Escaperoom Leiden map

Escaperoom Leiden

10 · 198 recensies

Jan van Houtkade 50, Leiden

Open

Escaperoom Leiden
Escaperoom Leiden Escaperoom Leiden
Escaperoom Leiden Escaperoom Leiden Escaperoom Leiden Escaperoom Leiden Escaperoom Leiden Escaperoom Leiden Escaperoom Leiden Escaperoom Leiden Escaperoom Leiden Escaperoom Leiden Escaperoom Leiden Escaperoom Leiden Escaperoom Leiden Escaperoom Leiden Escaperoom Leiden Escaperoom Leiden
Bekijk meer
Escaperoom Leiden

Over deze locatie

Aan de Jan van Houtkade 50 in het gebied 'Levendaal-West' in Leiden ligt Escaperoom Leiden. Zoek je in de categorie ontspanning een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 198 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 10.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, Escaperoom Leiden accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 100 locaties in Leiden waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Levendaal-West hebben we nog 1 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

City Guide

Wat te doen in Leiden

Leiden is een van de gezelligste steden van Zuid-Holland. De stad bruist van de studenten en gezelligheid. Naast alle barren en restaurants heeft Leiden ook veel cultuur en groen.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Leiden. Meer van dit lees je in onze Leiden City Guide.