Efteling Hotel Kaatsheuvel

Efteling Hotel

Bij Efteling Hotel gelegen aan de Horst 31 in Kaatsheuvel kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

Efteling Hotel is één van de 6 locaties in Kaatsheuvel op CardMapr.

Efteling Hotel

Horst 31 in Kaatsheuvel

Betalen met creditcards bij Efteling Hotel in Kaatsheuvel

In Kaatsheuvel aan de Horst 31 bevindt zich Efteling Hotel. Bij Efteling Hotel kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard .

In de categorie Overnachting, scoort Efteling Hotel een 9.2/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Kamer boeken bij Efteling Hotel

Overnacht en boek je hotelkamer bij Efteling Hotel. Door online te boeken kun je betalen met American Express, MasterCard en VISA.

Bekijk alle faciliteiten, reviews én de laagste prijs via de website van Booking.com

Categorie

Overnachting

Stad

Kaatsheuvel

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

9.2

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

0416 537 777
Routebeschrijving Bekijk kamerprijs
Efteling Hotel Kaatsheuvel
Efteling Hotel Kaatsheuvel
Efteling Hotel Kaatsheuvel

Reviews

Wat zeggen anderen over Efteling Hotel?

Efteling Hotel wordt gewaardeerd met een 4.6 gebasseerd op 2488 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

Het verblijf in het Efteling Hotel was meer dan top. Bij het Efteling Hotel doen ze er alles aan om je verblijf aangenaam te maken. Extra aandacht voor de kinderen. Bestelde toverstaf voor de kinderen was defect hier werd moeiteloos een nieuwe voor geregeld. Daarnaast was er in de kamer iets met het bubbel apparaat wat ook direct en adequaat werd opgelost. Kortom klantenservice zoals je het graag ziet. Qua corona maatregelen echt alle complimenten voor het hotel en ook voor het park. Ze doen er alles aan om je als bezoeker veilig te laten voelen en het is bijzonder makkelijk gemaakt om je te houden aan de nu geldende 1,5 meter regel. Vriendelijk personeel en goede faciliteiten, bedankt voor deze leuke tijd!

Lees verder

5/5

Ik en me vriend hebben hele goede service gekregen van het personeel Kamer was meer dan dat we hadden verwacht Ontbijt was super En alle veranderingen die ze moesten maken vanwege het corona virus waren duidelijk en heel goed Onze complimenten daarvoor! Wij zullen zeker nog meerdere keren terug komen! En we raden het aan bij familie en vrienden

Lees verder

5/5

Super leuk weekend gehad in de Efteling! 2 nachten geslapen in het Efteling hotel! Ontbijt was top geregeld. In de Efteling zelf was het erg goed. Overal ontsmettingspalen. Zelfs een aantal keer gezien dat ze een attractie stop zette om de karretjes schoon te maken! Niet extreem lang hoeven wachten voor de attracties. Maar bij de achtbanen stond regelmatig meer dan 90 minuten. Super fijn dat je op en neer van hotel naar park en anders om mag. Zo kun je tussendoor lekker even op de kamer uitrusten! Top verblijf gehad!

Lees verder

5/5

Goed bed, leuke efteling-sprookjes toevoegingen op de kamer. Netheid kan misschien net iets beter. Ontbijt meer dan voldoende, genoeg keuze. Behulpzaam vriendelijk personeel.

Lees verder

3/5

Het hotel was top. Klantvriendelijk, attent, ... Het personeel kruipt zelfs helemaal mee in de fantasiewereld van de allerkleinsten! Daarbij bleven vooral de mevrouw aan het ontbijt en de man aan de Tufferbaan bij. Die mensen doen hun job graag, en met verve! Bedankt voor het wonderlijk verblijf.

Lees verder

5/5

Betaal met American Express creditcards bij Efteling Hotel

Goed nieuws! Bij Efteling Hotel in Kaatsheuvel kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Card kaarten

Andere creditcard locaties in Kaatsheuvel

Benieuwd naar andere locaties in Kaatsheuvel waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Kaatsheuvel zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in Kaatsheuvel
Expert Kaatsheuvel Kaatsheuvel Elektronicawinkel

Expert Kaatsheuvel

Hoofdstraat 50a

Blokker Kaatsheuvel Woonwinkel

Blokker

Hoofdstraat 77

Bakker Bart Kaatsheuvel Bakker

Bakker Bart

Hoofdpoort 12

HEMA Kaatsheuvel Warenhuis

HEMA

Hoofdpoort 18

Jumbo Kaatsheuvel Supermarkt

Jumbo

Hoofdpoort 22

Hans Anders Opticien Kaatsheuvel Kaatsheuvel Opticien