FC Hyena map

FC Hyena

8 · 679 recensies

Aambeeldstraat 24, Amsterdam

Gesloten

FC Hyena
FC Hyena FC Hyena
FC Hyena FC Hyena FC Hyena FC Hyena FC Hyena FC Hyena FC Hyena FC Hyena FC Hyena FC Hyena FC Hyena FC Hyena FC Hyena FC Hyena FC Hyena FC Hyena
Bekijk meer
FC Hyena

Over deze locatie

Aan de Aambeeldstraat 24 in het gebied 'Hamerstraatkwartier-West' in Amsterdam ligt FC Hyena. Zoek je in de categorie ontspanning een hotspot waar je kunt betalen met een creditcard, dan ben je hier aan het juiste adres. Ruim 679 klanten lieten een review achter met een gemiddelde beoordeling van 8.

Betalen met een creditcard

Goed nieuws, FC Hyena accepteert creditcards! Je kunt hier op locatie betalen met een Visa en Mastercard creditcard. Uiteraard is het ook mogelijk om hier te betalen met een betaalpas.

Deze locatie is 1 van de 1.022 locaties in Amsterdam waar betaald kan worden met een creditcard. In het gebied Hamerstraatkwartier-West hebben we nog 10 andere hotspots gevonden waar je kan betalen met een creditcard.

City Guide

Wat te doen in Amsterdam

Het bruisende Amsterdam. Een stad die over de hele wereld bekend is. De stad die vol charme zit, met haar grachten, gezellige horeca en genoeg musea.

Krijg alvast een kleine impressie van onze City Guide over Amsterdam. Meer van dit lees je in onze Amsterdam City Guide.