De Pizzabakkers Plantage Kerklaan map

De Pizzabakkers Plantage Kerklaan

8.8 · 1288 recensies

Plantage Kerklaan 2, Amsterdam

De Pizzabakkers Plantage Kerklaan
De Pizzabakkers Plantage Kerklaan De Pizzabakkers Plantage Kerklaan
De Pizzabakkers Plantage Kerklaan De Pizzabakkers Plantage Kerklaan
De Pizzabakkers Plantage Kerklaan

Over De Pizzabakkers

Bij De Pizzabakkers Plantage Kerklaan kan je overheerlijke ambachtelijke pizza's eten. Geniet van een houtoven gebakken Italiaanse pizza, die met liefde is bereid.

Aan de Plantage Kerklaan 2 in het gebied 'de Plantage' in Amsterdam ligt De Pizzabakkers Plantage Kerklaan. Zoek je in de categorie restaurant een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 1.288 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.8.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, De Pizzabakkers Plantage Kerklaan accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 874 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied de Plantage hebben we nog 13 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Jantina Bakker
Google Maps Logo

Heerlijk gegeten, super vriendelijk personeel. Verse producten met liefde gemaakt en met class en humor geserveerd. We komen zeker terug!

Jantina Bakker 1 maand geleden
Wijnand
Google Maps Logo

Lekkere verse pizza’s! Diverse keuze, zowel vega als niet vega. Geen pasta’s maar wel diverse voor en na gerechten. Naast het eten ook een prima wijnkaart, niet heel uitgebreid maar wel goede kwaliteit. Aanraders dus voor een goede pizza voor een schappelijke prijs! 🇮🇹🍕🍷

Wijnand 2 maanden geleden
Bob van Werkhoven
Google Maps Logo

Lekkere pizza, op z'n Italiaans. Het was druk en we vielen spontaan binnen. Desondanks vlot een tafeltje vrij, prima service. Pizza's netjes geprijsd maar €3,40 voor een fluitje Azzurro... 't Zal wel een Amsterdams prijsniveau zijn maar dit vind ik wel erg veel. Dus Pizza afhalen, ok. Maar of ik nog een keer ga zitten...

Bob van Werkhoven 2 maanden geleden
Imar Karovic
Google Maps Logo

In het kort, de beste pizzeria van Amsterdam! Naast dat het eten van een ander (uitstekend) niveau was, was ook de gastvrijheid en vriendelijkheid van het personeel van een geweldig en voorbeeldig niveau. Ik ben in heel wat restaurants in Europa geweest, maar dit is een van mijn beste ervaringen. De pizza margherita en chocolade calzone waren uitstekend, authentiek Italiaans. Een speciale 'shout-out' naar Stefano, die kritisch was op zijn (al perfecte) service en gastvrijheid, en ons een drankje op het huis aanbood!! Ben nog steeds werkelijk onder de indruk van de ervaring! 👌🏻bravi amici!

Imar Karovic 2 maanden geleden
Veerle Ploeger
Google Maps Logo

Echt een topp plek echt een aanradertje Het heeft een goede prijsverhouding en alles is helemaal zelf gemaakt Helemaal topp En ook echt super lieve bediening 5 sterren voor jullie

Veerle Ploeger 10 maanden geleden
Ties van der Heijden
Google Maps Logo

Tof plekje! Leuk te zitten, oftewel in een gezellige kelder, of buiten. Service is goed, en het belangrijkste: De pizza’s zijn echt helemaal lekker!

Ties van der Heijden 1 jaar geleden
De Pizzabakkers

Alle De Pizzabakkers restaurants

Bij De Pizzabakkers kan je overheerlijke ambachtelijke pizza's eten. Geniet van een houtoven gebakken Italiaanse pizza, die met liefde is bereid.

Benieuwd naar andere De Pizzabakkers restaurants in Nederland? De Pizzabakkers heeft in totaal 24 vestigingen waaronder deze in Amsterdam (de Plantage) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van De Pizzabakkers lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle De Pizzabakkers restaurants
De Pizzabakkers Haarlem
De Pizzabakkers Nachtegaalstraat
De Pizzabakkers Pannekoekstraat
De Pizzabakkers Willemsparkweg
De Pizzabakkers
De Pizzabakkers Dagelijkse Groenmarkt
De Pizzabakkers Arnhem
De Pizzabakkers Delft
De Pizzabakkers Haarlem
De Pizzabakkers Haarlemmerdijk
De Pizzabakkers Leidsche Rijn
De Pizzabakkers
De Pizzabakkers Arnhem
De Pizzabakkers Copernicusstraat
De Pizzabakkers Haarlemmerdijk
De Pizzabakkers Noord
De Pizzabakkers Twijnstraat
De Pizzabakkers
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.