Dirk van den Broek Dordrecht

Dirk van den Broek

Bij Dirk van den Broek gelegen aan de Brouwersdijk 30 in Dordrecht kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

Dirk van den Broek is één van de 24 locaties in Dordrecht op CardMapr.

Dirk van den Broek

Brouwersdijk 30 in Dordrecht

Betalen met creditcards bij Dirk van den Broek in Dordrecht

In Dordrecht aan de Brouwersdijk 30 bevindt zich Dirk van den Broek. Bij Dirk van den Broek kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard.

In de categorie Supermarkt, scoort Dirk van den Broek een 7.8/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Dirk Logo

Categorie

Supermarkt

Stad

Dordrecht

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

7.8

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

088 313 4700
Routebeschrijving
Dirk van den Broek Dordrecht
Dirk van den Broek Dordrecht
Dirk van den Broek Dordrecht

Reviews

Wat zeggen anderen over Dirk van den Broek?

Dirk van den Broek wordt gewaardeerd met een 3.9 gebasseerd op 788 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

In deze corona tijdens nog steeds geen goede geinformeerde...maar wel onbeleefde mensen in dienst. Kom bij de ingang aan, geen karretje beschikbaar. Staat niet eens dat dit verplicht is, alleen dat het max 1 kar per persoon is. Dus..tip nr1. Verwoord goed wat je bedoelt. 2. Er waren geen karretjes meer, en er stond niemand om het te monitoren. 3. Ik moest het karretje zelf schoonmaken, wat inhoudt dat ik alles wat door duizenden handen is aangeraakt ook moet aanraken, nee he? En 4. Ik had maar 3 kleine dingen nodig, dus het risico dat er besmetting plaatsvind is vele malen groter als ik dus een karretje pak. Al deze dingen hadden niks uitgemaakt, zij het niet, dat ik bij de kassa aankwam, en er een 16 jarige me aankeek alsof ze water zag branden en alleen maar zei....'heeft u geeneens een karretje? Is verplicht hoor Mevrouw! Dan weten we hoeveel mensen er binnen zijn!' Zorg en dan eerst maar eens voor dat alle bovenstaande gemonitord word, voordat ik 'veilig' een karretje kan pakken. Ik werk in de zorg en ben ook nog eens aandachtsvelder hygiëne. Mijn cliënten lopen hierdoor dus wel risico. Daarnaast is netjes iemand aanspreken ook een vak, dat blijkt wel weer.

Lees verder

1/5

Fijne supermarkt met veel aanbiedingen...overzichtelijke winkel en fijn dat er ook veel buitenlandse producten te koop zijn. Vriendelijk personeel en behulpzaam. Gratia Parkeerplaats aanwezig...zo ook parkeerplaatsen onder de winkel en op de eerste verdieping. Altijd vrij druk. Er is een bakkerij..slagerij..kiosk in de winkel. Op de tweede verdieping is er een drankhandel en een Trekpleister winkel

Lees verder

5/5

Dirk is echt goedkoper. Tegenwoordig is niet meer alles voorradig. Ook vind ik de nonfood producten gewoon gezellig. Ben weleens bij de Jumbo geweest en ik miste de nonfood afdeling. Wij wonen in zwijndrecht en daar heb je ook een Dirk. Een mooie. Meestal gaan we naar Dordrecht op de Brouwersdijk. En een leuke bijkomstigheid allebei mijn zonen werken in Bleiswijk. Koel magazijn van Dirk. Het hele weekend is daar gewerkt vanwege het hamsteren

Lees verder

4/5

Bieden in deze tijd geen karretjes aan.

Lees verder

1/5

Whisky, whisky, whisky. Patrick? Gooi nooit meer mijn single malt in de cola. Respectloos mannetje

Lees verder

5/5

Betaal met American Express creditcards bij Dirk van den Broek

Goed nieuws! Bij Dirk van den Broek in Dordrecht kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Card kaarten

Andere locaties in Dordrecht

Benieuwd naar andere locaties in Dordrecht waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Dordrecht zijn er nog 24 andere locaties.

Bekijk alle locaties in Dordrecht
Game Mania Dordrecht Speelgoedwinkel

Game Mania

Voorstraat 292

Dirk van den Broek Dordrecht Supermarkt

Dirk van den Broek

Cornelis de Wittstraat 84

vanHaren Schoenen Dordrecht Mode

vanHaren Schoenen

Bagijnhof 20