Escaperoom Leiden map

Escaperoom Leiden

9.6 · 184 recensies

Jan van Houtkade 50, Leiden

Escaperoom Leiden
Escaperoom Leiden Escaperoom Leiden
Escaperoom Leiden Escaperoom Leiden
Escaperoom Leiden

Over deze locatie

Aan de Jan van Houtkade 50 in het gebied 'Levendaal-West' in Leiden ligt Escaperoom Leiden. Zoek je in de categorie ontspanning een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 184 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 9.6.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Escaperoom Leiden accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 90 locaties in Leiden waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Levendaal-West hebben we nog 1 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

Dit zeggen anderen

Reviews

Sanne Schmidt
Google Maps Logo

Ontzettend leuke escape room, met een origineel verhaal. Enthousiast ontvangst / geweldige gastheer. Een hele unieke locatie, en echt veel moeite gestopt in de materialen die in de ruimte staan. Zeker een aanrader, en vooral met een groepje van 5/6 personen. Jammer genoeg hebben wij het net niet gehaald, maar nadien nog wel een nette uitleg gekregen van meneer, ongeacht het al laat in de avond was. Het heeft ons familie weekend leuk afgerond!

Sanne Schmidt 4 weken geleden
Petra Hoogervorst
Google Maps Logo

Super Escaperoom met verrassende elementen en een heel enthousiaste gastvrouw (Kaja)…. Gewoon naar toe gaan. Je zult er geen spijt van krijgen.

Petra Hoogervorst 1 maand geleden
Emma van Geel
Google Maps Logo

Echt genoten van goede clues die elkaar prachtig opvolgde met nog mooiere oplossingen en uiteindelijk met succes afgerond! Een geweldige escape room met verbluffende technieken en enthousiaste mensen om je erover te vertellen naderhand. EN een top locatie. Dat maakt het echt de beste escape room van Leiden! Een aanrader!

Emma van Geel 2 maanden geleden
annemieke van dijk
Google Maps Logo

Leuke locatie.. Hoe opgezet!

annemieke van dijk 6 maanden geleden
Vladimir Harkonnen
Google Maps Logo

Geweldige escaperoom!!!

Vladimir Harkonnen 10 maanden geleden
David Oei
Google Maps Logo

Ontzettend leuke ervaring. Aanrader 👍🏻

David Oei 10 maanden geleden
Bram Willemen
Google Maps Logo

Hele vette locatie, leuke puzzels met verschillende methodes. Muziek in kamer soms heel hard, maar verder een aanrader!

Bram Willemen 1 jaar geleden
Robert Barendse
Google Maps Logo

Dat er veel spanning en speurwerk in een kleine ruimte past, blijkt wel in het Kruithuisje. Goed opgezet en zorgt voor behoorlijk wat uitdaging en denkwerk. Top!

Robert Barendse 1 jaar geleden
City Guide

Wat te doen in Leiden

Leiden is een van de gezelligste steden van Zuid-Holland. De stad bruist van de studenten en gezelligheid. Naast alle barren en restaurants heeft Leiden ook veel cultuur en groen.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Leiden. Meer van dit lees je in onze Leiden City Guide.