De Pizzabakkers Willemsparkweg map

De Pizzabakkers Willemsparkweg

10 · 603 recensies

Willemsparkweg 178, Amsterdam

Open

De Pizzabakkers Willemsparkweg
De Pizzabakkers Willemsparkweg De Pizzabakkers Willemsparkweg
De Pizzabakkers Willemsparkweg De Pizzabakkers Willemsparkweg De Pizzabakkers Willemsparkweg De Pizzabakkers Willemsparkweg De Pizzabakkers Willemsparkweg De Pizzabakkers Willemsparkweg De Pizzabakkers Willemsparkweg De Pizzabakkers Willemsparkweg De Pizzabakkers Willemsparkweg De Pizzabakkers Willemsparkweg De Pizzabakkers Willemsparkweg De Pizzabakkers Willemsparkweg De Pizzabakkers Willemsparkweg De Pizzabakkers Willemsparkweg De Pizzabakkers Willemsparkweg De Pizzabakkers Willemsparkweg De Pizzabakkers Willemsparkweg De Pizzabakkers Willemsparkweg De Pizzabakkers Willemsparkweg De Pizzabakkers Willemsparkweg De Pizzabakkers Willemsparkweg De Pizzabakkers Willemsparkweg De Pizzabakkers Willemsparkweg De Pizzabakkers Willemsparkweg De Pizzabakkers Willemsparkweg De Pizzabakkers Willemsparkweg De Pizzabakkers Willemsparkweg De Pizzabakkers Willemsparkweg De Pizzabakkers Willemsparkweg De Pizzabakkers Willemsparkweg De Pizzabakkers Willemsparkweg De Pizzabakkers Willemsparkweg De Pizzabakkers Willemsparkweg De Pizzabakkers Willemsparkweg De Pizzabakkers Willemsparkweg De Pizzabakkers Willemsparkweg De Pizzabakkers Willemsparkweg De Pizzabakkers Willemsparkweg De Pizzabakkers Willemsparkweg De Pizzabakkers Willemsparkweg De Pizzabakkers Willemsparkweg De Pizzabakkers Willemsparkweg De Pizzabakkers Willemsparkweg De Pizzabakkers Willemsparkweg De Pizzabakkers Willemsparkweg De Pizzabakkers Willemsparkweg De Pizzabakkers Willemsparkweg De Pizzabakkers Willemsparkweg De Pizzabakkers Willemsparkweg De Pizzabakkers Willemsparkweg De Pizzabakkers Willemsparkweg De Pizzabakkers Willemsparkweg De Pizzabakkers Willemsparkweg De Pizzabakkers Willemsparkweg De Pizzabakkers Willemsparkweg De Pizzabakkers Willemsparkweg De Pizzabakkers Willemsparkweg De Pizzabakkers Willemsparkweg De Pizzabakkers Willemsparkweg De Pizzabakkers Willemsparkweg De Pizzabakkers Willemsparkweg De Pizzabakkers Willemsparkweg De Pizzabakkers Willemsparkweg De Pizzabakkers Willemsparkweg De Pizzabakkers Willemsparkweg De Pizzabakkers Willemsparkweg De Pizzabakkers Willemsparkweg De Pizzabakkers Willemsparkweg De Pizzabakkers Willemsparkweg De Pizzabakkers Willemsparkweg
Bekijk meer
De Pizzabakkers Willemsparkweg

Over De Pizzabakkers

Bij De Pizzabakkers Willemsparkweg kan je overheerlijke ambachtelijke pizza's eten. Geniet van een houtoven gebakken Italiaanse pizza, die met liefde is bereid.

Aan de Willemsparkweg 178 in het gebied 'Cornelis Schuytbuurt' in Amsterdam ligt De Pizzabakkers Willemsparkweg. Zoek je in de categorie restaurant een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 603 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 10.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, De Pizzabakkers Willemsparkweg accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 996 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Cornelis Schuytbuurt hebben we nog 6 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Openingstijden

De Pizzabakkers Willemsparkweg is geopend van maandag tot en met donderdag en op zondag. Op maandag en dinsdag zijn de openingstijden van 16:00 tot 22:00. Van woensdag tot en met vrijdag en op zondag kan er vanaf 12:00 tot 22:00 heerlijke pizza worden gegeten.

De openingstijden worden uitgebreid tijdens het weekend. Op vrijdag en zaterdag is De Pizzabakkers Willemsparkweg extra lang open en kunnen bezoekers genieten van pizza van 12:00 tot 23:00 uur.

Reserveren

Zeker zijn van een tafeltje in dit restaurant? Je kunt bij 'De Pizzabakkers Willemsparkweg' reserveren. Om te reserveren kun je het beste naar de website gaan van De Pizzabakkers Willemsparkweg. Je ziet direct de beschikbaarheid voor vandaag en de rest van de week.

.block-infinite { background: #1a0a53 url('/images/block-infinite.svg') no-repeat center; background-size: cover; } .block-infinite::before { height: 60px; background: linear-gradient(0deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #1a0a53 100%); } .block-infinite::after { height: 60px; background: linear-gradient(180deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #1a0a53 100%); } .block-infinite .card-cover{ background: #150843 !important; }
De Pizzabakkers

Alle De Pizzabakkers restaurants

Bij De Pizzabakkers kan je overheerlijke ambachtelijke pizza's eten. Geniet van een houtoven gebakken Italiaanse pizza, die met liefde is bereid.

Benieuwd naar andere De Pizzabakkers restaurants in Nederland? De Pizzabakkers heeft in totaal 25 vestigingen waaronder deze in Amsterdam (Cornelis Schuytbuurt) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van De Pizzabakkers lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle De Pizzabakkers restaurants
De Pizzabakkers
De Pizzabakkers Pannekoekstraat
De Pizzabakkers Haarlem
De Pizzabakkers Plantage Kerklaan
De Pizzabakkers Leliegracht To Go
De Pizzabakkers Almere Stad
De Pizzabakkers Nachtegaalstraat
De Pizzabakkers Voorstraat
De Pizzabakkers Haarlem
De Pizzabakkers Delft
De Pizzabakkers Willemsparkweg
De Pizzabakkers Overtoom
De Pizzabakkers
De Pizzabakkers Twijnstraat
De Pizzabakkers Hilversum
De Pizzabakkers Delft
De Pizzabakkers Noorderpark
De Pizzabakkers Haarlemmerdijk
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.