easyHotel Amsterdam Zaandam map

easyHotel Amsterdam Zaandam

8 ยท 953 recensies

Ankersmidplein, Zaandam

easyHotel Amsterdam Zaandam
easyHotel Amsterdam Zaandam easyHotel Amsterdam Zaandam
easyHotel Amsterdam Zaandam easyHotel Amsterdam Zaandam
easyHotel Amsterdam Zaandam

Over easyHotel

Aan de Ankersmidplein in het gebied 'Russische buurt' in Zaandam ligt easyHotel Amsterdam Zaandam. Zoek je in de categorie overnachting een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 953 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, easyHotel Amsterdam Zaandam accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een American Express (AMEX), Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 61 locaties in Zaandam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Russische buurt hebben we nog 23 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Kamer boeken bij easyHotel Amsterdam Zaandam

Overnacht en boek je hotelkamer bij easyHotel Amsterdam Zaandam. Door online te boeken kun je betalen met alle creditcards American Express, MasterCard en VISA. Via de website van Booking.com lees je alle reviews en faciliteiten van deze plek.

Bekijk laagste kamerprijs
Dit zeggen anderen

Reviews

Judith Pennings
Google Maps Logo

Zowel de parkeerlocatie als het hotel zijn niet eenvoudig te vinden. Het hotel komt kil over, zo ook Zaandam. Neemt niet weg dat het er schoon en netjes was. Ook de bedden waren prima en dat maakt het tot een voldoende.

Judith Pennings 2 maanden geleden
Saskia N
Google Maps Logo

Prima hotel voor lage prijs.

Saskia N 2 maanden geleden
Sabrina Wever
Google Maps Logo

Het is netjes en schoon alleen geen kleine koelkast. Wat ik een min puntje vondt is dat we om 5.45 uur wakker schrokken omdat er een brandalarm af ging. Voor de rest was het een top hotel.

Sabrina Wever 4 maanden geleden
Jolanda Simons (Manzjare)
Google Maps Logo

Super kamer voor drie personen. Alles wat je nodig hebt is er. Schoon en fijne mensen aan de balie. Easy is altijd top.

Jolanda Simons (Manzjare) 6 maanden geleden
Sylvia Theunissen
Google Maps Logo

Het was lekker midden in de stad en de natuur was prachtig, wij hebben genoten!!!!!

Sylvia Theunissen 8 maanden geleden
D P
Google Maps Logo

We hadden hier voor twee nachten geboekt, maar zijn uiteindelijk eerder vetrokken. Ik snap dat je voor een budgethotel niet teveel mag verwachten, maar ons bed was doorgezakt. Kussens kon je geen kussens noemen (heb er nog nekpijn van), het doucheputje zat verstopt waardoor de badkamer onder water liep en de douchestang was ook kapot waardoor wij als lange mensen de douchekop moesten vasthouden.Toen we hier de volgende ochtend mee naar de receptie gingen kregen we te horen hoe vervelend het was, maar dat we het er mee moesten doen. Kortom wij zullen niet snel terugkomen.

D P 9 maanden geleden
American Express

Betaal met American Express creditcards bij easyHotel

Goed nieuws! Bij easyHotel Amsterdam Zaandam in Zaandam kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard.

Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

  • Sparen voor gratis vliegtickets
  • Vliegtickets gespreid betalen
  • Gratis reis- en annuleringsverzekering
Vergelijk American Express creditcards
American Express Flying Blue Gold Card (transparent png) American Express Platinum Card (transparent png) American Express Green Card (transparent png)
.block-infinite { background: #ea5e04 url('/images/block-infinite.svg') no-repeat center; background-size: cover; } .block-infinite::before { height: 60px; background: linear-gradient(0deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #ea5e04 100%); } .block-infinite::after { height: 60px; background: linear-gradient(180deg, rgba(24, 40, 54, 0) 0%, #ea5e04 100%); } .block-infinite .card-cover{ background: #bc4c04 !important; }
easyHotel

Alle easyHotel hotels

Benieuwd naar andere easyHotel hotels in Nederland? easyHotel heeft in totaal 4 vestigingen waaronder deze in Zaandam (Russische buurt) waar betaald kan worden met een creditcard.

Op onze merkpagina van easyHotel lees je alles over de locaties van dit merk.

Alle easyHotel hotels
City Guide

Wat te doen in Zaandam

Zaandam is een leuke stad, die niet te groot is. Ondanks dat barst Zaandam van gezellige terrassen en restaurants. Maar Zaandam staat voornamelijk bekend om haar Zaanse huisjes. Zaandam is een stad die je moet hebben gezien!

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Zaandam. Meer van dit lees je in onze Zaandam City Guide.