De Pizzabakkers Willemsparkweg map

De Pizzabakkers Willemsparkweg

10 · 495 recensies

Willemsparkweg 178, Amsterdam

De Pizzabakkers Willemsparkweg
De Pizzabakkers Willemsparkweg De Pizzabakkers Willemsparkweg
De Pizzabakkers Willemsparkweg De Pizzabakkers Willemsparkweg De Pizzabakkers Willemsparkweg De Pizzabakkers Willemsparkweg De Pizzabakkers Willemsparkweg De Pizzabakkers Willemsparkweg De Pizzabakkers Willemsparkweg
Bekijk meer
De Pizzabakkers Willemsparkweg

Over De Pizzabakkers

Bij De Pizzabakkers Willemsparkweg kan je overheerlijke ambachtelijke pizza's eten. Geniet van een houtoven gebakken Italiaanse pizza, die met liefde is bereid.

Aan de Willemsparkweg 178 in het gebied 'Cornelis Schuytbuurt' in Amsterdam ligt De Pizzabakkers Willemsparkweg. Zoek je in de categorie restaurant een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 495 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 10.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, De Pizzabakkers Willemsparkweg accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 921 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Cornelis Schuytbuurt hebben we nog 5 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

.block-infinite { background: #1a0a53 url('/images/block-infinite.svg') no-repeat center; background-size: cover; } .block-infinite::before { height: 60px; background: linear-gradient(0deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #1a0a53 100%); } .block-infinite::after { height: 60px; background: linear-gradient(180deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #1a0a53 100%); } .block-infinite .card-cover{ background: #150843 !important; }
De Pizzabakkers

Alle De Pizzabakkers restaurants

Bij De Pizzabakkers kan je overheerlijke ambachtelijke pizza's eten. Geniet van een houtoven gebakken Italiaanse pizza, die met liefde is bereid.

Benieuwd naar andere De Pizzabakkers restaurants in Nederland? De Pizzabakkers heeft in totaal 25 vestigingen waaronder deze in Amsterdam (Cornelis Schuytbuurt) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van De Pizzabakkers lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle De Pizzabakkers restaurants
De Pizzabakkers Leidsche Rijn
De Pizzabakkers Leliegracht To Go
De Pizzabakkers Plantage Kerklaan
De Pizzabakkers Willemsparkweg
De Pizzabakkers
De Pizzabakkers
De Pizzabakkers Copernicusstraat
De Pizzabakkers Haarlem
De Pizzabakkers Noord
De Pizzabakkers Overtoom
De Pizzabakkers Spaarndammerstraat
De Pizzabakkers Zaandam
De Pizzabakkers
De Pizzabakkers Noord
De Pizzabakkers Overtoom
De Pizzabakkers Twijnstraat
De Pizzabakkers
De Pizzabakkers Willemsparkweg
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.