De Postelse Hoeve map

De Postelse Hoeve

8 · 562 recensies

Doctor Deelenlaan 10, Tilburg

Gesloten

De Postelse Hoeve
De Postelse Hoeve De Postelse Hoeve
De Postelse Hoeve De Postelse Hoeve De Postelse Hoeve De Postelse Hoeve De Postelse Hoeve De Postelse Hoeve De Postelse Hoeve De Postelse Hoeve De Postelse Hoeve De Postelse Hoeve De Postelse Hoeve De Postelse Hoeve De Postelse Hoeve De Postelse Hoeve De Postelse Hoeve De Postelse Hoeve
Bekijk meer
De Postelse Hoeve

Over deze locatie

Overnachten en/of een hapje eten. De Postelse Hoeve is gemoedelijk en gastvrij. Het hotel restaurant ligt op 2 kilometer van bezienswaardigheden.

Aan de Doctor Deelenlaan 10 in het gebied 'Tweestedenziekenhuis' in Tilburg ligt De Postelse Hoeve. Zoek je in de categorie restaurant of overnachting een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 562 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, De Postelse Hoeve accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 128 locaties in Tilburg waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Tweestedenziekenhuis hebben we nog 1 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Kamer boeken bij De Postelse Hoeve

Overnacht en boek je hotelkamer bij De Postelse Hoeve. Door online te boeken kun je betalen met alle creditcards van American Express, MasterCard en VISA. Via de website van Booking.com lees je alle reviews en faciliteiten van deze plek.

Bekijk laagste kamerprijs
American Express

Betaal met American Express creditcards bij De Postelse Hoeve

Goed nieuws! Bij De Postelse Hoeve in Tilburg kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
City Guide

Wat te doen in Tilburg

Maar 18 minuten van het centrum rijden is de Efteling. Dus je kan heel goed een dagje Tilburg en de Efteling combineren. Zo kan je een avontuurlijke dag combineren met de Brabantse gezelligheid.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Tilburg. Meer van dit lees je in onze Tilburg City Guide.