De Pizzabakkers Spaarndammerstraat map

De Pizzabakkers Spaarndammerstraat

8.6 ยท 235 recensies

Spaarndammerstraat 51H, Amsterdam

De Pizzabakkers Spaarndammerstraat
De Pizzabakkers Spaarndammerstraat De Pizzabakkers Spaarndammerstraat
De Pizzabakkers Spaarndammerstraat De Pizzabakkers Spaarndammerstraat
De Pizzabakkers Spaarndammerstraat

Over De Pizzabakkers

Bij De Pizzabakkers Spaarndammerstraat kan je overheerlijke ambachtelijke pizza's eten. Geniet van een houtoven gebakken Italiaanse pizza, die met liefde is bereid.

Aan de Spaarndammerstraat 51H in het gebied 'Spaarndammerbuurt Zuidwest' in Amsterdam ligt De Pizzabakkers Spaarndammerstraat. Zoek je in de categorie restaurant een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 235 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.6.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, De Pizzabakkers Spaarndammerstraat accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 906 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Spaarndammerbuurt Zuidwest hebben we nog 1 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

.block-infinite { background: #000000 url('/images/block-infinite.svg') no-repeat center; background-size: cover; } .block-infinite::before { height: 60px; background: linear-gradient(0deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #000000 100%); } .block-infinite::after { height: 60px; background: linear-gradient(180deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #000000 100%); } .block-infinite .card-cover{ background: #000000 !important; }
De Pizzabakkers

Alle De Pizzabakkers restaurants

Bij De Pizzabakkers kan je overheerlijke ambachtelijke pizza's eten. Geniet van een houtoven gebakken Italiaanse pizza, die met liefde is bereid.

Benieuwd naar andere De Pizzabakkers restaurants in Nederland? De Pizzabakkers heeft in totaal 25 vestigingen waaronder deze in Amsterdam (Spaarndammerbuurt Zuidwest) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van De Pizzabakkers lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle De Pizzabakkers restaurants
De Pizzabakkers - Nijmegen
De Pizzabakkers Copernicusstraat
De Pizzabakkers De Pijp
De Pizzabakkers Hilversum
De Pizzabakkers Pannekoekstraat
De Pizzabakkers Spaarndammerstraat
De Pizzabakkers De Pijp
De Pizzabakkers Haarlemmerdijk
De Pizzabakkers Leliegracht To Go
De Pizzabakkers Nachtegaalstraat
De Pizzabakkers Voorstraat
De Pizzabakkers Dagelijkse Groenmarkt
De Pizzabakkers Arnhem
De Pizzabakkers Leidsche Rijn
De Pizzabakkers Noord
De Pizzabakkers Twijnstraat
De Pizzabakkers Voorstraat
De Pizzabakkers
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.