Fletcher Hotel-Paleis Stadhouderlijk Hof Leeuwarden

Fletcher Hotel-Paleis Stadhouderlijk Hof

Bij Fletcher Hotel-Paleis Stadhouderlijk Hof gelegen aan de Hofplein 29 in Leeuwarden kun je betalen met een American Express, Visa, MasterCard creditcard.

Fletcher Hotel-Paleis Stadhouderlijk Hof is één van de 6 locaties in Leeuwarden op CardMapr.

Fletcher Hotel-Paleis Stadhouderlijk Hof

Hofplein 29 in Leeuwarden

Fletcher Hotels Logo

Betalen met creditcards bij Fletcher Hotel-Paleis Stadhouderlijk Hof in Leeuwarden

In Leeuwarden aan de Hofplein 29 bevindt zich Fletcher Hotel-Paleis Stadhouderlijk Hof. Bij Fletcher Hotel-Paleis Stadhouderlijk Hof kan betaald worden met American Express, Visa, MasterCard .

In de categorie Overnachting, scoort Fletcher Hotel-Paleis Stadhouderlijk Hof een 8.2/10. Alle reviews en beoordelingen lees je hier.

Kamer boeken bij Fletcher Hotel-Paleis Stadhouderlijk Hof

Overnacht en boek je hotelkamer bij Fletcher Hotel-Paleis Stadhouderlijk Hof. Door online te boeken kun je betalen met American Express, MasterCard en VISA.

Bekijk alle faciliteiten, reviews én de laagste prijs via de website van Booking.com

Categorie

Overnachting

Stad

Leeuwarden

Creditcards

AMEX, Visa, MasterCard

Beoordeling

8.2

Website

Bekijk website

Telefoonnummer

058 216 2180
Routebeschrijving Bekijk kamerprijs
Fletcher Hotel-Paleis Stadhouderlijk Hof Leeuwarden
Fletcher Hotel-Paleis Stadhouderlijk Hof Leeuwarden
Fletcher Hotel-Paleis Stadhouderlijk Hof Leeuwarden

Reviews

Wat zeggen anderen over Fletcher Hotel-Paleis Stadhouderlijk Hof?

Fletcher Hotel-Paleis Stadhouderlijk Hof wordt gewaardeerd met een 4.1 gebasseerd op 564 recensies.

Lees de volledige recensies, of schrijf je eigen review.

De site van Fletcherhotel Stadhouderlijk hof in Leeuwarden blijkt ronduit misleidende informatie te bevatten. We hadden voor twee personen, van wie één rolstoelgebonden, een overnachting met diner en ontbijt geboekt van 13 op 14 augustus. Mooie ambiance én met 'Lift' en 'Rolstoelvriendelijk', zoals nog steeds (22/8/20) op de website staat … We kwamen echter wel zeer bedrogen uit. Allereerst is de receptie alleen te bereiken via een forse trap (!). Oké, kan gebeuren, dachten we. Die barrière namen we dus. Vervolgens bleek de lift (om naar de kamer te komen) alleen te bereiken via 2 x een trapje af. Trapjes-op, trapjes-af voor incheck, kamer, diner, ontbijt en uitcheck – voor iemand die aan een rolstoel gebonden is? Dat is zwaarder dan 8 x horden lopen! En je hotel toch ‘Rolstoelvriendelijk’ noemen?! Een alternatief was er niet. Nou ja, de receptiemedewerker zegde toe dat, gezien de misleidende informatie op de site, kosteloos geannuleerd kon worden. We hebben dus elders overnacht, in WestCord WTC Hotel Leeuwarden. Zakelijker uitstraling, zeker, maar wél ‘Rolstoelvriendelijk’. Een week later een mailtje … “U ontvangt van ons een digitale voucher(s) ter waarde van uw reeds gedane (aan)betaling.” Eén jaar geldig. Maar: “Mocht u onverhoopt geen gebruik maken van uw digitale vouchercode(s), dan kunt u na één jaar een verzoek indienen tot uitbetaling.” Hoezo, kosteloos annuleren? Wat een miezerig voorstel. En dat afsluiten met: “Wij hopen u snel te verwelkomen in een van onze Fletcher hotels!” Dacht het niet, @FletcherHotels. We laten ons niet opnieuw een oor aannaaien.

Lees verder

1/5

Kamer en badkamer zijn schoon. Er kan echter geen raam worden opengezet, nog niet eens op een kier. Geen airco in dit hotel (had ik zelf beter op moeten letten bij het reserveren), wel een ventilator op de kamer. Maar die blaast alleen de te warme lucht in het rond. Erg jammer, moet mijn verwachtingen ten aanzien van dit hotel behoorlijk naar beneden bijstellen. Update: We zijn in plaats van 2 nachten maar 1 nacht gebleven. Medewerker van de receptie bood zelf aan om de 2e nacht te restitueren. Daar hoefde ik dus niet zelf om te vragen.

Lees verder

2/5

Echt een prima hotel, als je leeuwarden bezoekt. Schone nette kamers, goede parkeergarage. Vriendelijk personeel. Ontbijtje was lekker zelfs als je zacht gekookt ei vraagt is het geen probleem voor ze.Savonds kan je bij het café nog lekker terecht voor een biertje. Hieronder de foto voorkant van het paleisje bij nacht. Mvg Jordi Joosen

Lees verder

5/5

Fijne bistro, verzorgd ontbijt. Wel eens slechter gehad in Fletcher. Goed personeel. Weer eens wat anders. 1 minpunt geen raam wat open kan in de slaapkamer.

Lees verder

4/5

Heerlijk verblijf gehad in dit hotel. Suite met whirlpool geboekt. Ondanks dat het hotel in gevestigd in een oud gebouw, wat overal aan te zien is, is alles netjes schoon. Ondanks dat het hotel in het centrum ligt en terrasjes op steenworp afstand liggen, niet te hard gooien want dan ligt de steen al op het derde terras, merk je daar niks van als je op de kamer bent. Je hoort weinig tot geen geluid vanaf de straat komen Ook Leeuwarden zelf is een bezoekje meer dan waard. Veel leuke terrasjes en zonder veel moeite te hoeven doen zelfs in deze corona tijd wel een tafeltje te vinden om iets te drinken en/of te eten.

Lees verder

4/5

Betaal met American Express creditcards bij Fletcher Hotel-Paleis Stadhouderlijk Hof

Goed nieuws! Bij Fletcher Hotel-Paleis Stadhouderlijk Hof in Leeuwarden kun je betalen met een American Express (AMEX) creditcard. Je ontvangt voor iedere uitgegeven euro Flying Blue Miles of AMEX Rewards. Wissel deze FB Miles of AMEX Rewards in voor vliegtickets, upgrades, hotelovernachtingen of giftcards.

Alles over American Express
American Express Card kaarten

Andere creditcard locaties in Leeuwarden

Benieuwd naar andere locaties in Leeuwarden waar je kunt betalen met een creditcard van American Express, MasterCard en VISA? In Leeuwarden zijn er nog genoeg andere locaties.

Bekijk alle locaties in Leeuwarden
Van der Valk Hotel Leeuwarden Leeuwarden Restaurant
Loetje Leeuwarden Leeuwarden Restaurant

Loetje Leeuwarden

Stationsweg 2

Oranje Hotel Leeuwarden Leeuwarden Overnachting

Oranje Hotel Leeuwarden

Stationsweg 4

Pathé Leeuwarden 3 - in aanbouw Leeuwarden Ontspanning
Hans Anders Opticien Leeuwarden Leeuwarden Opticien

Hans Anders Opticien Leeuwarden

Ruiterskwartier 22

Fries Museum Leeuwarden Musea

Fries Museum

Wilhelminaplein 92

Andere Fletcher Hotels hotels in Nederland

Verdeelt over Nederland kent Fletcher Hotels nog meer locaties. Naast Fletcher Hotel-Paleis Stadhouderlijk Hof in Leeuwarden kun je ook terecht bij de onderstaande locaties.

Bekijk alle Fletcher Hotels locaties