Creditcard vergelijken in Nederland

Wat te doen in Tilburg?

Maar 18 minuten van het centrum rijden is de Efteling. Dus je kan heel goed een dagje Tilburg en de Efteling combineren. Zo kan je een avontuurlijke dag combineren met de Brabantse gezelligheid.

Tilburg heeft 83 locaties waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard of VISA. In deze City Guide lichten we de leukste restaurants, hotels en attracties uit die je in Tilburg kunt doen en beleven.

City Guide Tilburg

Tilburg is een gezellige Brabantse stad, waar je kunt genieten van cultuur, eten en diverse winkels. Daarnaast staat Tilburg bekend om zijn jaarlijkse 10-daagse Tilburgse kermis, die elke keer weer erg sfeervol is.

  • Tilburgse kermis
  • Brabantse gezelligheid
  • Bekend als textielstad
  • Grootste kermis in de Benelux

Leuke dingen om te doen in Tilburg

Genieten van een zelf getapt biertje of maak een lekkere wandeling door het SpoorPark. Het SpoorPark kan je gratis doorheen lopen. Het SpoorPark was vroeger een spoor- en industriegebied. 

Ook leuk om te doen; Poppodium 013. Het grootste poppodium van Nederland en een pareltje van Tilburg. 

't Taphuys Tilburg Restaurant

Wat zijn de leukste, beste en lekkerste restaurants in Tilburg?

De Postelse Hoeve Tilburg Restaurant
't Taphuys Tilburg Restaurant

't Taphuys

Wat is nou leuker dan je eigen biertje of wijn tappen? Juist, bij Taphuys heb je keuze uit 40 tot 100 bieren en 32 tot 80 wijnen die je kunt tappen.

Overnacht in de mooiste hotels in Tilburg

Alle leuke, chique, gezellige en beste hotels op een rij. Hier geniet je volledig van je verblijf in het mooie Tilburg. 

City Guides in Noord-Brabant

Wil je een dag in Tilburg combineren met een andere stad in Noord-Brabant? Met onze City Guides van populaire steden in Noord-Brabant ontdek je nog meer mooie restaurants, hotels, hotspots of dingen om te doen in de buurt van Tilburg.

Onze City Guides worden samengesteld door ons team, locals en tips vanuit de CardMapr community. Heb je zelf een tip voor Tilburg? Laat het ons weten via de contactpagina.

Bekijk alle City Guides van Nederland