Center Parcs De Huttenheugte Dalen

Center Parcs De Huttenheugte

Bij Center Parcs De Huttenheugte gelegen aan de Reindersdijk 55 in Dalen kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

Center Parcs De Huttenheugte is één van de 4 locaties in Dalen op CardMapr.

Center Parcs De Huttenheugte

Reindersdijk 55 in Dalen

Center Parcs Logo

Betalen met creditcards bij Center Parcs De Huttenheugte in Dalen

In Dalen aan de Reindersdijk 55 bevindt zich Center Parcs De Huttenheugte. Bij Center Parcs De Huttenheugte kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard .

In de categorie Overnachting, scoort Center Parcs De Huttenheugte een 8/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Kamer boeken bij Center Parcs De Huttenheugte

Overnacht en boek je hotelkamer bij Center Parcs De Huttenheugte. Door online te boeken kun je betalen met American Express, MasterCard en VISA.

Bekijk alle faciliteiten, reviews én de laagste prijs via de website van Booking.com

Categorie

Overnachting

Stad

Dalen

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

8

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

0524 594 666
Routebeschrijving Bekijk kamerprijs
Center Parcs De Huttenheugte Dalen
Center Parcs De Huttenheugte Dalen
Center Parcs De Huttenheugte Dalen

Reviews

Wat zeggen anderen over Center Parcs De Huttenheugte?

Center Parcs De Huttenheugte wordt gewaardeerd met een 4 gebasseerd op 5869 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Bij aankomst bleek de administratie van Center Parcs een verkeerde boeking te hebben gemaakt. We hadden ons huisje volledig ingericht toen we te horen kregen dat we naar een ander huisje moesten verhuizen. Er was een fout gemaakt bij de boeking. Lekker begin... We hadden een huisje geboekt met voorkeur aan het water, (aan deze voorkeur hangt een prijskaartje) om te kunnen vissen. We bleken niet buiten te kunnen zitten laat staan te vissen want de rattenfamilie liep voortdurend langs ons huisje. Het was een verschrikking dat we de deur naar de woonkamer niet konden openzetten, want het ""comfort""huisje stonk verschrikkelijk. Maar we wilden de ratten ook niet binnen hebben natuurlijk. De inrichting van het huisje viel ook tegen, klopt niet met de foto's op de website. Bereid je maar voor op een terugtocht in de tijd naar de jaren zeventig. Oranje bloemengordijnen, rib-fluwelen bekleding van de bank, alles oud en vies en stoffig, Van zitcomfort kun je niet spreken. Alles voelt viezig aan. Kastjes hingen scheef. Roestplekken in de koelkast. Alles wat we uit de koelkast haalden smaakte ook naar die vieze koelkast. De spiegel in de badkamer was rondom geheel beschimmeld en veroorzaakt ook daar een penetrante geur. We hebben heel slecht geslapen in de bedden. Het bed zakt helemaal door, wat in de ochtend voor rugklachten zorgde. Het stonk ook in deze kamer, net als de rest van de woning was de geur niet te harden. Zelfs de kleding in de kast had na vertrek nog die vieze muffe geur van de schimmel in het huisje. Echt heel goor !!!! We hadden voor zes dagen dit ""comfort""-huisje gehuurd voor een woekerprijs van 600,- euro. Ter vergelijking de dagen ervoor zaten we in een hotel in Bergen aan Zee voor dezelfde prijs, met diner en ontbijt met alles schoon en fris zoals het hoort. Dit horror-huisje hebben we 3 dagen eerder verlaten. Het was niet meer vol-te-houden !!! Onze buren waren ook al eerder vertrokken vanwege dezelfde rattenfamilie en gebrek aan hygiene. In de Market-dome hebben we nog "all -you can eat"" gegeten voor 70,- euro. De prijs-kwaliteit verhouding vonden we hier ook niet kloppen. Er zat weinig smaak aan voor die prijs. We hebben nog niet eerder zo'n treurig verblijf gehad. We vonden het zo jammer om eerder te vertrekken want hier hebben we ons geld echt in de prullenbak gegooid. Bij de receptie hebben we onze klacht gemeld. "Ja", zei die meneer," er komt een renovatie aan. Sorry dat we dit aan u hebben moeten verhuren, maar ja daar heeft u nu niks aan." De huisjes zouden dicht moeten of de prijs drastisch omlaag. Wij hebben besloten NOOIT meer naar Center Parcs te gaan !! Boekingnummer: 1292887

Lees verder

1/5

Gistermiddag zijn wij aangekomen bij Center Parcs de Huttenheugte (cottage 786). Vanaf het moment van aankomst tot en met nu gaat werkelijk alles fout. Bij het op zoek gaan naar een oplossing bij de receptie en overleg van de jongedame, achter de schermen met de manager van dienst, kwam zij terug met de mededeling; "Wij kunnen niks voor u betekenen, meneer Veldman. U kunt eventueel een klacht indienen via de website". Stomverbaasd en zeer gefrustreerd terug gelopen naar mijn cottage. Het volgende is inmiddels fout gegaan:  - Bedlinnen was voor 2 personen geleverd, waarvan 1 set flink onder de schimmel zat. Daarbij zijn wij met 3, dus er ontbrak 1 set. Hierover gebeld en het zou gebracht worden. Na een flinke tijd weer gebeld, ze hadden het naar de verkeerde cottage gebracht, waar ze zelf al wel van op de hoogte waren. Wij wisten nog van niks. We moesten er zelf wederom achteraan bellen. - Het mooiste komt nog: Wij hadden geregeld dat er iedere dag een ontbijt bezorgd zou worden. De jongeman vertelde dat dit rond 08.00 uur zou zijn. Rond 9 uur hadden we nog steeds geen ontbijt en hebben we er achteraan gebeld. Receptie zou er achteraan gaan. Na 45 minuten nogmaals gebeld. De receptie geeft mij een rechtstreeks nummer van de supermarkt. Na 12(!!) belpogingen zonder gehoor en een niet behulpzame receptioniste, flink geirriteerd om 10.40 bij het supermarktje aangekomen. (Inmiddels dus 2 uur en 40 minuten later met een klein kind zonder eten). De bezorger zou inmiddels onderweg zijn. Er is een compleet verzorgd ontbijt (naar mijn mening nog steeds incompleet) om 10.45 bezorgd. Zonder enige vorm van fatsoenlijke communicatie is dit 'thuis' gedropt.  De receptie wijst iedere keer richting de supermarkt. Naar mijn mening boek ik bij Centerparcs een huisje en bijbehorende faciliteiten. Wie achter de schermen verantwoordelijk is per faciliteit is geloof ik niet aan mij om uit te zoeken.  Uiteindelijk is het voor ons ontzettend zuur dat we zowel gisteren als vanmorgen verplicht waren in onze cottage te wachten op bedlinnen/ontbijt en dat dit ook nog eens zo lang duurt. In totaal zijn we hier maar 3 dagen en hebben we dus al 2 dagdelen niets kunnen doen, omdat we in onze cottage hebben moeten zitten wachten. Gezien bovenstaande problemen in de eerste 12 uur op plaats van bestemming zich al hebben laten zien, is het vertrouwen voor de komende dagen enigszins gekelderd. Bij de receptie was men niet bereid enige vorm van medewerking te verrichten. De manager van dienst is überhaupt niet zijn of haar hokje uitgekomen om mij netjes even te woord te staan. Dit werd overgelaten aan de jonge kracht, die als postduif functioneerde. Deze medewerker was het overigens volledig met mij eens, maar kon niks doen.  Goede service Centerparcs. Bedankt alvast voor dit rustgevende begin van onze vakantie. Met vriendelijke groet, Familie Veldman

Lees verder

1/5

Park geeft rustig en ruimtelijk gevoel door al het groen. We hadden een comfort cottage. Deze was qua voorzieningen in verhouding tot prijs die je ervoor betaald. Park heeft veel activiteiten. We zouden denk ik terugkomen als onze dochter jaar of 4 is, vanaf die leeftijd is veel leuks te doen. Er waren wat details die ons weekend tot geen succes maakte: De deurklink van de 2e slaapkamer kraakte enorm. We hadden expres een 4 persoons cottage met 2 slaapkamers genomen zodat we wat ook wat tijd met z'n tweeën konden hebben 1e keer weg als nieuwe ouders met baby van 7 maanden. Dit lukte dus niet omdat óf de baby constant wakker werd nadat je haar op bed had gelegd door de enorm krakrnde deur. Óf wij konden alleen stilletjes in de woonkamer zitten omdat we de slaapkamerdeur open lieten ter voorkoming van het gekraak. 'S ochtends vroeg op dag van aankomst tijden geboekt voor aquamundo, omdat je niet super flexibel bent qua tijden vanwege slaapjes baby. Die boeking bleek verkeerd te zijn gegaan, terwijl ik zeker weten bevestiging had gezien in mijn app. Receptie kon hierbij niet helpen. Hierdoor konden we uiteindelijk niet naar aquamundo hele weekend. Dat was toch waarvoor we naar park kwamen, want verder niet echt activiteiten met baby's geschikt op park. Tenslotte nog wat tips voor het park: - op de papieren noteren dat er bij uitrijden een box is waarin de sleutels gedropt kunnen worden bij uitchecken (wij dachten bij receptie langs te moeten), - een eetshift van 18u in de restaurants (ipv alleen 17uof 18.30u) - matrassen kunnen vervanging gebruiken - er wordt veel gerookt op park door bezoekers. Misschien meer rookvrije plekken. Bijv de haven, speeltuin, kinderboerderij etc.

Lees verder

3/5

Tof park. Wel jammer dat er voor de kinderen alleen betalende attracties zijn en geen speeldorp. Het is ook een groot en mooi zwembad en door covid konden we maar per bubbel in de wildwaterbaan. Wat voor lange wachttijden zorgde en dan in de wachtrij aan elkaars billen plakken omdat ze blijkbaar de anderhalve meter niet kennen. Verder hadden we mooi premium huisje en is het wel ver stappen. We hadden fietsen gehuurd en die waren meer dan welkom(22m te voet) Verder is ook plopsa Indoor er net naast waardoor de kinderen zich konden amuseren tijdens de week(regenweer) Als je een plopsa abonnement hebt is dit park nog een grotere troef. Orri kwam ook langs in het park en de entertainment ook omdat er geen shows waren in de dome. Maar verder. Ik zou het park echt aanraden! Het enige wat centerpacs moet leren is vaatwasser in comforthuisjes steken. Want dat is dezer dagen gewoon comfort..

Lees verder

4/5

Ik vind het niet echt een goed park voor kleine kinderen, overal kunnen ze zo het water in lopen nergens hekken om heen zelfs bij de kinderboerderij, waar maar twee ezels en wat geiten lopen oh en een enkele kip, daar kon ik niet mijn kleindochter uit de kinderwagen laten omdat ze het water in kon lopen,ook bij de schommels en nergens was het geschikt voor kinderen van af anderhalf jaar die ook wel buiten willen spelen, zelfs bij het huisje daar! heb ik met de ligstoelen een soort hek gemaakt ze rent anders zò het water in! Dan het huisje was niet echt geschikt voor kleine kinderen (Waar moet het ledikantje staan??)bij de ouders in de kamer kan niet geen plek?! , andere kamer met stapelbed geen plek voor ook niet in de andere slaapkamer daar staat een twee persoons bed met gelukkig wel een kast,( mag ook wel een spiegel aan de muur of kast om je op te maken ,badkamer spiegel beslaat natuurlijk en weinig ruimte en voor je spulletjes droog te laten) (handdoeken rek zou handig zijn) Moet het ledikantje dan in de woonkamer staan?!? Voor je kleding trouwens geen voldoende kastruimte (koffers op de grond voor èèn week!) niet prettig nee sorry voor een gezinnetje met drie kinderen en ik de oma is het een beetje behelpen, En dan de klap op de vuurpijl, iedere attractie kost extra?!?

Lees verder

2/5

Betaal met American Express creditcards bij Center Parcs De Huttenheugte

Goed nieuws! Bij Center Parcs De Huttenheugte in Dalen kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Card kaarten

Andere creditcard locaties in Dalen

Benieuwd naar andere locaties in Dalen waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Dalen zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in Dalen
Groepsaccommodatie en B&B De Kozakkenhoeve Dalen Overnachting
Center Parcs De Huttenheugte Dalen Overnachting
Aqua Mundo De Huttenheugte Dalen Dagje uit

Aqua Mundo De Huttenheugte

Reindersdijk 55

Plopsa Indoor Coevorden Dalen Dagje uit

Plopsa Indoor Coevorden

Reindersdijk 57

Andere Center Parcs hotels in Nederland

Verdeelt over Nederland kent Center Parcs nog meer locaties. Naast Center Parcs De Huttenheugte in Dalen kun je ook terecht bij de onderstaande locaties.

Bekijk alle Center Parcs locaties
Center Parcs De Eemhof Zeewolde Overnachting
Center Parcs De Kempervennen Westerhoven Overnachting
Center Parcs Port Zelande Ouddorp Overnachting
Center Parcs De Huttenheugte Dalen Overnachting
Center Parcs Het Heijderbos Heijen Overnachting
Center Parcs Het Meerdal America Overnachting