Dirk van den Broek Leiden

Dirk van den Broek

Bij Dirk van den Broek gelegen aan de Levendaal 140 in Leiden kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

Dirk van den Broek is één van de 29 locaties in Leiden op CardMapr.

Dirk van den Broek

Levendaal 140 in Leiden

Betalen met creditcards bij Dirk van den Broek in Leiden

In Leiden aan de Levendaal 140 bevindt zich Dirk van den Broek. Bij Dirk van den Broek kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard.

In de categorie Supermarkt, scoort Dirk van den Broek een 8/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Dirk Logo

Categorie

Supermarkt

Stad

Leiden

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

8

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

088 313 4250
Routebeschrijving
Dirk van den Broek Leiden
Dirk van den Broek Leiden
Dirk van den Broek Leiden

Reviews

Wat zeggen anderen over Dirk van den Broek?

Dirk van den Broek wordt gewaardeerd met een 4 gebasseerd op 524 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Het is mij zojuist niet toegestaan om mijn boodschappen te doen. De reden was volgens de medewerkster heel simpel: ze wil precies om 8 uur naar huis gaan. Ik wees vervolgens naar de klok: het is 19:45. Nee, ik moest begrip hebben voor het feit dat ze moe is en dat de medewerkers naar huis willen gaan.

Lees verder

1/5

Leuke winkel waar je dan ook echt alles kan kopen De koelhoek die is afgesloten is helemaal te gek Zou hou je alles lekker koel prachtig idee Personeel is vriendelijk winkel is netjes opgeruimd Buiten is het ook prima geregeld Assortiment is uitgebreid en op alle wensen ingericht U kunt hier met een gerust hart winkelen

Lees verder

5/5

Zeer matig. Groente-, fruit-, vis-, vlees- en zuivelafdelingen hebben geen lokale spullen. Aardappels vnl buitenlands. Klein biologisch assortiment. Vooral dat wat de grote massa koopt.

Lees verder

3/5

Druk en vrij klein

Lees verder

2/5

Was beter toen het nog een Deka was. Toen kon je ook nog binnendoor van de parkeerplaats naar de winkel. Nu moet je echt helemaal buitenom lopen. 😣Niet echt klantgericht. Ze zouden ook actiever studenten moeten weren. Wat een irritant egocentrisch narcistisch volk is dat.🤮 Soms kan het niet anders, maar het liefst blijf ik er weg. Ik ga nu liever naar de Jan Linders. 🙄

Lees verder

1/5

Betaal met American Express creditcards bij Dirk van den Broek

Goed nieuws! Bij Dirk van den Broek in Leiden kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Card kaarten

Andere locaties in Leiden

Benieuwd naar andere locaties in Leiden waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Leiden zijn er nog 29 andere locaties.

Bekijk alle locaties in Leiden
THE STING Leiden Mode

THE STING

Breestraat 76

Suitsupply Leiden Leiden Mode

Suitsupply Leiden

Aalmarkt 9

H&M Leiden Mode

H&M

Aalmarkt 17