Dirk van den Broek Leiden

Dirk van den Broek

Bij Dirk van den Broek gelegen aan de Levendaal 140 in Leiden kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

Dirk van den Broek is één van de 6 locaties in Leiden op CardMapr.

Dirk van den Broek

Levendaal 140 in Leiden

Dirk Logo

Betalen met creditcards bij Dirk van den Broek in Leiden

In Leiden aan de Levendaal 140 bevindt zich Dirk van den Broek. Bij Dirk van den Broek kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard .

In de categorie Supermarkt, scoort Dirk van den Broek een 7.8/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Categorie

Supermarkt

Stad

Leiden

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

7.8

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

088 313 4250
Routebeschrijving
Dirk van den Broek Leiden
Dirk van den Broek Leiden
Dirk van den Broek Leiden

Reviews

Wat zeggen anderen over Dirk van den Broek?

Dirk van den Broek wordt gewaardeerd met een 3.9 gebasseerd op 591 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Ik schrijf normaal geen slechte reviews, want ik ben best wel snel tevreden. Dit is echter een ander verhaal. Ik woon naast deze dirk en ik kies er altijd voor om meer dan 4x zo ver te lopen naar de dichtbijzijnste supermarkt, omdat het winkelen bij deze dirk zo een verschrikkelijk onaangename ervaring is. Vandaag ben ik het toch weer gaan proberen en kon ik een product niet vinden en besloot ik het vragen. Ik werd genegeerd en ik moest het nog een tweede keer vragen. Ik kreeg toen een snauwende "dat verkopen wij niet" naar mij toe. Ik bedankte deze medewerker, maar ik wist dat het product wel in het assortiment zit. Als ik mij zo zou gedragen op mijn werk zou ik een officiele waarschuwing hebben gekregen. Verder zijn de kassa medewerkers even onaangenaam en zeggen niet eens hallo op het moment dat je bij de kassa aankomt. (Vandaag was het een aardig meisje, maar dit is dan ook een hele erge uitzondering) Nog een punt is het assortiment. Ik kom binnen voor 4 producten. 3 van de 4 producten hebben een leeg schap. Ik snap niet dat iemand ervoor kiest om hier boodschappen te doen.

Lees verder

1/5

Ik ging voorheen altijd naar de Dirk. Sinds ik hier twee keer ben geweest heb ik een andere supermarkt gekozen. Het kassapersoneel wilde de eerste keer in mijn tas kijken. Ik lees dat dit ook bij andere klanten zeer veelvuldig gebeurt. Het is zeer onaangenaam dat er zonder enige verdenking gevraagd wordt om de inhoud van je tas te laten zien. Het draagt bovendien niets bij, want als je iets gestolen hebt kun je ook gewoon weigeren en zul je waarschijnlijk een winkelverbod krijgen. De tweede keer heb ik maar geen tas meegenomen toen ik hier ging winkelen om onprettige situaties te vermijden. De winkel is eigenlijk te klein, zeker nu iedereen een karretje moet. Ook is er geen zelfscan, waardoor ik een kwartier in de rij heb gestaan bij de kassa. Doordat ik achter een schap stond, zag ik niet dat er zich achter een parallel schap een tweede rij voor dezelfde kassa had gevormd, met enige ergernis over en weer tot gevolg.

Lees verder

1/5

Met die Bianca (stond vandaag bij de brood afdeling) is niet te praten ze is onbeleefd naar mensen toe en snauwt je af! Ze heeft hoog nodig een training nodig in klantvriendelijkheid!

Lees verder

1/5

Groot genoeg, niet gigantisch, makkelijk weg naar kassa Nieuwe verdeling van vakken beetje onduidelijk Goede prijzen, redelijk assortiment

Lees verder

4/5

Wanneer je boodschappen gaat doen bij de Dirk, dien je altijd rekening te houden met een of meerdere teleurstellingen. Dit begint al bij binnenkomst, waar de elektrische schuifdeur en het automatische hekje voor de ingang, net niet goed gecalibreerd zijn, waardoor je je pas te allen tijde zal moeten vertragen, teneinde een onfortuinlijke botsing te voorkomen. De eerste stappen in deze zaak vormen direct de eerste ergernis. Helaas zijn we door corona genoodzaakt met een winkelwagen naar binnen te gaan. Spijtig genoeg word je als bezoeker getrakteerd op een enorme opstopping, omdat de eerste schappen bijna naadloos aansluiten op de entree van de zaak, waardoor een verkeersinfarct van botsende karretjes ontstaat. Wanneer je eenmaal deze horde hebt genomen en bij het juiste schap bent aanbeland (dit is niet zo vanzelfspreken als het lijkt, want juist tijdens coronatijd is de volledige winkelindeling op de schop gegaan), is het altijd de vraag of het door jou gewenste product nog beschikbaar is. Is dit niet het geval, en dat is het nogal eens, koester dan geen hoop dat je product snel weer verkrijgbaar is, dit kan enkele dagen duren (let eens op de specerijen!). Het prettige aan de Dirk is wel dat je nooit verrast zult worden met nieuwe artikelen of een veranderend assortiment, waardoor een etterende keuzestress je bespaard blijft. Wanneer je mandje of kar dan toch enigszins is gevuld (en je hebt bedacht bij welke supermarkt je de missende boodschappen gaat doen), beland je in de volgende fase van je kwellende uitstapje, namelijk de kostenvereffening, oftewel de kassa. Je zou zeggen dat het personeel van zo'n kruidenier wel in het snotje heeft wanneer de drukke momenten aanbreken. Ook deze verwachting kan je beter snel laten varen. Tijdens de avondspits halen de rijen voor de kassa nog net niet de filemeldingen van Radio 1 en/of BNR Nieuwsradio. Aan de mensen op de werkvloer ligt het niet, zij proberen de modderschuit met veel inzet door woelige wateren te leiden. Echter zou je van de hoge heren van deze buurtsuper wel mogen verwachten dat zij hun expertise en ervaring eens gaan inzetten om ook deze Dirk de 21ste eeuw in te gidsen.

Lees verder

1/5

Betaal met American Express creditcards bij Dirk van den Broek

Goed nieuws! Bij Dirk van den Broek in Leiden kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Card kaarten

Andere creditcard locaties in Leiden

Benieuwd naar andere locaties in Leiden waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Leiden zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in Leiden
Bever Leiden Sportwinkel

Bever

Breestraat 93

Coolblue Leiden Elektronicawinkel

Coolblue

Breestraat 103

Proeflokaal Bregje Leiden Leiden Restaurant

Proeflokaal Bregje Leiden

Breestraat 147

THE STING Leiden Mode

THE STING

Breestraat 76

coffeecompany Leiden Cafe's

coffeecompany

Breestraat 156

Barista Cafe Leiden Leiden Cafe's

Barista Cafe Leiden

Catharinasteeg 5

Andere Dirk supermarkten in Nederland

Verdeelt over Nederland kent Dirk nog meer locaties. Naast Dirk van den Broek in Leiden kun je ook terecht bij de onderstaande locaties.

Bekijk alle Dirk locaties
Dirk van den Broek Alblasserdam Supermarkt

Dirk van den Broek

Alblasserdam

Dirk van den Broek Almelo Supermarkt
Dirk van den Broek Almere Supermarkt
Dirk van den Broek Almere Supermarkt
Dirk van den Broek Amersfoort Supermarkt

Dirk van den Broek

Amersfoort

Dirk van den Broek Amstelveen Supermarkt

Dirk van den Broek

Amstelveen