De Pizzabakkers Spaarndammerstraat Amsterdam

De Pizzabakkers Spaarndammerstraat

Bij De Pizzabakkers Spaarndammerstraat kan je overheerlijke ambachtelijke pizza's eten. Geniet van een houtoven gebakken Italiaanse pizza, die met liefde is bereid.

Bij De Pizzabakkers Spaarndammerstraat gelegen aan de Spaarndammerstraat 51H in Amsterdam kun je betalen met een Visa en MasterCard creditcard.

De Pizzabakkers Spaarndammerstraat

Spaarndammerstraat 51H in Amsterdam

Betalen met creditcards bij De Pizzabakkers Spaarndammerstraat in Amsterdam

In Amsterdam aan de Spaarndammerstraat 51H bevindt zich De Pizzabakkers Spaarndammerstraat. Bij De Pizzabakkers Spaarndammerstraat kan betaald worden met Visa en MasterCard.

In de categorie Restaurant scoort De Pizzabakkers Spaarndammerstraat een 8.6/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Openingstijden De Pizzabakkers Spaarndammerstraat

Voor de actuele openingstijden van De Pizzabakkers Spaarndammerstraat in Amsterdam raden we aan om de website van deze locatie te bekijken. Bekijk of De Pizzabakkers Spaarndammerstraat nu geopend is en bekijk de rest van de openingstijden.

Reserveren bij De Pizzabakkers Spaarndammerstraat

Zeker zijn van een tafeltje? In verband met COVID-19 (Corona) raden wij aan om een reservering te maken bij De Pizzabakkers Spaarndammerstraat. Neem voor meer informatie contact op met dit restaurant.

Categorie

Restaurant

Creditcards

Visa, MasterCard

Beoordeling

8.6

Website / openingstijden

Bekijk website

Telefoonnummer

020 223 4824
De Pizzabakkers Spaarndammerstraat Amsterdam
De Pizzabakkers Spaarndammerstraat Amsterdam
De Pizzabakkers Spaarndammerstraat Amsterdam

Reviews

Benieuwd naar de reviews van De Pizzabakkers Spaarndammerstraat?

De Pizzabakkers Spaarndammerstraat krijgt een beoordeling van 8.6/10 gebasseerd op 210 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Toch met een American Express betalen bij De Pizzabakkers Spaarndammerstraat?

AMEX wordt op dit moment (nog) niet geaccepteerd bij De Pizzabakkers Spaarndammerstraat, maar via een kleine omweg toch mogelijk.

Door gebruik te maken van cadeaukaarten als Diner Cadeau, Bioscoopbon en Gift4You is het toch mogelijk om met American Express te betalen. Deze cadeaukaarten zijn via Bol.com te koop, waar je uiteraard met AMEX kunt betalen.

Bekijk alle cadeaukaarten
Cadeaukaarten

Wat te doen in Amsterdam

Benieuwd wat je naast De Pizzabakkers Spaarndammerstraat nog meer in of rondom Amsterdam kunt doen? De onderstaande locaties liggen in de buurt.

Bekijk ook onze Amsterdam CityGuide vol met hotspots.

Andere De Pizzabakkers restaurants in Nederland

Benieuwd naar andere De Pizzabakkers restaurants in Nederland? De Pizzabakkers heeft in totaal 23 vestigingen waar betaald kan worden met een creditcard.

Is deze De Pizzabakkers Spaarndammerstraat toch niet helemaal wat je zoekt? Klik hieronder om alle restaurants van De Pizzabakkers te vinden.

Bekijk alle De Pizzabakkers restaurants