenst. De pizza's waren prima. Romeinse stijl, dus dunne krokante rand en een zachte bodem en op zijn Italiaans belegd. Dus alles in mate en niet over de top. Echter de bediening was om te janken. Bij bestellen van het drankje, meteen de bestelling van de pizza's doorgegeven. Pas een 15-20 minuten later kwamen de drankjes. Toen de pizza's aan tafel kwamen wilde we eigenlijk al nieuwe drankjes bestellen. Contact met de 3 bedieners was onmogelijk. Waren niet op het terras, maar continue in hun bijna lege restaurant. Uiteindelijk contact met een jongen die zegt direct langs te komen. Daarna heeft hij ons regelmatig nog zien zitten, maar geen drankje kunnen bestellen. Ook de andere 2 waren vooral niet bezig met het drukke terras. Een ander stel heeft ook 20 minuten mogen wachten op hun eerste drankje. Inmiddels was de pizza op en komt de betreffende jongen afhalen. Of alles naar wens was. Nee en we wijzen hem op zijn belofte. Hij erkent dat hij het was vergeten omdat het zo druk in zijn hoofd was. We hebben betaald en zijn vertrokken. Dessert en koffie hebben we elders besteld. Voor de eigenaar: er blijft zo een hoop omzet liggen en voor de medewerkers betekent dit een veel lagere fooi. Ze zijn vooral heel druk met bezorgen van pizza's. Voor ons jammer. Het was onze eerste keer eten in onze nieuwe dorp. Maar dit adres kunnen we afstrepen en vergeten.

Lees verder

3/5

Heel erg jammer. De vegatarische pizza viel erg tegen. Drie plakken courgette en twee olijfjes. Kaas waren ze vergeten blijkbaar. Volgende keer bij een andere pizzeria bestellen.

Lees verder

1/5

ik vermoed een verfijnd gebruik van kruiden. behoorde voor mij absoluut tot de verrukkelijkste pizza's ooit !

Lees verder

5/5

De pizza's zijn goed. Ik bestel daar regelmatig, de verse en losse producten kan ik zeker waarderen. Maar als je dit dan doet en je het vergeet mee te leveren, wees dan een beetje klant gericht en zeg niet:" ja vul maar in op de uber app dan krijg je je geld terug". Jammer want ze waren zeker mijn favoriet.

Lees verder

2/5

Pizza zijn uitstekend. Bediening helaas een stuk minder. Niet onvriendelijk maar onhandig. Jammer ook dat er niet "gewoon" een cola is of gekookte ham bijvoorbeeld. Ik snap dat het minder "Italiaans" is en vind het zelf niet erg maar leg het maar eens uit aan je kind van 6 die je net een glaasje Fristi hebt beloofd

Lees verder

4/5

Toch met een American Express betalen bij De Pizzabakkers Hilversum?

AMEX wordt op dit moment (nog) niet geaccepteerd bij De Pizzabakkers Hilversum, maar via een kleine omweg toch mogelijk.

Door gebruik te maken van cadeaukaarten als Diner Cadeau, Bioscoopbon en Gift4You is het toch mogelijk om met American Express te betalen. Deze cadeaukaarten zijn via Bol.com te koop, waar je uiteraard met AMEX kunt betalen.

Bekijk alle cadeaukaarten
Cadeaukaarten

Wat te doen in Hilversum

Benieuwd wat je naast De Pizzabakkers Hilversum nog meer in of rondom Hilversum kunt doen? De onderstaande locaties liggen in de buurt.

Ontdek leuke restaurants, hotels of activiteiten om te doen in of rondom Hilversum.

Pearle Opticiens Hilversum Hilversum Opticien
Dirk van den Broek Hilversum Supermarkt

Dirk van den Broek

Hilvertshof 69

Game Mania Hilversum Speelgoedwinkel

Game Mania

Kerkstraat 13

ZARA Hilversum Hilversum Mode

ZARA Hilversum

hilvertshof 29

Bever Hilversum Sportwinkel

Bever

Hilvertshof 115

Blokker Hilversum Hilvertshof Hilversum Woonwinkel
Sumo Hilversum Restaurant

Sumo

Groest 53

Dunkin' Donuts Hilversum Donutwinkel

Dunkin' Donuts

Groest 86

Andere De Pizzabakkers restaurants in Nederland

Benieuwd naar andere De Pizzabakkers restaurants in Nederland? De Pizzabakkers heeft in totaal 23 vestigingen waar betaald kan worden met een creditcard.

Is deze De Pizzabakkers Hilversum toch niet helemaal wat je zoekt? Klik hieronder om alle restaurants van De Pizzabakkers te vinden.

Bekijk alle De Pizzabakkers restaurants