De Pizzabakkers Spaarndammerstraat map

De Pizzabakkers Spaarndammerstraat

8 · 265 recensies

Spaarndammerstraat 51H, Amsterdam

Gesloten

De Pizzabakkers Spaarndammerstraat
De Pizzabakkers Spaarndammerstraat De Pizzabakkers Spaarndammerstraat
De Pizzabakkers Spaarndammerstraat De Pizzabakkers Spaarndammerstraat De Pizzabakkers Spaarndammerstraat De Pizzabakkers Spaarndammerstraat De Pizzabakkers Spaarndammerstraat De Pizzabakkers Spaarndammerstraat De Pizzabakkers Spaarndammerstraat De Pizzabakkers Spaarndammerstraat De Pizzabakkers Spaarndammerstraat De Pizzabakkers Spaarndammerstraat De Pizzabakkers Spaarndammerstraat De Pizzabakkers Spaarndammerstraat De Pizzabakkers Spaarndammerstraat De Pizzabakkers Spaarndammerstraat De Pizzabakkers Spaarndammerstraat De Pizzabakkers Spaarndammerstraat De Pizzabakkers Spaarndammerstraat De Pizzabakkers Spaarndammerstraat De Pizzabakkers Spaarndammerstraat De Pizzabakkers Spaarndammerstraat De Pizzabakkers Spaarndammerstraat De Pizzabakkers Spaarndammerstraat De Pizzabakkers Spaarndammerstraat De Pizzabakkers Spaarndammerstraat De Pizzabakkers Spaarndammerstraat De Pizzabakkers Spaarndammerstraat De Pizzabakkers Spaarndammerstraat De Pizzabakkers Spaarndammerstraat De Pizzabakkers Spaarndammerstraat De Pizzabakkers Spaarndammerstraat De Pizzabakkers Spaarndammerstraat De Pizzabakkers Spaarndammerstraat De Pizzabakkers Spaarndammerstraat De Pizzabakkers Spaarndammerstraat De Pizzabakkers Spaarndammerstraat De Pizzabakkers Spaarndammerstraat De Pizzabakkers Spaarndammerstraat De Pizzabakkers Spaarndammerstraat De Pizzabakkers Spaarndammerstraat De Pizzabakkers Spaarndammerstraat De Pizzabakkers Spaarndammerstraat De Pizzabakkers Spaarndammerstraat De Pizzabakkers Spaarndammerstraat De Pizzabakkers Spaarndammerstraat De Pizzabakkers Spaarndammerstraat De Pizzabakkers Spaarndammerstraat De Pizzabakkers Spaarndammerstraat De Pizzabakkers Spaarndammerstraat De Pizzabakkers Spaarndammerstraat De Pizzabakkers Spaarndammerstraat De Pizzabakkers Spaarndammerstraat De Pizzabakkers Spaarndammerstraat De Pizzabakkers Spaarndammerstraat De Pizzabakkers Spaarndammerstraat De Pizzabakkers Spaarndammerstraat De Pizzabakkers Spaarndammerstraat De Pizzabakkers Spaarndammerstraat De Pizzabakkers Spaarndammerstraat De Pizzabakkers Spaarndammerstraat De Pizzabakkers Spaarndammerstraat De Pizzabakkers Spaarndammerstraat De Pizzabakkers Spaarndammerstraat De Pizzabakkers Spaarndammerstraat De Pizzabakkers Spaarndammerstraat De Pizzabakkers Spaarndammerstraat De Pizzabakkers Spaarndammerstraat De Pizzabakkers Spaarndammerstraat De Pizzabakkers Spaarndammerstraat De Pizzabakkers Spaarndammerstraat De Pizzabakkers Spaarndammerstraat
Bekijk meer
De Pizzabakkers Spaarndammerstraat

Over De Pizzabakkers

Bij De Pizzabakkers Spaarndammerstraat kan je overheerlijke ambachtelijke pizza's eten. Geniet van een houtoven gebakken Italiaanse pizza, die met liefde is bereid.

Aan de Spaarndammerstraat 51H in het gebied 'Spaarndammerbuurt-Zuidwest' in Amsterdam ligt De Pizzabakkers Spaarndammerstraat. Zoek je in de categorie restaurant een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 265 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, De Pizzabakkers Spaarndammerstraat accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 996 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Spaarndammerbuurt-Zuidwest hebben we nog 1 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Openingstijden

Bij De Pizzabakkers Spaarndammerstraat zijn de openingstijden van maandag tot en met donderdag van 17:00 tot 22:00. Op deze dagen kan er genoten worden van heerlijke pizza's in een gezellige omgeving.

Voor wie graag in het weekend langskomt, zijn De Pizzabakkers Spaarndammerstraat op vrijdag en zaterdag geopend van 17:00 tot 23:00. Op zondag zijn ze weer geopend van 17:00 tot 22:00, zodat er ook dan genoeg tijd is om te genieten van een smakelijke maaltijd.

Reserveren

Zeker zijn van een tafeltje in dit restaurant? Je kunt bij 'De Pizzabakkers Spaarndammerstraat' reserveren. Om te reserveren kun je het beste naar de website gaan van De Pizzabakkers Spaarndammerstraat. Je ziet direct de beschikbaarheid voor vandaag en de rest van de week.

.block-infinite { background: #1a0a53 url('/images/block-infinite.svg') no-repeat center; background-size: cover; } .block-infinite::before { height: 60px; background: linear-gradient(0deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #1a0a53 100%); } .block-infinite::after { height: 60px; background: linear-gradient(180deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #1a0a53 100%); } .block-infinite .card-cover{ background: #150843 !important; }
De Pizzabakkers

Alle De Pizzabakkers restaurants

Bij De Pizzabakkers kan je overheerlijke ambachtelijke pizza's eten. Geniet van een houtoven gebakken Italiaanse pizza, die met liefde is bereid.

Benieuwd naar andere De Pizzabakkers restaurants in Nederland? De Pizzabakkers heeft in totaal 25 vestigingen waaronder deze in Amsterdam (Spaarndammerbuurt-Zuidwest) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van De Pizzabakkers lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle De Pizzabakkers restaurants
De Pizzabakkers Leidsche Rijn
De Pizzabakkers Twijnstraat
De Pizzabakkers - Nijmegen
De Pizzabakkers Herenstraat
De Pizzabakkers Willemsparkweg
De Pizzabakkers De Pijp
De Pizzabakkers
De Pizzabakkers - Nijmegen
De Pizzabakkers Arnhem
De Pizzabakkers De Pijp
De Pizzabakkers Dagelijkse Groenmarkt Den Haag
De Pizzabakkers Almere Stad
De Pizzabakkers
De Pizzabakkers Zaandam
De Pizzabakkers Voorstraat
De Pizzabakkers Delft
De Pizzabakkers Overtoom
De Pizzabakkers Almere Stad
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.