Deciem The Abnormal Beauty Company map

Deciem The Abnormal Beauty Company

8.8 · 166 recensies

Runstraat 10, Amsterdam

Deciem The Abnormal Beauty Company
Deciem The Abnormal Beauty Company Deciem The Abnormal Beauty Company
Deciem The Abnormal Beauty Company Deciem The Abnormal Beauty Company
Deciem The Abnormal Beauty Company

Over deze locatie

Aan de Runstraat 10 in het gebied 'Felix Meritisbuurt' in Amsterdam ligt Deciem The Abnormal Beauty Company. Zoek je in de categorie verzorging een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 166 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.8.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Deciem The Abnormal Beauty Company accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 864 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Felix Meritisbuurt hebben we nog 10 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Michel
Google Maps Logo

Engels is de voertaal binnen de zaak, gelet op het voltallig internationaal personeel. De zaak is erg compact, maar geordend en indien je vragen hebt, zijn de medewerkers je snel te hulp om je van advies te voorzien. Wat ook fijn is, is dat de optie wordt aangeboden de bon digitaal te laten opsturen, ideaal! The Ordinary en NIOD maken nu vast onderdeel uit van mijn routine.

Michel 5 maanden geleden
sergey donnally
Google Maps Logo

Súper, súper, ik ben heel blij mee

sergey donnally 11 maanden geleden
Jihane A
Google Maps Logo

Alles waar ik van droomde! Ik kwam binnen met me zus. Wij vroegen om een hele nieuwe skin care routine. Dame heeft ons van A-Z geholpen en zelfs de volgorde geschreven. Ik heb even gewacht met een review schrijven totdat ik verandering zou zien. Maar dit raad ik echt heel erg aan. Heb voor een hele nieuwe skincare routine €40,- betaald. Van cleanser, oogserum, andere verschillende serums en much more ! Niet twijfelen, gewoon doen !

Jihane A 2 jaar geleden
Angel Wattidrama
Google Maps Logo

Omg een betaalbare lijn voor high quality products. Verborgen in de 9 straatjes. Vriendelijke dames met kennis waardoor ook goed advies. The Ordinary keeping it simple, affordable and effective. Thumbs up for The Ordinary.

Angel Wattidrama 2 jaar geleden
Sonja Snijder
Google Maps Logo

Personeel was niet in staat informatie te geven heb het een en ander meegenomen maar was graag vollediger geïnformeerd door het Engels sprekend personeel. Kom hier nooit weer

Sonja Snijder 3 jaar geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij Deciem The Abnormal Beauty Company

Goed nieuws! Bij Deciem The Abnormal Beauty Company in Amsterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.