Restaurant De Beren Tilburg map

Restaurant De Beren Tilburg

6 · 595 recensies

Olympiaplein 1, Tilburg

Gesloten

Restaurant De Beren Tilburg
Restaurant De Beren Tilburg Restaurant De Beren Tilburg
Restaurant De Beren Tilburg Restaurant De Beren Tilburg Restaurant De Beren Tilburg Restaurant De Beren Tilburg Restaurant De Beren Tilburg Restaurant De Beren Tilburg Restaurant De Beren Tilburg Restaurant De Beren Tilburg Restaurant De Beren Tilburg Restaurant De Beren Tilburg Restaurant De Beren Tilburg Restaurant De Beren Tilburg Restaurant De Beren Tilburg Restaurant De Beren Tilburg Restaurant De Beren Tilburg Restaurant De Beren Tilburg
Bekijk meer
Restaurant De Beren Tilburg

Over De Beren

Ideaal voor een avondje uit. Restaurant De Beren in Tilburg is namelijk gevestigd in het gebouw van de Pathé. Zo combineer je dineren en uit eten gaan!

Aan de Olympiaplein 1 in het gebied 'Stappegoor Noord' in Tilburg ligt Restaurant De Beren Tilburg. Zoek je in de categorie restaurant een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 595 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 6.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Restaurant De Beren Tilburg accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 128 locaties in Tilburg waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Stappegoor Noord hebben we nog 3 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

.block-infinite { background: #c8a732 url('/images/block-infinite.svg') no-repeat center; background-size: cover; } .block-infinite::before { height: 60px; background: linear-gradient(0deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #c8a732 100%); } .block-infinite::after { height: 60px; background: linear-gradient(180deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #c8a732 100%); } .block-infinite .card-cover{ background: #a08628 !important; }
De Beren

Alle De Beren restaurants

Eet bij De Beren een overheerlijke burger, zalmfilet of een truffelrisotto. Voor iedereen wat wils!

Benieuwd naar andere De Beren restaurants in Nederland? De Beren heeft in totaal 40 vestigingen waaronder deze in Tilburg (Stappegoor Noord) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van De Beren lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle De Beren restaurants
Restaurant De Beren Dordrecht
Restaurant De Beren Den Bosch
Restaurant De Beren Maassluis
Restaurant De Beren Hoofddorp
Restaurant De Beren Gouda
Restaurant De Beren Schiedam-Schieveste
Restaurant De Beren Bleiswijk
Restaurant De Beren Apeldoorn (Molenstraat-centrum)
Restaurant De Beren Oud-Beijerland
Restaurant De Beren Heerhugowaard
Restaurant De Beren Zoetermeer
Restaurant De Beren Woerden
Restaurant De Beren Delft
Restaurant De Beren Breda
Restaurant De Beren Bleiswijk
Restaurant De Beren Rotterdam-Zuid
Restaurant De Beren Zoetermeer
Restaurant De Beren Spijkenisse
City Guide

Wat te doen in Tilburg

Maar 18 minuten van het centrum rijden is de Efteling. Dus je kan heel goed een dagje Tilburg en de Efteling combineren. Zo kan je een avontuurlijke dag combineren met de Brabantse gezelligheid.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Tilburg. Meer van dit lees je in onze Tilburg City Guide.