DekaMarkt Zaandam map

DekaMarkt Zaandam

7.2 · 321 recensies

Drielse Wetering 48, Zaandam

DekaMarkt Zaandam
DekaMarkt Zaandam DekaMarkt Zaandam
DekaMarkt Zaandam DekaMarkt Zaandam
DekaMarkt Zaandam

Over DekaMarkt

De klantvriendelijkste supermarkt van Nederland. DekaMarkt Zaandam biedt een uitgebreid en vers assortiment met al het voordeel van de markt.

Aan de Drielse Wetering 48 in het gebied 'Kalf' in Zaandam ligt DekaMarkt Zaandam. Zoek je in de categorie supermarkt een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 321 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 7.2.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, DekaMarkt Zaandam accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 66 locaties in Zaandam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Kalf hebben we nog 1 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

.block-infinite { background: #ab030b url('/images/block-infinite.svg') no-repeat center; background-size: cover; } .block-infinite::before { height: 60px; background: linear-gradient(0deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #ab030b 100%); } .block-infinite::after { height: 60px; background: linear-gradient(180deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #ab030b 100%); } .block-infinite .card-cover{ background: #890309 !important; }
DekaMarkt

Alle DekaMarkt supermarkten

De klantvriendelijkste supermarkt van Nederland. DekaMarkt biedt een uitgebreid en vers assortiment met al het voordeel van de markt.

Benieuwd naar andere DekaMarkt supermarkten in Nederland? DekaMarkt heeft in totaal 67 vestigingen waaronder deze in Zaandam (Kalf) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van DekaMarkt lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle DekaMarkt supermarkten
DekaMarkt Apeldoorn
DekaMarkt World of Food Beverwijk
DekaMarkt Eerbeek
DekaMarkt Egmond Binnen
DekaMarkt Epe
DekaMarkt Hippolytushoef
DekaMarkt Eerbeek
DekaMarkt Heemskerk
DekaMarkt IJmuiden
DekaMarkt Koog aan de Zaan
DekaMarkt Putten
DekaMarkt Vaassen
DekaMarkt Almelo
DekaMarkt Apeldoorn
DekaMarkt IJmuiden
DekaMarkt World of Food IJmuiden
DekaMarkt Velsen Noord
DekaMarkt Wormerveer
City Guide

Wat te doen in Zaandam

Zaandam is een leuke stad, die niet te groot is. Ondanks dat barst Zaandam van gezellige terrassen en restaurants. Maar Zaandam staat voornamelijk bekend om haar Zaanse huisjes. Zaandam is een stad die je moet hebben gezien!

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Zaandam. Meer van dit lees je in onze Zaandam City Guide.