Dirk van den Broek map

Dirk van den Broek

8.2 · 939 recensies

Behouden Haven 7, Zaandam

Dirk van den Broek
Dirk van den Broek Dirk van den Broek
Dirk van den Broek Dirk van den Broek
Dirk van den Broek

Over Dirk

De Dirk van den Broek staat voor de beste kwaliteit voor de laagste prijzen. Hier kan je terecht voor lage prijzen en lekker eten.

Aan de Behouden Haven 7 in het gebied 'Oud West' in Zaandam ligt Dirk van den Broek. Zoek je in de categorie supermarkt een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 939 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.2.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Dirk van den Broek accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 61 locaties in Zaandam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Oud West hebben we nog 4 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

rob en nicoline krul
Google Maps Logo

Heerlijke supermarkt Niet de goedkoopste maar wel alles te vinden Ruim opgezet zodat je ook met een scootmobiel er door kan Ruime lift aanwezig maar die mag wel wat duidelijker aan gegeven worden Voldoende parkeerplaatsen zowel op het parkeerdek als beneden jammer dat ze beide betaald zijn Rolstoel vriendelijk

rob en nicoline krul 1 maand geleden
gert jan bezemer
Google Maps Logo

Erg slechte ervaring, arrogante instelling van het personeel (ook veel te jong). Prijzen kloppen volgens het personeel niet en als we het prijskaartje laten zien krijgen we de opmerking dat het morgen pas ingaat, hierna werd het kaartje weggehaald en werden we met de nek aangekeken. Artikelen teruggegeven en geld teruggevraagd. Dit is voor ons de laatste keer in deze winkel.

gert jan bezemer 2 maanden geleden
Johan Anton Meij
Google Maps Logo

Kijk uit bij de info balie, je kan daar zo maar getild worden op een slinkse Noord-Afrikaanse manier. Bij het terugbrengen van een tuinkast kreeg ik mijn geld (moest €30 zijn) terug en terwijl zij een paar stevig opgevouwen biljetten terug gaf met het tien euro biljet duidelijk bovenop kwamen wij er later achter dat het slechts €20 was. Terwijl zij het overhandigde bleef zij mij strak aankijken en bleef door praten. Oke stom van mij ik had het na moeten kijken maar mijn vertrouwen in de allochtonen persoon is tot onder het vriespunt gedaald en ja voortaan ook maar alle kassa bonnen nakijken daar

Johan Anton Meij 1 jaar geleden
Frank Schouten
Google Maps Logo

goede en zeer goedkope A-supermarkt

Frank Schouten 1 jaar geleden
Kevin B
Google Maps Logo

Kom regelmatig in deze winkel. Hebben ruim Assortiment en goedkoop.

Kevin B 1 jaar geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij Dirk

Goed nieuws! Bij Dirk van den Broek in Zaandam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
.block-infinite { background: #d10000 url('/images/block-infinite.svg') no-repeat center; background-size: cover; } .block-infinite::before { height: 60px; background: linear-gradient(0deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #d10000 100%); } .block-infinite::after { height: 60px; background: linear-gradient(180deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #d10000 100%); } .block-infinite .card-cover{ background: #a80000 !important; }
Dirk

Alle Dirk supermarkten

De Dirk staat voor de beste kwaliteit voor de laagste prijzen. Hier kan je terecht voor lage prijzen en lekker eten.

Benieuwd naar andere Dirk supermarkten in Nederland? Dirk heeft in totaal 122 vestigingen waaronder deze in Zaandam (Oud West) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van Dirk lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle Dirk supermarkten
Dirk van den Broek
Dirk van den Broek
Dirk van den Broek
Dirk van den Broek
Dirk van den Broek
Dirk van den Broek
Dirk van den Broek
Dirk van den Broek
Dirk van den Broek
Dirk van den Broek
Dirk van den Broek
Dirk van den Broek
Dirk van den Broek
Dirk van den Broek
Dirk van den Broek
Dirk van den Broek
Dirk van den Broek
Dirk van den Broek
City Guide

Wat te doen in Zaandam

Zaandam is een leuke stad, die niet te groot is. Ondanks dat barst Zaandam van gezellige terrassen en restaurants. Maar Zaandam staat voornamelijk bekend om haar Zaanse huisjes. Zaandam is een stad die je moet hebben gezien!

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Zaandam. Meer van dit lees je in onze Zaandam City Guide.