Dragon I map

Dragon I

9.2 ยท 247 recensies

Amstelveenseweg 154 HS, Amsterdam

Dragon I
Dragon I Dragon I
Dragon I Dragon I
Dragon I

Over deze locatie

Aan de Amstelveenseweg 154 HS in het gebied 'Schinkelbuurt Noord' in Amsterdam ligt Dragon I. Zoek je in de categorie restaurant een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 247 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 9.2.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Dragon I accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 874 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Schinkelbuurt Noord hebben we nog 6 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Paul Onminiclip
Google Maps Logo

Eten was geweldig. Sorry dat mijn verwende vriendin jullie nog een keer heeft laten rijden voor de gember :)

Paul Onminiclip 1 maand geleden
Alfie van Beek
Google Maps Logo

We hebben een keer afgehaald & laten bezorgen. We proberen steeds nieuwe gerechtjes uit. Het is allemaal even lekker. We komen vaak terug. Onze lievelings is: De zeewier salade, de ebi fry, en alle kleine gerechten met beef.

Alfie van Beek 2 maanden geleden
VeraCamilla
Google Maps Logo

Het eten hier is prima, maar ik had meer verwacht. Bediening is super vriendelijk, maar traag. De beef bulgogi was erg zout en de champignons verraden dat Dragon I helaas geen authentieke gerechten serveert.

VeraCamilla 4 maanden geleden
Felix Jungblut
Google Maps Logo

Wat een geweldige avond gehad hier zeg. Goede bediening , heerlijk eten, mooi opgediend, kortom het totaalplaatje wat je wil hebben om eens lekker uiteten te gaan! Helaas geen foto's kunnen maken, want ik was gewoon totaal niet bezig met mijn telefoon! Ik kwam er niet aan toe km die erbij te pakken! Wij komen hier zeker terug!

Felix Jungblut 8 maanden geleden
Maria Hansel
Google Maps Logo

Was een positieve verrassing. Lekkere sushi, vers en goede smaak. Super aardig personeel. Ga zeker nog een keer!

Maria Hansel 9 maanden geleden
Nick Riet
Google Maps Logo

Voor de tweede keer een bedorven product in onze bestelling. Jullie moeten hier echt beter op letten. We bestellen vaak dus de eerste keer was het voordeel van de twijfel. Nu voor de tweede keer is de gesneden radijs bedorven. Daarom helaas een slechter review.

Nick Riet 10 maanden geleden
Tamara Vrielink-Ferwerda
Google Maps Logo

5 sterren waard Heerlijk eten, goeie kwaliteit, heerlijke smaak. En leuk personeel.

Tamara Vrielink-Ferwerda 1 jaar geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij Dragon I

Goed nieuws! Bij Dragon I in Amsterdam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.